O, dzięki za info Froza 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 308
O, dzięki za info Froza 
rkwcz napisał
No i tego tu brakowało, dziękujemy pięknie za miejsce gdzie ,,nic" nas nie ogarnicza
Wiktoria838,upomnienie za spam.
Ej gdzie mogę wyszukać znajomych jeśli nie znam ich pełnej nazwy ?

jusiaaxx jeśli znajomi pisali na forum możesz spróbować szczęścia tutaj, ale szanse są marne, bo nie ma wyszukiwarki. Chyba, że ewentualnie wpiszesz w google nick i "miss fashion" ale na to też marne szanse. Musisz się po prostu dowiedzieć jaki jest nick, wtedy możesz znaleźć poprzez skrzynkę.
No i nie jestem pewna czy nie powinnam odesłać cię do działu "FAQ i Pomoc", bo bądź co bądź jest to pytanie na temat gry, a takowe zadajemy właśnie tam.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-05-2015 o 18h44)

Bardzo denerwuje mnie tutaj wykonywanie zdjęć gwiazd... tracę +/- 10 000 MM jednorazowo, a zdjęcia i tak nie uda się zrobić i to już 5 raz z rzędu.... to się nazywa 'szczęście' 
Depremido napisał
Bardzo denerwuje mnie tutaj wykonywanie zdjęć gwiazd... tracę +/- 10 000 MM jednorazowo, a zdjęcia i tak nie uda się zrobić i to już 5 raz z rzędu.... to się nazywa 'szczęście'

Czy festiwal w Cannes ma jakieś inne atrakcje oprócz nowych sukienek? Bo chyba nie za bardzo rozumiem ten event 
Nisiam, chodzi chyba tylko o kiecki i bajer w postaci swojej Miss w towarzystwie gwiazd na dywanie. O.o Kij z dywanem, ale kiecki zacne :3

No i będą nowe gwiazdy! W ogólnym podliczeniu gwiazd jest teraz 238, wygląda więc na to, że nowością będzie 6 nowych gwiazdek : D

Oprócz kiecek jeszcze fryzury, makijaże, promocja w banku i gwiazdy. xD Już czekam na nowe w szczególności na Sandy. Może dodadzą je popołudniu.
Bajer, dobrze określone. ;3
Edit: Dla ciekawskich wrzuciłam grafiki do wątku o gwiazdach.
Ostatnio zmieniony przez Skye (13-05-2015 o 11h25)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gDasharia, kiecki zacne, nie przeczę, ale ich ceny też troszkę powalają z nóg 
Cieszą mnie te nowe gwiazdy sese tylko czy starczy mi kaski <myśli>

Spodobała mi się kiecka, to kupiłam. Zrobiłam styli mówię ok, fajnie. TERAZ WIDZĘ, ŻE BĘDĄ NOWE GWIAZDY, A MIAŁAM PIENIĄŻKI DD:
Hm, od czego zależy wygrane wyzwanie? 
xNisiax pytania zadajemy w dziale FAQ i Pomoc.

O matko jaka przepisowa
wg mnie 'luzne rozmowy na temat gry'' tez były odpowiednie. Bylo na temat gry- było. ;p
Ale no coz ;D
Chociaz moglas mi juz odpowiedziec 
XNisiax - to pytanie padło co najmniej kilkaset razy w tej grze i na pewno znalazłabyś odpowiedź, gdybyś trochę pogrzebała w odpowiednim dziale. Dlatego właśnie tutaj nikt Ci nie odpowie. 

Nie znalazłam ani w FAQ, ani nie widziałam żadnej wyszukiwarki.
A wierz mi, że szukałam.
Inaczej nie zawracam nikomu d.. niepotrzebnie ;p
Moja droga dział FAQ jest bardzo widoczny a na dowód masz tutaj zrzut ekranu
Nie da się go przeoczyć 
XNisiax akurat wyszukiwarka znajduje się pod niewinnym napisem "szukaj" u góry strony, zaraz pod napisem "Forum". A na to pytanie znalazłabyś odpowiedź w dziale pomoc (nie na forum), który znajduje się na samym dole strony, w tych małych napiskach, których zwykle nikt nie czyta.

Asuu, FAQ to ja akurat widziałam ;D
Tylko nie widziałam tam takiego tematu.
Majerankowa, a faktyczniiiie, teraz widzę 'szukaj'
Serio małe, ślepa jestem ;D
No właśnie. A tak poza tym, mam wrażenie, że spotkałam swojego mentalnego bliźniaka. Tu. Na tym forum. A przynajmniej pod jednym względem. Też lubię się wykłócać. xD (Nawiasem mówiąc - zadaj pytanie w odpowiednim dziale - ''wasze pytania na temat gry'', a na pewno uzyskasz odpowiedź.) Właśnie miałam od nowa pisać posta odnośnie każdego Twojego posta, ale odechciało mi się. Miałam już wszystko pięknie napisane (jak tutaj fajnie w porównaniu do SyFa, że tam każdy kija w PEWNYM MIEJSCU ma... xD), ale mi komp się nagle wyłączył. Nienawidzę go. xD Niestety odeszła mi ochota, więc jedynie zagadam:
Kiedy macie zamiar zacząć zbierać na KH?
Sama przyznam, że ja już powoli zacznę zbierać, jak tylko ustrzelę te nowe gwiazdy.
W sumie sama nie wiem, ale chyba nie od razu, bo akurat wypadło mi szkolenie na cukiernika, a to zawsze 10 MM więcej. No i nie wiem czy to nie przesada, przeszłam w zeszłym roku misje i teraz w sumie dojdzie tylko 10. Chociaż kto wie, może będą droższe niż poprzednie? Chciałam też kupić kilka nowych sukienek, więc...

Pineapple napisał
No właśnie. A tak poza tym, mam wrażenie, że spotkałam swojego mentalnego bliźniaka. Tu. Na tym forum. A przynajmniej pod jednym względem. Też lubię się wykłócać. xD (Nawiasem mówiąc - zadaj pytanie w odpowiednim dziale - ''wasze pytania na temat gry'', a na pewno uzyskasz odpowiedź.) Właśnie miałam od nowa pisać posta odnośnie każdego Twojego posta, ale odechciało mi się. Miałam już wszystko pięknie napisane (jak tutaj fajnie w porównaniu do SyFa, że tam każdy kija w PEWNYM MIEJSCU ma... xD), ale mi komp się nagle wyłączył. Nienawidzę go. xD Niestety odeszła mi ochota, więc jedynie zagadam:
Kiedy macie zamiar zacząć zbierać na KH?Sama przyznam, że ja już powoli zacznę zbierać, jak tylko ustrzelę te nowe gwiazdy.