Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 308

#3251 16-05-2015 o 14h50

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

xNisiax będę naprawdę czepliwa, ale ta uwaga o avku to trochę taki offtop, mogłaś to napisać poprzez prywatną wiadomość. A KH to nic innego, jak skrót od Krainy Halloween. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Właśnie doszłam do wniosku, że chyba zacznę zbierać jak tylko zdobędę nową pracę - pewnie i tak po drodze pojawią się jakieś mniejsze czy większe wydatki, ale przynajmniej będzie mnie na nie stać. xD
Tak więc misje stop. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3252 16-05-2015 o 14h56

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Majerankowa, luzne rozmowy to luzne rozmowy;D
I na temat gry, bo w grze ma to na avatarze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png gdyby tak sie w to bardziej wgłębić ;p
Nie bede pisac komus na pw - fajny masz avatar xd
Ledwo co tu weszłam to już mam spiny, a nawet 24h nie gram -_-.
Moze sie wgl przestane udzielać xD

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

#3253 16-05-2015 o 15h44

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

(Gaaah,  znowu ten debil mi się wyłączył, gdy miałam już prawie skończonego posta! Q.Q Długiego dosyć. Q.Q)
Moim zdaniem Zioło nic mocno wkurzającego nie powiedziała. Nie była jakoś szczególnie niemiła, to zwykłe czepnięcie. xD

xNisiax, porównaj sobie forum SF, gdzie nawet się wykłócać (kulturalnie, of corse) nie można, i nawet napisać, że jakiś strój z butiku to ''pastereczka'' nie można, bo Ci bana walną, z naszym Róffoffym Forum, gdzie luz jest wielki, w porównaniu do TAMTEGO CZEGOŚ. xD Może jesteś lekko przewrażliwiona, skoro tradycyjne czepnięcia to dla Ciebie zło, nie wiem. Nie jestem psychologiem. xD

Poza tym: Tja. Ja też nie lubię pisać na PW. Do niedawna z niewyjaśnionych powodów panicznie się bałam pisać komuś na PW. xD

Cóż, widać, że Zioło i xNisiax mają całkiem różne zdanie, co do tego, jak rozumieć przeznaczenie tego wątku. xD Myślę, że powinno powstać na forum COŚ, gdzie dokładnie będzie opisane, do czego służy każdy bardziej popularny wątek, by starsze graczki mogły z mądrą miną nowsze do niego odesłać. I by te nowsze dobrze wiedziały, co i gdzie. ^^ A jeszcze lepiej: komunikat po pierwszym włączeniu forum! *w* Raczej się nie da tak, ale byłoby naprawdę wspaniale. xD

Wracając do tematu wycieczki: W sumie to przez ten czas mam zamiar zebrać z 600 k, troszku żerując na wyzwaniach, mało wydając. I moooże coś kupię w banku (bo na koncie telefonicznym zawsze mam dużo niewydanej kasy xD), ale tylko w czasie HH. Miejmy nadzieję, że go już nie wycofali na stałe! xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3254 16-05-2015 o 15h47

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ananasie, tak z ciekawości, to ile misji przeszłaś, że aż tyle hajsów potrzebujesz? D: Chociaż w sumie, jak rzucą nowe gwiazdy i fajne ciuchy to może się okazać, że te 600k to idealna suma. Albo nawet za mała. xD Zaraz sobie policzę ile zarobię jeśli oleję wyzwania i minigry...
Oh nope. D: Nie wiem jak długo zajmie mi zbieranie na cukiernika, więc licząc od pierwszego czerwca do 20 października - zarobię 312k. To haniebnie mało. D:

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-05-2015 o 15h50)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3255 16-05-2015 o 15h53

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Przeszłam 20 misji, ale chcę jeszcze nacykać zdjęć gwiazdom, no i obkupić się u halloweenowej Niny. xD Tak liczyłam, i wyszło mi, że tyle MM to będzie idealna suma. xD
... Ale w sumie zaraz znowu policzę. ^^ Już dokładniej - lubię dobrze wiedzieć, ile MM pójdzie, kij z tym, że już kilka razy liczyłam. W sumie i tak zgubiłam gdzieś wynik, pamiętam tylko w przybliżeniu. xD

EDIT: Rzeczywiście, Zioło - malutko, jak na standardy KH xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-05-2015 o 15h55)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3256 16-05-2015 o 15h58

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Cóż, jest szansa, że ogołocę parę osób z MM poprzez wyzwania. No i prawie codziennie zarabiam te 50 MM przez popraw błędy, więc trochę więcej mi wyjdzie... Tylko, że znowu nie będzie mnie stać na krainę świąteczną. xD Oh, jak mi się marzy ten bug, w którym można było zrywać z facetem i go podrywać ile wlezie. </3 Ciekawa jestem ile osób z tego skorzystało. Ja z ciekawości spróbowałam, ale nie działał mi. :<

#3257 16-05-2015 o 16h03

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Może i troche jestem przewrażliwiona, zrozumiałam to po prostu jako złośliwy hejt w moją stronę.
Bo w końcu gra to taka odskocznia od zajęć od pracy a nawet tu trzeba uważać co się pisze. xD i dlatego tak to odczułam.
Co do gry - żeby nie było, że offtop znów sam leci to zarabianie monet idzie jak krew z nosa, na francuskiej wersji kiedyś można było 3x grać w pojedynczą grę, teraz widzę, że tak jak tutaj zminimalizowali to do 2x. Dla początkującego to jakaś masakra uzbierać sobie chociaż na jakieś spodnie i buty. -_-

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

#3258 16-05-2015 o 16h06

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

To był taki bug? Szkoda, że nic nie wiedziałam. xD W sumie to ja na Świąteczną Krainę mam zamiar trochę sobie zostawić. No, ale wiadomo, jak to z zamiarami bywa. xD Zapewne KH tak mnie oczaruje, że na ŚK mi nic nie zostanie. xD Chociaż w sumie tam potrzebuję mniej MM - wszystkie gwiazdy wyłapane, wszystkie misje zrobione. ^^

#3259 16-05-2015 o 16h07

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

W końcu na tym polegają darmowe gry internetowe, jakoś muszą na siebie zarabiać, więc wszystko jest zaprojektowane, żeby wydawać kasę w banku. :< Mam tylko nadzieję, że to wszystko nie pójdzie w takim kierunku, jak pewna gra, gdzie już za zwykłe monety nic kupić nie można, a te specjalne to chyba 10 dziennie się zarabia. Chyba, że się kupi... :<

Tak bajdełejem, to happy hour chyba faktycznie zlikwidowali. T^T Kiedy ostatnie było? 2 miesiące temu? 3? A kiedyś było częściej, o wiele. :< Może im się przestało opłacać.

Edit. Ha, a ja właśnie w Świątecznej muszę misje poprzechodzić i gwiazdki połapać, bo mnie w zeszłym roku nie było stać. Przydałoby się też trochę za prezenty odwdzięczyć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
W sumie powinnam wydać na KH połowę tego, co uzbieram, żeby mnie było w ŚK na cokolwiek stać, ale jak znam życie, to mi nie wyjdzie. xD

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-05-2015 o 16h09)

#3260 16-05-2015 o 16h12

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ja chyba też jestem na 20 misji bodajże. Mam w >ciach< zaległości w dodatku jeszcze z gwiazdami, bo tak bardzo hajsów nie miałam wtedy XD Teraz na szczęście będę mieć lekki zapas, przecież nie muszę wydawać hajsów na misje z normalnych poziomów (chociaż teraz gwiazdy zaś mi przepadną, bo nie wydam złamanego grosza na tę grę póki co, moje biedne MN </3).
W świątecznej jestem na bieżąco ;D

#3261 16-05-2015 o 16h16

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Miałam w planach do końca czerwca cisnąć misje, ile wlezie, a potem zbierać na KH. Ostatecznie plan się posypał, od kilku dni już ciułam na Halloween. A mam zaliczone jedynie 9 misji i złapaną równą połowę gwiazd (a jeszcze będą nowe...). Liczyłam, że przy dziennym zarobku 2300 + 1000 z wyzwań (a zwykle wychodzi więcej, około 2000) jestem w stanie uzbierać na Halloweenowe misje z małą górką. Zakupy w butiku ograniczę tylko do tego, co wymagane do misji i "kup minimum" - niech mnie wszyscy diabli, jeśli nie przejdę wszystkich misji! xD Co prawda trochę grosza mi pójdzie jeszcze przed eventem, bo raczej nie powstrzymam się przed cykaniem fotek gwiazdom, ale i tak powinnam dać radę.
No chyba, że mnie letnie wyprzedaże poniosą. Już liczyłam, ile wyniesie mnie kupno kilku rzeczy do misji - postaram się nie wydać więcej jak 40k, ale wiadomo, jak to jest...
Kurczę, żebym ja swoje wydatki tak skrupulatnie planowała na kilkanaście miesięcy wprzód w prawdziwym życiu, jak robię to w głupiej, internetowej gierce... O.o

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#3262 16-05-2015 o 16h30

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Zioło, w sumie to ja już kilka takich gier widziałam. Właśnie przez tę ich pazerność już mało kto w nie gra... ;< Szkoda by było, gdyby z MF stało się to samo. Mam jednak nadzieję że tak nie będzie. Właśnie brak jakihś specjalnych monet oraz konta premium jest (a raczej był, zanim wbiłam na to forum xD) dla mnie największą zaletą tej ubieranki.
A HH było z pół roku temu - jeszcze przed Chińskim chyba. Może jeszcze nawet przed ŚK...

Zioło, no to musisz ponadrabiać w ŚK, jeśli chcesz. xD A prezenty były i są fajną świąteczną opcją. ^^

EDIT: Cóż, planowanie wydatków w gierce jest duuużo łatwiejsze. xD No, niech moc ciułania z wyzwań i wszelkich innych źródeł będzie z Tobą. xDD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-05-2015 o 16h40)

#3263 16-05-2015 o 17h00

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Według tematu o  HH ostatnie było 14 grudnia, czyli pół roku temu. Taka długa przerwa, więc myślę, że u nas już ostatecznie z tego zrezygnowali, nie wiem jak na innych wersjach. Bo z tego, co sama pamiętam to tyle, że Francuzi mieli na pewno w czasie promocji. No ale to Francuzi, zawsze mają lepiej </3

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#3264 17-05-2015 o 16h37

Miss'Żółtodziób
Życie jest jedno. Możliwości wiele..

Witam..Moglby mi ktos powiedziec jak brac udzial w licytacji  ? : ) Bo nie mam pojecia gdzie wpisywac wartosc jaka  chce zaplacic za dany przedmiot.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Pietrucha

#3265 17-05-2015 o 16h49

Miss'Żółtodziób
...

Pietruszka18 napisał

Witam..Moglby mi ktos powiedziec jak brac udzial w licytacji  ? : ) Bo nie mam pojecia gdzie wpisywac wartosc jaka  chce zaplacic za dany przedmiot.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Pietruszko, masz //www.missfashion.pl/forum/t1308,1-licytacje.htm, zapoznaj się proszę i przejrzyj forum tak w ogóle, bo odpowiedzi tu są tylko trzeba popatrzeć, poszukać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (17-05-2015 o 16h49)

#3266 17-05-2015 o 16h58

Miss'Żółtodziób

Ikan napisał

Pietruszka18 napisał

Pietruszko, masz //www.missfashion.pl/forum/t1308,1-licytacje.htm, zapoznaj się proszę i przejrzyj forum tak w ogóle, bo odpowiedzi tu są tylko trzeba popatrzeć, poszukać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziekuje bardzo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jestem wdzieczna : )

Pietrucha

#3267 17-05-2015 o 18h20

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

xNisiax dziewczyny mają rację, upominam.

Przypominam, że to rozmowy na temat gry, bo wyczuwam offtop.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3268 19-05-2015 o 08h17

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Hm, komentarze pod nową kiecką podsunęły mi pewną myśl... A mianowicie, że w grze powinna być jakaś ciążowa bluzka/ sukienka (a najlepiej i jedno i drugie)! Wiecie, taka wybrzuszona, jakby pod spodem był brzuszek... :3

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#3269 19-05-2015 o 19h52

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Dasharia też o tym wczoraj myślałam, miejmy nadzieję, że Nine na to wpadnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3270 19-05-2015 o 20h08

Miss'Żółtodziób
...

szukam znajomych ktoś chętny a i ja mam tego samego chłopaka bez nadzieja!!! nie na widzę tego chłopaka!!!!!

#3271 20-05-2015 o 14h59

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Dominika645 Twoja wypowiedź z pewnością nie dotyczy gry, upominam za offtop.

#3272 20-05-2015 o 18h11

Miss'ujdzie
Lahlae
Lea

Też pomyślałam o ciążowej kiecce. I o niemowlaku w formie akcesorium, może być jako torebka, ale nie wiem, czy to już nie przesada :D

Ostatnio zmieniony przez Lahlae (20-05-2015 o 18h11)

#3273 20-05-2015 o 19h33

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Maniuśka już dawno poradziła sobie z dzieckiem, tyle że  w mieszkaniu XD Aczkolwiek fakt, byłoby to ciekawe.

#3274 23-05-2015 o 12h00

Miss'Żółtodziób
Doma413
...

Fajnie jak by tu mogło kupić sobie gotowy strój z fryzurą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3275 25-05-2015 o 18h56

Miss'Żółtodziób

Mam takie pytanie....
Czy mozna usunac tatuaz? I jesli tak, to w jaki sposób?

Pietrucha

Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 308