(Gaaah, znowu ten debil mi się wyłączył, gdy miałam już prawie skończonego posta! Q.Q Długiego dosyć. Q.Q)
Moim zdaniem Zioło nic mocno wkurzającego nie powiedziała. Nie była jakoś szczególnie niemiła, to zwykłe czepnięcie. xD
xNisiax, porównaj sobie forum SF, gdzie nawet się wykłócać (kulturalnie, of corse) nie można, i nawet napisać, że jakiś strój z butiku to ''pastereczka'' nie można, bo Ci bana walną, z naszym Róffoffym Forum, gdzie luz jest wielki, w porównaniu do TAMTEGO CZEGOŚ. xD Może jesteś lekko przewrażliwiona, skoro tradycyjne czepnięcia to dla Ciebie zło, nie wiem. Nie jestem psychologiem. xD
Poza tym: Tja. Ja też nie lubię pisać na PW. Do niedawna z niewyjaśnionych powodów panicznie się bałam pisać komuś na PW. xD
Cóż, widać, że Zioło i xNisiax mają całkiem różne zdanie, co do tego, jak rozumieć przeznaczenie tego wątku. xD Myślę, że powinno powstać na forum COŚ, gdzie dokładnie będzie opisane, do czego służy każdy bardziej popularny wątek, by starsze graczki mogły z mądrą miną nowsze do niego odesłać. I by te nowsze dobrze wiedziały, co i gdzie. ^^ A jeszcze lepiej: komunikat po pierwszym włączeniu forum! *w* Raczej się nie da tak, ale byłoby naprawdę wspaniale. xD
Wracając do tematu wycieczki: W sumie to przez ten czas mam zamiar zebrać z 600 k, troszku żerując na wyzwaniach, mało wydając. I moooże coś kupię w banku (bo na koncie telefonicznym zawsze mam dużo niewydanej kasy xD), ale tylko w czasie HH. Miejmy nadzieję, że go już nie wycofali na stałe! xD