Mi się podobają te pióra z tyłu, mogą się kiedyś przydać :> I bluzka nie jest zła, jak się jej przyjrzeć w innych kolorach :>
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 308
Mi się podobają te pióra z tyłu, mogą się kiedyś przydać :> I bluzka nie jest zła, jak się jej przyjrzeć w innych kolorach :>
A, piórka też są ok, ale nie wiem czy mi się do czegoś przydadzą (chyba, że styli kruka albo coś). xD Kolczyki by mogły być jako fajna ozdóbka, w tych złotych widzę potencjał, nie chce ktoś stworzyć stylizacji złotej kaczki? xD
Bluzka to not my style, ale nie wątpię, że ktoś ją z czymś umiejętnie połączy. ^^

Haha ja też w euforii poszukiwania jajek nie zwróciłam w ogóle na nowe stroje i chyba nie za wiele straciłam.
Na pierwszy rzut oka nic mnie nie zachwyciło i chyba po raz pierwszy stwierdzam, że strój dla naszych brzydali jest lepszy niż dla miss 
Ja też zajęłam się poszukiwaniami i nie zwróciłam uwagi na strój. I może to lepiej. Według mnie - koszmarek. Jakieś pojedyncze elementy (m.in. pióra z tyłu) można fajnie wykorzystać, ale reszta szmatek, żeby nie napisać "jest brzydka", jest nie w moim stylu i tyle ^^'
Chciałabym żeby zrobili jakieś bardziej wielkanocne stroje :<
przypominamy, że jeszcze tylko do jutra można składać swoje propozycje strojów ludowych w Alternatywnych Wyborach Miss Fashion. Zachęcamy serdecznie!! 
Tak sobie już wcześniej myślałam, czy nie byłoby rozsądnie przedłużyć termin - może powodem małej ilości zgłoszeń jest to, że przed Wielkanocą dziewczyny oszczędzały na gwiazdy, a z kolei teraz są spłukane?
Bo temat jest naprawdę na tyle łatwy i dający szerokie pole do popisu, że aż nie chce mi się wierzyć w inne wytłumaczenie, zwłaszcza że z łatwością można zrobić jakieś wschodnie stylizacje (Chiny, Korea, stylizacja z Japonii już jest) czy też jakieś plemienne, pseudo-afrykańskie, etc, wystarczy tylko pojechać na wycieczkę. No tylko że na to trzeba mieć jednak MM.
Przedyskutujemy to z dziewczynami 
Chciałabym aby termin zgłoszeń się wydłużył. Mam niezły pomysł na Polkę (hahah xD) i na Koreę też... Muszę coś wybrać xD Bardziej korci mnie Polka bo do Korei trzeba zmienić skórę. 60 MM wydatku! xD
Nie no termin musi zostać przedłużony, bo tak to i ja chętnie bym się zgłosiła, bo na razie jestem na skraju bankructwa i nie mam jak poszaleć z ciuszkami, a temat na prawdę świetny xD
Ostatnio zmieniony przez Steno (10-04-2015 o 20h16)
Dobra, mam już Szwecję jednak. Teraz tylko czekać na fundusze..
Udostępniłam gdzieś tam takie "pieniążkowe drzewko" a kasy jak nie było tak nie ma... xD
Przepraszam, ale orientuje się może ktoś w jaki sposób mam wstawić filmik na profil? Nie mogę sobie z tym poradzić. Może to nie do końca chodzi o grę, ale nie wiem gdzie jeszcze zgłosić się z taką pomocą. 
Awww~! Dziękuję ci Motionell-chan~! I tobie też Nana-chan~! 
Shillo wyszukiwałam w googlach słowo "nerra" i wyskoczyła mi jakaś firma, więc pomyślałam, że to akurat dziwne. xD
Baj de łejem komuś mógł się faktycznie spodobać, ale cii, to tajemnica. ^^

Po wpisaniu w google "Shillo" można znaleźć np. jakiś sklep czy coś takiego ze sprzętem medycznym a mimo to nie tylko ja używam takiego nicku 
Zawsze mogę być przewrażliwiona, ale cóż, moje przewrażliwienie przydaje się czasem. ^^
A tak z innej beczki: Uhh, czemu te nowe ciuchy mają tak źle narysowany czarny kolor. T^T Ta spódnica byłaby cudna, gdyby rysownicy się postarali. :c

Ja się bezczelnie wtrącę w dyskusję. Nie znam się zbytnio, ale w przypadku nicka Nerra może chodzić o postać czarodziejki z gry Baldur's Gate: Enhanced Edition, a tego w googlach bez znajomości tematu nie znajdzie się tak od razu
To jest oczywiście mało istotne.
A propos czerni w grze. Z początku myślałam, że to moje fanaberie, ale ostatnimi czasy coraz częściej czytam na forum o tym problemie. Dziwi mnie, że graficy/designerzy pozwalają sobie na takie niedopatrzenie. Brak głębi w tym jednym przypadku pojawia się w coraz większej ilości ciuszków, na niekorzyść odbioru niestety.
Problem z czernią został zgłoszony, czekamy.

Nie sądzę, żeby to był zwykły problem z wyświetlaniem czy coś, pewnie musieliby od nowa wszystkie te nowsze ciuchy czarne rysować i im się nie będzie chciało, więc oleją. :x
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (21-04-2015 o 19h59)

Mnie w ogóle ten czarny wygląda jakby grafik zapisywał je w gorszej jakości i przez to robi się plaski i widać pixele. Ewentualnie ma źle ustawione parametry monitora i nie widzi jak to źle wygląda u innych. Ale co to za grafik co monitora nie potrafi sobie skonfigurować O_O
Tak czy inaczej, smutna kaszana.
Mam wrażenie, że kilka modeli zostało już poprawionych. Najwyraźniej korekty są w trakcie. I całe szczęście, bo aż żal było patrzeć...

Omo. *^* Kiedy oni dodali te mebelki do pokoju? D: Razem z ciuchami?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-04-2015 o 17h17)