Majerankowa napisał
Omo. *^* Kiedy oni dodali te mebelki do pokoju? D: Razem z ciuchami?
Tak wynika z wczorajszego wpisu Nine
Tylko grafy nie było a jedynie informacja pisemna.
Strony : 1 ... 127 128 129 130 131 ... 308
Majerankowa napisał
Omo. *^* Kiedy oni dodali te mebelki do pokoju? D: Razem z ciuchami?
Tylko grafy nie było a jedynie informacja pisemna.
Tak to jest, jak się nie czyta tego co do ciebie piszą... XD Zauważyłam jak mi się przez przypadek strona startowa załączyła. :'D

Przeglądałam defiladę miss steampunk i natrafiłam na taką oto ciekawostkę.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ikan (22-04-2015 o 19h20)
gdy patrzę te wysokie poziomy to aż mi się nie dobrze robi z powodu moich niskich

@Ikan, tak sobie teraz rozkminiam, bo Twój post mnie bardzo zaintrygował o.o Może któraś z użytkowniczek kombinowała w panelu sterowania, żeby się częściej wyświetlać? Albo sprawdzać, czy da się tak zrobić? Ciekawe czemu od razu pomyślałam o Fro... XDDD Albo... Kurcze, wyczerpałam już swoją wenę twórczą XDDD
To nie ja, wypraszam sobie, ja się w ogóle na tych wyborach nie pojawiam, bo nie kupuję sukienek xDDD
Iremi, taka rewelacja pojawiła mi się na defiladzie tylko raz i zastanawiam się czy po prostu nie wprowadzili kodu na to by wśród kandydatek do tytułu nie pojawiały się już te, które zdobyły trofeum. Tak myślę, ale u mnie z myśleniem to różnie, a ze znajomością tematu jeszcze gorzej xD I nawet gdyby któraś z użytkowniczek dłubała przy kodach to wątpię by z takim skutkiem, aby zmiany wyświetlały się również innym użytkowniczkom, więc odsunęłabym podejrzenia od pewnej Pani ;D
W ogóle myślę, że narobiłam niepotrzebnego zamieszania 
Edit: I zapomniałam dodać. Zakupiłam wczoraj troszkę ciuszków, m.in. sukienki i chociaż jest już grubo po północy, to zauważyłam siebie na defiladzie. Czyżby znieśli tę zasadę, że od nowego dnia ilość sukienek zeruje się?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (23-04-2015 o 07h30)
Może zeruje się po 17.00? W zasadzie by bardziej pasowało z wybieraniem podium.
Może ta miss zwyczajnie usunęła konto? Lub dostała bana?
Z kodami jest to wysoce niemożliwe, bo mamy na nie ogólny wpływ jedynie w szafie. Poza tym jak nasze modki to miałyby wyłapać? Przecież nie sprawdzają wszystkim miss z defilady ilości sukienek.
*zimnokrwista Skye xD*
Coś jest w tym, że nie zeruje się o północy. Pamiętam przy wyborach świątecznych, że dzień przed (i przed 17) zakupiłam sukienki, a następnego dnia także się wyświetlałam. Może jakiś "dodatkowy bonus", gdy mało miss tego dnia się obkupiło w sukienkach.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gWydaje mi się, że chodzi o pełne 24 godziny od zakupu ostatniej sukienki, a przynajmniej miałoby to sens, czemu nie zeruje się ilość sukienek konkretnie po północy.
Dziewczyny, od kiedy jest ten cień pod miss? : o
Wydaje mi się, że to nowość, czy po prostu wcześniej go nie zauważyłam?
Ostatnio zmieniony przez Lillien (24-04-2015 o 15h34)

Lillien też mi się wydaje, że go wcześniej nie widziałam. >.< Szczególnie, że jest też na dyskotece, ale przesunięty i rzuca się w oczy, a wcześniej go nie było.

Hejka dziewczyny, co tam u Was? 
Howrse46 upominam za offtop i pisanie posta pod postem, korzystaj z opcji zmień.

Huhu, oświećcie mnie, czy gwiazdka " Rambelstiltskin" to nowość, czy tylko ja jej po prostu nie znam? 
Setarah,ja mam z nią zdjęcie ze stycznia,więc nie nowość
Jasne, dzięki Motionell
widzicie, tyle ponoć gram, a pierwszy raz ją widzę 
Nie zapomnijcie, że w aplikacji możecie odebrać drugi bukiet w innym kolorze 

Chciałam też o tym przypomnieć jak wejdę na pc, wyprzedziłaś mnie Jess :>
nelumi co dwie głowy to nie jedna 

Jakiej aplikacji?
Dryad - istnieje aplikacja Miss Fashion na telefon z androidem. 
Ja na swoim koncie odebrałam, ale gdy chciałam odebrać siostrze to już nie weszło chyba. D: A przynajmniej informacja się nie wyświetliła, nie sprawdzałam szafy. >.<

Dziękuję Majerankowa
tak się zawsze zastanawiałam czy istnieje aplikacja na telefon ale nigdy tego nie sprawdzałam -.- ułatwiłaś mi zadanie 
Majeran, odinstaluj i zainstaluj aplikację, po czym zaloguj się kontem siostry. Ja najpierw spróbowałam się tylko wylogować i zalogować sis, ale nie podziałało, więc odinstalowałam i zainstalowałam aplikację, po czym zalogowałam siostrę i dostała ten prezent XD
(czego się nie robi dla rodzeństwa ♥)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-05-2015 o 21h19)
Jak już jest temat apki, to kurczę się wyżalę, że ma sporo błędów, a najwięcej, jak na forum chcesz wejść. Że jest tylko na polskie konto to przeżyję..
Seciu, jak zmienisz język w telefonie to przeskoczy Ci na inną wersję ;D W sumie to mogłabym jeszcze zebrać bukiecik dla niemieckiej i angielskiej, ale po co, jak i tak tego nie wykorzystam xDD