Nowy kapelusz jest obłędny, już znajduje się w mojej szafie
Ogólnie stroje wydają się być całkiem ciekawe.

Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 308
Nowy kapelusz jest obłędny, już znajduje się w mojej szafie
Ogólnie stroje wydają się być całkiem ciekawe.

Nic na swieta??? 
Generalnie święta są jutro 
Och jeszcze 1godz i 25 min i dostaniemy prezenty! Nie mogę się doczekać!
Bosze jaka ja jestem beznadziejna w natłoku spraw zapomniałam wykorzystać kilka tys. płatków śniegu, zużyłam tylko część ;(

Ja chciałam zrobić listę dopiero na sam koniec i zapomniałam wejść na MF, więc zmarnowałam wszystkie płatki <3 Pozdrawiam siebie 

Ojeeej, dziewczyny XD <tulam ciepło obie na pocieszenie>
Ja się ucieszyłam z własnoręcznie wybranych prezentów <3 Wybrałam parę drogich spódnic i trochę dodatków, ale jakieś dwie setki płatków też poszło na zmarnowanie... Niemniej jestem zadowolona!
A ja nawybierałam dodatków, że ho ho, przy czym skusiłam się na kilka drogich sukienek i wykorzystałam płatki co do jednego
...ale niewiele brakowało a tez bym zapomniała, żeby listę zrobić^^
A ja wypełniłam listę przedmiotami do kolejnych poziomów + jeszcze, parę fajnych drobiażdżków 
Jessica23 i BonnieBennett - współczuję, to musi być dopiero wirtualny ból...
EDIT: Zaczęłam sobie czytać regulamin (podejrzewam, że zbytnio się nie wysilili, i dali wspólny dla SF i MF). Oto, co odkryłam:
Regulamin napisał
Mając na uwadze atrakcyjność gry zabronione jest ponadto zamieszczanie jakichkolwiek materiałów (w szczególności postów, ilustracji, zdjęć, filmów, linków, itp.) opisujących zawartość odcinków, które nie pojawiły się jeszcze w polskiej wersji Gry.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-12-2014 o 13h44)
Hahaha, w jakiś sposób pocieszające jest, że nie jestem sama w swoim zapominalstwie :'D mi poszło na zmarnowanie około tysiąca płatków. W pierwszy dzień, jak się je dostawało, zrobiłam całą listę, a potem stwierdziłam, że doczekam do ostatniego dnia, jak będę miała uzbierany max i douzupełniam. No cóż...

Hej
, a Klaudiac8 nie powinna zostać ściągnięta z pierwszego miejsca w rankingu? Przecież to jedna z tych osób, które tam wskoczyły w okresie, w którym powskakiwały tam dziewczyny korzystające z bugu. Maniuśka była pierwsza ze swoimi 5 milionami.
Chciałabym cię uprzejmie poinformować, że klaudiac8 nie nabiła tego wszystkiego za pomocą bugu, tylko jak Beemoov "próbowało naprawić szkody" to jej "troszkę" dodali >.< Tak samo mam na rosyjskiej wersji językowej, gdzie mając zaledwie parę dni a mam 10 mln miss nastroju. A, i Klaudia już zgłaszała to do wsparcia, więc to że nadal tam jest świadczy tylko i wyłącznie o Beemoov.
edit: Sorry troszkę się zagotowałam >.<
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (26-12-2014 o 14h31)

Dzięki za rozjaśnienie sytuacji. Spoko, nie ma potrzeby się gotować.
Jedynie upewniam się, czy inni też mają to na uwadze. Po prostu te osoby w rankingu, których być tam nie powinno strasznie uwierają w tyłek moją pedantyczną naturę. 
No no, coś się zaczyna dziać, coś sylwestrowego najpewniej. Mamy nową Panią na głównej. Przyspieszone nowości czy prezent na Nowy Rok?
Edit: Sylwestrowa kiecka
I confetti :] Btw, to już kolejna, targana wiatrem kreacja. Przyznam że efekt jest świetny, zwłaszcza przy zabawie warstwami.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (30-12-2014 o 12h01)
Ojejciu, śliczna ta kiecka D:
Swoją drogą, w takim tempie to niedługo ponownie przyjdzie nam zobaczyć Maniuśkę w finałach xD Chyba coraz więcej osób korzysta z aplikacji po kalendarzu adwentowym.

Ostatnio zmieniony przez nelumi (30-12-2014 o 22h52)
Miałam już zgłosić to w wątku z plagiatami, ale postanowiłam jeszcze rozeznać się w sytuacji... Niedawno w finałach pojawiło się to mieszkanko (można zobaczyć je na przedostatniej stronie wątku "finały Miss i Deco"):
Czy ktoś wie, jak nazywa się autorka mieszkania? Chciałabym sie z nią skontaktować, ponieważ w dzisiejszej defiladzie finalistek spotkałam dwa takie mieszkanka. Nie zwróciłabym na to uwagi, gdyby nie to, że oba pomieszczenia wyświetliły mi się jedno po drugim:
Co z tym fantem zrobić? Co Wy byście zrobiły? Ehh... Ja już nie wiem co myśleć.. Chciałabym się skontaktować z pierwszą panią, z drugą najchętniej też, i wyjaśnić całą sprawę, bo nie lubię takich sytuacji.
PS. Przepraszam, jeśli napisałam o tym w niewłaściwym wątku
Ostatnio zmieniony przez Iremi (31-12-2014 o 16h43)
Ee luźne to chyba luźne, więc raczej mogłaś pisać tu 
faktycznie "trochę" podobne te pomieszczenia
Och, faktycznie! Nigdy nie sprawdzałam "gotowych zestawów" i stąd taka moja wpadka... Przepraszam panią, którą niesłusznie posądziłam (chodź nie wiem kim jest, ani jak się nazywa ;P ) oraz wszystkich za niepotrzebne zamieszanie.
I dziękuję ErinBlack za pomoc
Naprawdę nie można zaprosić kogoś do gry o tym samym adresie IP? Bo bym chciała zaprosić brata, ale mamy to samo łącze.
Można, ale trzeba to zgłosić moderatorkom.
Tutaj są wszystkie informacje: //www.missfashion.pl/forum/t2946,1-uwaga-rodzinne-multikonta.htm
A tutaj wątek od zadawania pytań: //www.missfashion.pl/forum/t708,1-wasze-pytania-na-temat-gry.htm
Hildee napisał
//photo.missfashion.pl/pl/1/42/moy/33468.jpg
To jakaś zorganizowana akcja, o której nikt nie mówi głośno, czy przypadkiem wszystkie miss w klasyfikacji są zdziwione? XD
Nie ma piątkowych nowości, ale w sumie za tydzień powinny się rozpocząć wyprzedaże. ; >>
(Ogólnie dzisiaj rano obudziłam się z pewnością, że mamy poniedziałek i byłam smutna, że niczego nie dodali w niby ten piątek, co miał być, chociaż tamtego dnia był naprawdę wtorek i pojawiły się stroje sylwestrowe xDD.)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g