Mi tam się podobał pomysł Iremi, że dodawali nowe poziomy XD Fajnie jest czasem pomarzyć
*mi misje działają, więc albo standardowo bug mnie nie dotknął, albo już naprawili
*
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 308
Mi tam się podobał pomysł Iremi, że dodawali nowe poziomy XD Fajnie jest czasem pomarzyć
*mi misje działają, więc albo standardowo bug mnie nie dotknął, albo już naprawili
*
Mi również misje działają 
eufrozyma, Ty jeszcze tych poziomów masz trochę do przejścia hihi <3
eufrozyma napisał
Mi tam się podobał pomysł Iremi, że dodawali nowe poziomy XD Fajnie jest czasem pomarzyć*mi misje działają, więc albo standardowo bug mnie nie dotknął, albo już naprawili
*
Czy tylko mnie nie przychodzą na pocztę wiadomości informujące o tym, że ktoś podarował mi prezent? Właśnie się przypadkiem dowiedziałam, że dostałam dwa prezenty, ale powiadomienia nie było (i pewnie teraz wszyscy myślą, że jestem cham, bo brać to biorę, ale coś podarować to nie łaska XD)
Mnie misje również działają, ale ja mam dopiero 39 poziom, także... XD
nisiam napisał
eufrozyma, Ty jeszcze tych poziomów masz trochę do przejścia hihi <3
Nie mam już żadnych regularnych gwiazd do łapania, mogę szaleć z poziomami 
Może i ominął, ale nie dane mi było sprawdzić? XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-12-2014 o 18h01)
eufrozyma, ja wcale nie wątpię, że możesz mnie przegonić
wręcz to jest bardzo prawdopodobne, chociaż specjalnie czekać na Ciebie nie będę 
Iremi, mnie minął bug, bo sprawdzałam, jak inne użytkowniczki zgłaszały, a więc jeśli mnie minął to innych też mógł 
O Matko dziewczyny! wycieczka juz jest!!
Ojj - eufrozyma, nie jesteś nieomylna xD No, ale całkiem miło, że się pomyliłaś. Wycieczka wcześniej, niż się wszyscy spodziewali - super niespodzianka! 
Jak miło, jak pięknie, jak świątecznie!
Nareszcie wycieczka c;
OJ niestety nie tak pięknie, wszystko wskazuje na to, że to za wczesne wejście smoka xD
Wcześnie trochę wystartowali xD Muszę kupić ubrania, których nie ma. Myślę, że do piątku wszystko będzie dodane 
Shillo, owszem jest tak od kilku dni. Może to jakiś bug, który minie po świętach?
Shillo według mnie to już naprawiony bug i po północy klasyfikacja wróci do normy. Wcześniej te panie miały naprawdę niebotyczne wyniki (zwłaszcza jak na ich poziom).
Dzisiaj odebrali mi kasę ( T^T ), którą zyskałam zrywając i wracając do chłopaka, dlatego sądzę, że coś tam naprawili 
No tak MN wróciło do normy, ale ranking zmieni się dopiero na następny dzień. Tz. nie u wszystkich klaudiac8 nadal ma więcej MN niż miała.
Iremi ja tam trzymam screen z moich pierwszych finałów 

Dziewczyny chyba się popłaczę po prostu... robiłam sobie swobodnie zakupy w Ikealandzie (miałam 140tys a na gwiazdy 40tys mi potrzeba max), więc robię zakupy 40rzeczy w koszyku, klik zakup i....z konta zniknęło mi równiutkie 100tys... okazało się, że ciastkarnia kosztowała 18,5tys, a że głupia ja zakupiła ich 5 nie patrząc na cenę? To teraz sobie wyrwę włosy z głowy...
EDIT: Przypominam dziewczyny, że już tylko do jutra można zgłaszać swoje świąteczne stylizacje na konkurs AWMF!
//www.missfashion.pl/forum/t1918,51-alternatywne-wybory-miss-fashion.htm
Zapraszamy!
Ostatnio zmieniony przez Anixa (18-12-2014 o 13h37)
Widzieliście nowe dekoracje w świątecznym Ike? ♥ Domek z pierniczka taki uroczy ♥
Nic mi nie mów o Ike xD
W Nine tez się coś dzieje, ale nie chce mi się załadować
Anixa napisał
Nic mi nie mów o Ike xD
W Nine tez się coś dzieje, ale nie chce mi się załadować
A bo w Nine byli w trakcie dodawania wystawy
Te rzeczy były od początku dostępne, nic nowego
Po prostu dziś wystawę dali 
Anixa współczuję 
Mam nadzieję, że jutro pojawią się gwiazdy 

Nie ma nowych gwiazd? 
Nic jeszcze nie jest stracone, nieraz nowe gwiazdy pojawiają się po 14