Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 308

#2801 15-12-2014 o 14h19

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Mi tam się podobał pomysł Iremi, że dodawali nowe poziomy XD Fajnie jest czasem pomarzyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png *mi misje działają, więc albo standardowo bug mnie nie dotknął, albo już naprawili /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png*

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2802 15-12-2014 o 15h48

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Mi również misje działają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
eufrozyma, Ty jeszcze tych poziomów masz trochę do przejścia hihi <3

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2803 15-12-2014 o 16h27

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

eufrozyma napisał

Mi tam się podobał pomysł Iremi, że dodawali nowe poziomy XD Fajnie jest czasem pomarzyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png *mi misje działają, więc albo standardowo bug mnie nie dotknął, albo już naprawili /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png*

Mi też już działają, dlatego to nie bug Cię ominął, tylko Ty ominęłaś jego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2804 15-12-2014 o 17h46

Miss'na całego
Rillianne
...

Czy tylko mnie nie przychodzą na pocztę wiadomości informujące o tym, że ktoś podarował mi prezent? Właśnie się przypadkiem dowiedziałam, że dostałam dwa prezenty, ale powiadomienia nie było (i pewnie teraz wszyscy myślą, że jestem cham, bo brać to biorę, ale coś podarować to nie łaska XD)

Mnie misje również działają, ale ja mam dopiero 39 poziom, także... XD

#2805 15-12-2014 o 17h59

Miss'Brązowa
eufrozyma

nisiam napisał

eufrozyma, Ty jeszcze tych poziomów masz trochę do przejścia hihi <3

Oj, cichaj tam, nisiam! <3 Dam radę i jeszcze zobaczysz, że Cię przegonię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Nie mam już żadnych regularnych gwiazd do łapania, mogę szaleć z poziomami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Iremi, A SKĄD WIESZ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Może i ominął, ale nie dane mi było sprawdzić? XD

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-12-2014 o 18h01)

#2806 15-12-2014 o 18h43

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

eufrozyma, ja wcale nie wątpię, że możesz mnie przegonić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png wręcz to jest bardzo prawdopodobne, chociaż specjalnie czekać na Ciebie nie będę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Iremi, mnie minął bug, bo sprawdzałam, jak inne użytkowniczki zgłaszały, a więc jeśli mnie minął to innych też mógł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2807 17-12-2014 o 00h08

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

O Matko dziewczyny! wycieczka juz jest!!

#2808 17-12-2014 o 00h41

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ojj - eufrozyma, nie jesteś nieomylna xD No, ale całkiem miło,  że się pomyliłaś. Wycieczka wcześniej, niż się wszyscy spodziewali - super niespodzianka! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2809 17-12-2014 o 00h57

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Jak miło, jak pięknie, jak świątecznie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nareszcie wycieczka c;

#2810 17-12-2014 o 01h01

Miss'gadułka
Anixa

OJ niestety nie tak pięknie, wszystko wskazuje na to, że to za wczesne wejście smoka xD

#2811 17-12-2014 o 01h19

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Po pierwszych chwilach zachwytu mój entuzjazm ostygł, gdy zajrzałam do butiku... Coś tu jest (chyba xd) nie tak.

[EDIT] Przeglądając defiladę finalistek znowu dostrzegłam siebie i postanowiłam zrobić screena (egoistka xd). Zdjęcie z serii "dlaczego Iremi nigdy nie potrafi się dostosować":

//photo.missfashion.pl/pl/1/41/moy/32275.jpg

#2812 17-12-2014 o 06h40

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Wcześnie trochę wystartowali xD Muszę kupić ubrania, których nie ma. Myślę, że do piątku wszystko będzie dodane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2813 17-12-2014 o 16h41

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Zwrócił ktoś uwagę na to co się zadziało w klasyfikacji? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/41/moy/32295.jpg

#2814 17-12-2014 o 16h52

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Shillo, owszem jest tak od kilku dni. Może to jakiś bug, który minie po świętach?

#2815 17-12-2014 o 16h58

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Shillo według mnie to już naprawiony bug i po północy klasyfikacja wróci do normy. Wcześniej te panie miały naprawdę niebotyczne wyniki (zwłaszcza jak na ich poziom).
Dzisiaj odebrali mi kasę ( T^T ), którą zyskałam zrywając i wracając do chłopaka, dlatego sądzę, że coś tam naprawili /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2816 17-12-2014 o 19h22

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

No tak MN wróciło do normy, ale ranking zmieni się dopiero na następny dzień. Tz. nie u wszystkich klaudiac8 nadal ma więcej MN niż miała.
Iremi ja tam trzymam screen z moich pierwszych finałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2817 18-12-2014 o 00h09

Miss'gadułka
Anixa

Dziewczyny chyba się popłaczę po prostu... robiłam sobie swobodnie zakupy w Ikealandzie (miałam 140tys a na gwiazdy 40tys mi potrzeba max), więc robię zakupy 40rzeczy w koszyku, klik zakup i....z konta zniknęło mi równiutkie 100tys... okazało się, że ciastkarnia kosztowała 18,5tys, a że głupia  ja zakupiła ich 5 nie patrząc na cenę? To teraz sobie wyrwę włosy z głowy...

EDIT: Przypominam dziewczyny, że już tylko do jutra można zgłaszać swoje świąteczne stylizacje na konkurs AWMF!
//www.missfashion.pl/forum/t1918,51-alternatywne-wybory-miss-fashion.htm

Zapraszamy!

Ostatnio zmieniony przez Anixa (18-12-2014 o 13h37)

#2818 18-12-2014 o 14h14

Miss'Brązowa
eufrozyma

Widzieliście nowe dekoracje w świątecznym Ike? ♥ Domek z pierniczka taki uroczy ♥

#2819 18-12-2014 o 15h04

Miss'gadułka
Anixa

Nic mi nie mów o Ike xD
W Nine tez się coś dzieje, ale nie chce mi się załadować

#2820 18-12-2014 o 15h25

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Anixa napisał

Nic mi nie mów o Ike xD
W Nine tez się coś dzieje, ale nie chce mi się załadować

Mi też nie chce się załadować - najpierw myślałam, że po prostu u mnie na telefonie strona nie chce się do końca załadawać, ale teraz widzę, że to nie o to chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2821 18-12-2014 o 15h37

Miss'Brązowa
eufrozyma

A bo w Nine byli w trakcie dodawania  wystawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Te rzeczy były od początku dostępne, nic nowego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po prostu dziś wystawę dali /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2822 18-12-2014 o 20h06

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Anixa współczuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Mam nadzieję, że jutro pojawią się gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2823 19-12-2014 o 00h03

Miss'gadułka
Anixa

Nie ma nowych gwiazd? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#2824 19-12-2014 o 00h23

Miss'Brązowa
eufrozyma

Nic jeszcze nie jest stracone, nieraz nowe gwiazdy pojawiają się po 14 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2825 19-12-2014 o 00h27

Miss'gadułka
Anixa

Wiem własnie i zaciskam kciuki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 308