eufrozyma Zgadza się, Audrey, Sherlock w wersji kobiecej
. Ja znów Ciebie w finałach od razu skojarzyłam, chociaż nie wiedziałam, że masz konto na brytyjskiej wersji i byłam tutaj u Ciebie z dwa razy. Czyli w sumie biorąc pod uwagę moją zdolność do szybkiego kojarzenia faktów i zapamiętywania na dłużej niż 5 sekund - na stałe wkradasz się w podświadomość.
Lillien Ach, dziękuję ♥, obydwa gify z moich ulubionych filmów, inaczej mówiąc obydwie główne postaci mnie tak bardzo przypominają (z charakteru), że nie mogłam wstawić niczego innego. ; > 40 dni to bardzo mało, podwójne gratulacje.
(Pomijając fakt, że musiałam szukać po necie, co to znaczy stalkować, teraz szczęśliwa, że poznałam znaczenie nowego słowa) też pędem dodaję, bo zgubię.
Nie można nie przyznać racji, że przyjazną atmosferę się czuje na brytyjskim forum już na stronie głównej (niczym zapach świeżo upieczonych ciasteczek, których aktualnie niestety nie mam w domu i już dobry humor mnie ominął ;<, teraz aby wrócił dodam cytat moderatorki z brytyjskiej wersji - "I speak English, French [of course ^^'], Polish and German." (ElizabetaFryingPan), dawno nie byłam taka dumna przeglądając zagraniczne strony internetowe, w końcu polski to język trudny.
Znów nie mogę się pochwalić idealnym angielskim, więc udzielam się głównie w grach, gdzie trudno jest czegoś nie zrozumieć lub doszczętnie zniszczyć reputację Polaków na temat znajomości języków obcych.
Nie ma to jak zgranie się z kimś kto jest w tym samym momencie przed komputerem tysiące (chyba) kilometrów ode mnie w bitwie żywiołów, półgodziny walczyłyśmy o wygraną, zwróćcie uwagę na godziny to się ciągnie przez dwie strony
. Musiałam czekać, aby system pozwolił mi dodać posta, nawet siostrzeńcowi nie dałam skorzystać z komputera tylko co chwilę coś oglądam i odświeżam.
Czyli co miałam na koniec... a tak atmosfera bardzo sympatyczna (o, i wracając do udzielania się, czasem też pogratuluję, żeby nie było, że znam tylko słowo water), jak zwykle piszę rzadko i dużo, ekm.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g