Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 308

#2901 06-01-2015 o 18h02

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Wątpię, abym w ogóle zjawiła się na szanownym zjeździe, bom pod skrzydłami rodzicieli mych spoczywam, a matula i ojciec mnie samej na zacny zjazd nie puszczą. XD

~

#2902 06-01-2015 o 18h04

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Przyjedź z bratem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zobaczę, czy nadaje się do haremu, haha ♥
Ja najwięcej miałam koło ~250, a po zdobyciu trofeum na bugu to ~40 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2903 06-01-2015 o 18h05

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Trudno, bierz rodziców pod pachę, szarlotki pod drugą i jazda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2904 06-01-2015 o 18h18

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Ja najwięcej miałam trochę ponad 200, tak z 220? Coś koło tego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2905 06-01-2015 o 18h45

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ojeju, a ja tylko 122 miałam, i nie mogę poprawić rekordu, bo i tak stanęłam na podium xD Chyba za mało byłam online xD
A ja wciąż uważam, że ty, Anixa powinnaś mieć przy drzewiastej stylizacji miss max z... Pięć? Bosz, ja mało zawału nie dostałam, gdy zobaczyłam twoją lesistą niemkę z kompletu od halloweenowej Nine, stylizację rodem z lasów entów z czasów II wojny światowej w finale, a potem na podium ;-; Jeju, tyle ślicznych stylizacji zrobiłaś, a wygrałaś czymś takim ;-;

Haha, Charlotte5, ja też dołączam się do bicia rekordu! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Stylizacja jest super! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2906 06-01-2015 o 18h47

Miss'Piękna
Skye
 ✮ ✧  ۵  ♥ ও
Miejsce: Drowning in an ocean of thoughts

Zazdroszczę Wam z tymi ilościami MissPop, ja dwa razy trafiłam do finałów z jakąś lichą sumą, za pierwszym razem miałam ubrane odwrócone plecy i dwie rękawiczki (jedna latała w powietrzu, a przy spódnicy było widać puste miejsce na rękę xD), a za drugim zdobyłam trofeum i koniec zabawy. Nawet na brytyjskiej się nie pobawię, bo ktoś mi wlepił trofeum bez mojej zgody xD.

When the night was full of terrors                     And your eyes were filled with tears
https://i.imgur.com/65N3Cik.gif https://i.imgur.com/Gp0Fm47.jpg https://i.imgur.com/6Q4EDhT.jpg

https://i.imgur.com/NuQWnqw.gif

If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
https://i.pinimg.com/236x/0c/18/63/0c1863bed00dc3cfaebcbf91733ccb38--pirate-halloween-decorations-halloween-skeletons.jpg

as the sky's falling down it crashed into this lonely town
https://i.imgur.com/wkwUTnQ.jpg https://i.imgur.com/mufMH86.jpg https://i.imgur.com/Vjy1YDh.jpg https://i.imgur.com/GRpCl79.jpg

it's pretty clever, but it's got no soul
https://i.imgur.com/iU2cRKY.gif [img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g

#2907 06-01-2015 o 18h48

Miss'gadułka
Anixa

Haha no widzisz, mi się podobała xD może miała chyba aż cztery czy pięć elementów ze stroju, ale uważam, że i tak tworzyła niezłą całość. Poza tym podobnego pomysłu nie widziałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Czekam na północ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Anixa (06-01-2015 o 18h49)

#2908 06-01-2015 o 19h14

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Nie widziałaś, bo wszyscy uznali to za zbyt wielki banał, to używanie tylu elementów z jednego stroju, a przynajmniej moim zdaniem xD Powinnaś wygrać inną stylizacją, widziałam u ciebie fajniejsze ;-;

Haha, ja też czekam na północ, chociaż prawie na pewno Szarlotka wejdzie do finału xD Ale i tak te emocje są xD A przynajmniej u mnie xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2909 06-01-2015 o 19h20

Miss'gadułka
Anixa

Hah być może, a mimo to wygrałam właśnie tą stylizacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png no cóż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2910 06-01-2015 o 19h24

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Haha, wyroki graczy są niezbadane xD Nigdy nie wiadomo, jak zagłosują xD

#2911 06-01-2015 o 19h26

Miss'ok
Dhara
...
Miejsce: New Delhi

Sama zrobiłam się pierwszy raz ciekawa finałów. ; ) Może to być najlepszy finał jaki pamiętam, bo ostatnio była lekka lipa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2912 06-01-2015 o 19h47

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

czekam do północy, żeby zobaczyć ile złapie Szarlotka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2913 06-01-2015 o 19h50

Miss'gadułka
Anixa

Tak, czekasz. A nauka nie poczeka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Swoją drogą finały mogą być bardzo ciekawe, bo dawno nie głosowało aż tyle graczy. Niezła selekcja będzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2914 06-01-2015 o 20h13

Miss'Brązowa
eufrozyma

Ja jak widzę więcej niż dwie rzeczy z zestawy to automatycznie nie głosuję. Nie cierpię kompletów na podium. Dorobienie do kompletu jakiejś inspiracji nie jest wielkim wysiłkiem, a stworzyć coś, co wygląda jak komplet, a nim nie jest? Jak najbardziej. Znam komplety w U Nine i Ike chyba wszystkie na pamięć, więc naprawdę ciężko przemycić więcej elementów z zestawu i dlatego jestem wybredna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2915 06-01-2015 o 20h16

Miss'Fuzja
Charlotte5

Tyle osób za mną. xD I'm so happy. ^^ I mam prawie 500 miss pop. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Ja myślałam, że tą stylizacją nic nie zdołam, a tu takie zdziwienie! XD

~

#2916 06-01-2015 o 20h19

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Szarlotka, Anixa obiecała, że ci do 1000 dobije, albo i więcej, więc się szykuj XD

#2917 06-01-2015 o 20h20

Miss'Brązowa
eufrozyma

Szarlotka, bo ta stylizacja jest przyjemna i nawet ja jej dałam gwiazdkę. Kolorki ma ujmujące ^^ No ale dla mnie jest zbyt prosta XDDDD

#2918 06-01-2015 o 20h24

Miss'Fuzja
Charlotte5

Tak, ale miałam za mało kaski na składzie, a i tak wyglądałaby zapewne gorzej z przepychem. XD

~

#2919 06-01-2015 o 20h26

Miss'Brązowa
eufrozyma

Nie każda stylizacja dobrze wygląda z przepychem i zdarza mi się ukochać bardzo proste, ale są takie, które wyglądają po prostu dla mnie na za puste. Nie wiem, skąd mi się to bierze, ale w końcu jestem blondynką, mam prawo do bycia dziwną ♥

#2920 06-01-2015 o 20h30

Miss'Fuzja
Charlotte5

A ja jestem BARDZO dziwna, a jestem szatynką, yo. XD

~

#2921 06-01-2015 o 20h37

Miss'Brązowa
eufrozyma

Bo jesteś mentalną blondynką, heuheuheuehue :>
A ja jestem i mentalnie, i fizycznie, więc dlatego nie sposób mi dogodzić ze stylizacjami, chyba że jest się Fox, Lil, dyokirą, Żoną i tak dalej... XD

#2922 06-01-2015 o 20h40

Miss'Fuzja
Charlotte5

Aha, spoko. XD A ja nawet w realu nie lubię się stroić, bo chcę, aby moje ubranie było wygodne, praktyczne i w miarę ładne. :3

~

#2923 06-01-2015 o 20h46

Miss'Brązowa
eufrozyma

Ja w realu noszę zazwyczaj koturny, dżinsy i coś na górę, ale chyba tego po mojej miss nie widać XD

#2924 06-01-2015 o 20h48

Miss'Fuzja
Charlotte5

Noo, nie bardzo. XD

~

#2925 07-01-2015 o 00h00

Miss'gadułka
Anixa

AAA na defiladzie już mi wyskoczyło 30% zniżki!

Ostatnio zmieniony przez Anixa (07-01-2015 o 00h02)

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 308