Wątpię, abym w ogóle zjawiła się na szanownym zjeździe, bom pod skrzydłami rodzicieli mych spoczywam, a matula i ojciec mnie samej na zacny zjazd nie puszczą. XD
~
Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 308
Wątpię, abym w ogóle zjawiła się na szanownym zjeździe, bom pod skrzydłami rodzicieli mych spoczywam, a matula i ojciec mnie samej na zacny zjazd nie puszczą. XD
Przyjedź z bratem
Zobaczę, czy nadaje się do haremu, haha ♥
Ja najwięcej miałam koło ~250, a po zdobyciu trofeum na bugu to ~40 
Trudno, bierz rodziców pod pachę, szarlotki pod drugą i jazda 
Ja najwięcej miałam trochę ponad 200, tak z 220? Coś koło tego 
Ojeju, a ja tylko 122 miałam, i nie mogę poprawić rekordu, bo i tak stanęłam na podium xD Chyba za mało byłam online xD
A ja wciąż uważam, że ty, Anixa powinnaś mieć przy drzewiastej stylizacji miss max z... Pięć? Bosz, ja mało zawału nie dostałam, gdy zobaczyłam twoją lesistą niemkę z kompletu od halloweenowej Nine, stylizację rodem z lasów entów z czasów II wojny światowej w finale, a potem na podium ;-; Jeju, tyle ślicznych stylizacji zrobiłaś, a wygrałaś czymś takim ;-;
Haha, Charlotte5, ja też dołączam się do bicia rekordu!
Stylizacja jest super! 
Zazdroszczę Wam z tymi ilościami MissPop, ja dwa razy trafiłam do finałów z jakąś lichą sumą, za pierwszym razem miałam ubrane odwrócone plecy i dwie rękawiczki (jedna latała w powietrzu, a przy spódnicy było widać puste miejsce na rękę xD), a za drugim zdobyłam trofeum i koniec zabawy. Nawet na brytyjskiej się nie pobawię, bo ktoś mi wlepił trofeum bez mojej zgody xD.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gHaha no widzisz, mi się podobała xD może miała chyba aż cztery czy pięć elementów ze stroju, ale uważam, że i tak tworzyła niezłą całość. Poza tym podobnego pomysłu nie widziałam 
Czekam na północ 
Ostatnio zmieniony przez Anixa (06-01-2015 o 18h49)
Nie widziałaś, bo wszyscy uznali to za zbyt wielki banał, to używanie tylu elementów z jednego stroju, a przynajmniej moim zdaniem xD Powinnaś wygrać inną stylizacją, widziałam u ciebie fajniejsze ;-;
Haha, ja też czekam na północ, chociaż prawie na pewno Szarlotka wejdzie do finału xD Ale i tak te emocje są xD A przynajmniej u mnie xD
Hah być może, a mimo to wygrałam właśnie tą stylizacją
no cóż 
Haha, wyroki graczy są niezbadane xD Nigdy nie wiadomo, jak zagłosują xD
Sama zrobiłam się pierwszy raz ciekawa finałów. ; ) Może to być najlepszy finał jaki pamiętam, bo ostatnio była lekka lipa. 
czekam do północy, żeby zobaczyć ile złapie Szarlotka 
Tak, czekasz. A nauka nie poczeka 
Swoją drogą finały mogą być bardzo ciekawe, bo dawno nie głosowało aż tyle graczy. Niezła selekcja będzie 
Ja jak widzę więcej niż dwie rzeczy z zestawy to automatycznie nie głosuję. Nie cierpię kompletów na podium. Dorobienie do kompletu jakiejś inspiracji nie jest wielkim wysiłkiem, a stworzyć coś, co wygląda jak komplet, a nim nie jest? Jak najbardziej. Znam komplety w U Nine i Ike chyba wszystkie na pamięć, więc naprawdę ciężko przemycić więcej elementów z zestawu i dlatego jestem wybredna 
Tyle osób za mną. xD I'm so happy. ^^ I mam prawie 500 miss pop.
Ja myślałam, że tą stylizacją nic nie zdołam, a tu takie zdziwienie! XD
Szarlotka, Anixa obiecała, że ci do 1000 dobije, albo i więcej, więc się szykuj XD
Szarlotka, bo ta stylizacja jest przyjemna i nawet ja jej dałam gwiazdkę. Kolorki ma ujmujące ^^ No ale dla mnie jest zbyt prosta XDDDD
Tak, ale miałam za mało kaski na składzie, a i tak wyglądałaby zapewne gorzej z przepychem. XD
Nie każda stylizacja dobrze wygląda z przepychem i zdarza mi się ukochać bardzo proste, ale są takie, które wyglądają po prostu dla mnie na za puste. Nie wiem, skąd mi się to bierze, ale w końcu jestem blondynką, mam prawo do bycia dziwną ♥
A ja jestem BARDZO dziwna, a jestem szatynką, yo. XD
Bo jesteś mentalną blondynką, heuheuheuehue :>
A ja jestem i mentalnie, i fizycznie, więc dlatego nie sposób mi dogodzić ze stylizacjami, chyba że jest się Fox, Lil, dyokirą, Żoną i tak dalej... XD
Aha, spoko. XD A ja nawet w realu nie lubię się stroić, bo chcę, aby moje ubranie było wygodne, praktyczne i w miarę ładne. :3
Ja w realu noszę zazwyczaj koturny, dżinsy i coś na górę, ale chyba tego po mojej miss nie widać XD
Noo, nie bardzo. XD
AAA na defiladzie już mi wyskoczyło 30% zniżki!
Ostatnio zmieniony przez Anixa (07-01-2015 o 00h02)