Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 308

#2576 09-10-2014 o 14h48

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

A czy ktoś wie, jak obecnie wygląda sytuacja z Liz? Czy ona została ze swoją BEZCENNĄ przyjaźnią, czy jednak też uległa zmianom, żeby nie tracić na przeskakiwaniu poziomów? Bo teraz nie wiem, czy bardziej opłaca się przed Halloween wskoczyć te kilka oczek wyżej (jedynie za szkolenia bym płaciła, więc ujdzie, bo resztę kupiłam na przecenach – szkoda, bo tysiące na kilka nieprzydatnych, jak się okazuje już nawet w misjach, sukienek poszły), czy ciągle stać i nie wpadać w Lisbeth'ową dziurę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2577 09-10-2014 o 14h48

Miss'Żółtodziób
...

Tyle wygrać by zarabiać więcej! Zbieranie pieniędzy na eventy i nowości przyjdzie teraz dużo łatwiej! Szkoda, że nie mogę podejrzeć zmienionych misji, ale może ktoś kiedyś wstawi ich opis. *^*

#2578 09-10-2014 o 15h31

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Podczas zniżki nakupowałam tyle rzeczy do następnych misji i jeśli teraz to się okaże nieprzydatne to będzie to bardzo niemiła niespodzianka. Dodatkowo nie wiem czy zrywać z obecnym chłopakiem, wcześniej dawał on więcej pieniędzy, więc trwałam przy nim, a teraz zmiana chłopaka przed Halloween to nie wiem czy to dobry pomysł. Mimo, że mniejszy to jednak zawsze pewny przychód gotówki..

Dlatego mam pytanie, wie ktoś kiedy zaczyna się Halloween? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (09-10-2014 o 15h37)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2579 09-10-2014 o 16h39

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

U mnie niestety wyszło na gorsze póki co, bo zarabiam mniej kasy, ale dostaję troszkę więcej MN. Niepodoba mi się, że zrobiono takie coś bez wcześniejszej informacji, na dodatek przed Halloween... Generalnie wydaje się logiczne, że im wyższy poziom, tym powinno się lepiej/więcej zarabiać, fajnie, że są wprowadzane jakieś zmiany w grze, bo robi się ciekawiej, ale tak naprawdę okaże się w praktyce dla każdej z osobna, co z tego wyjdzie...

Ostatnio zmieniony przez Naga (09-10-2014 o 16h40)

#2580 09-10-2014 o 16h43

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

a ja tam jestem zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png podniosła mi się ilość MM i MN dostawanych codziennie 8| nie mam co narzekać! No może jestem zła o tą jedną misję z kieckami ;d  ok.80tysi MM w błoto. A na Hllwn czekam z niecierpliwością. Chociaż mam nadzieję, że pojawi się pod sam koniec października i potrwa dłużej w listopadzie.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#2581 09-10-2014 o 16h50

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Miałam w misji około 90 kupienie kiecki za 14000 MM i postanowiłam sobie zrobić to, jeśli zostaną mi fundusze po Halloween @.@
Kiecka była paskudna i strasznie nie chciałam, wchodzę po zmianach - a tu wymienili mi to zadanie na zmianę fryzury <3
Właściwie póki co na zmianach ani nie straciłam ani nie zyskałam, rekompensata... Musiała być mikroskopijna, bo nic nie zauważyłam. W każdym razie cieszę się, że przechodzenie na wyższe poziomy stanie się bardziej opłacalne, bo rezygnowanie z dobrze płatnej pracy na korzyść gorzej płatnej (to samo się tyczy facetów) było dość irytujące.
nisiam, Halloween w tamtym roku zaczęło się jakoś po 20 października @.@ więc jeszcze trochę sobie poczekamy D;

W ogóle, to korzystając z okazji zapytam, bo jakoś nie znalazłam odpowiedzi na to pytanie (a jeśli jest gdzieś, to nie bić D; )
Eventy halloweenowe i świąteczne odbywają się na zasadzie... zwykłych podróży...? W sensie... jeśli wcześniej stracę wszystkie dni podróży, to nie będę mogła pojechać na wycieczkę eventową? Bo za nic nie pamiętam, jak to było w tamtym roku, a obudziłam się troszkę z ręką w nocniku, nie mam dni podróży i boję się, że nie będę mogła skorzystać z eventów @.@

Ostatnio zmieniony przez Aeriss (09-10-2014 o 16h55)

#2582 09-10-2014 o 17h08

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Aeriss, wydaję mi się, że nie liczą się dni podróży, bo skoro jest ich 8, a event trwa 10 dni albo dłużej to nie można by było spędzić tam całego czasu, a na gwiazdce byłam codziennie. Aczkolwiek to tylko logika, która nie zawsze się sprawdza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2583 09-10-2014 o 17h43

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

No cóż. Dostałam więcej MM i MN. Oczywiście, że jestem zadowolona. Natomiast średnio podoba mi się zmiana w wyzwaniach z zakładami. Jeśli wyzywam na pojedynek daną miss muszę najpierw zapłacić równowartość sumy wyzwania. A co jeśli ktoś wyzwania nie przyjmie? Będę o tyle w plecy.

#2584 09-10-2014 o 18h55

Miss'ujdzie
zabeczka1948
...
Miejsce: L-ny

a ja tam lubię zmiany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i szczerze cieszę się z tych, które nastąpiły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png do wszystkiego się przyzwyczaimy i tak jak większość czekam na Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

#2585 09-10-2014 o 19h15

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Zmiany zmianami, ale 'super' są komentarze w stylu 'już nie będę w to grać! teraz to takie głupie! chcą tylko naszych pieniędzy! złodzieje!" XD
I serio był jakiś zastrzyk gotówy? Ja nie zauważyłam albo u mnie nie był on aż taki duży.

#2586 09-10-2014 o 19h24

Miss'wow
KimDallas
...

Sentis napisał

Zmiany zmianami, ale 'super' są komentarze w stylu 'już nie będę w to grać! teraz to takie głupie! chcą tylko naszych pieniędzy! złodzieje!" XD
I serio był jakiś zastrzyk gotówy? Ja nie zauważyłam albo u mnie nie był on aż taki duży.

Jeśli chodzi ci czy coś dostałam więcej niż pensję podniesioną o prawie 1000 MM to nie.

#2587 09-10-2014 o 20h18

Miss'Żółtodziób
...

No niby jest porządek i wszystko jest wyrównane. Niższe poziomy mniej dostaję i mają łatwiejsze zadania, potem jest coraz więcej kasy, MN i droższe misje, ale to takie ciutkę oklepane się stało. Może jestem zbyt przywyczajona do starego systemu, bo wtedy można było się cieszyć grą żeby się przyłożyć do dalszej gry. Następny chłopak dawał mi mniej od poprzedniego, to to motywowało cię by przejść do następnego który znowu dawał więcej. A ostatnia praca i chłopak dające nie najwyższe sumy i MN i tak nie miały znaczenia skoro misje się kończyły i wystarczyło zbierać tą kasę na zarobki albo eventy. Natomiast jeśli gracze narzekali na to by wprowadzono taki system, to otrzymali to co chcieli i trzeba się już z tym pogodzić.
Prawdą jest też, że otrzymana rekompensata za mniejsze zarobki w postaci MM to tylko jednorazowy zastrzyk gotówki i niestety nie zastąpi już tych dziennych zarobków.

Jeśli chodzi o wyzwania, to rzucanie ich na sumy jest beznadziejnym pomysłem ściągniętym z Cromimi, bo podczas wyzwań ze stawkami odbierana jest od nas suma. Nie pamiętam zbyt dobrze, czy wtedy jeśli nie przyjmowane jest wyzwanie traci się tą odjętą sumę na stałe, ale tak chyba w Cromimi nie było. Po dwóch dniach kiedy nikt nie akceptował wyzwania, pieniądze chyba wracały.

#2588 09-10-2014 o 20h44

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Obniżyli mi MM i MN... Wyśmienicie! Czekam jeszcze aż zobaczę, że pozmieniali misje. Na obniżkach nakupiłam rzeczy na masę poziomów do przodu, żeby wyszło mi taniej, jak po Halloween znowu zacznę je nabijać. Jeśli się okaże, że wywaliłam te pieniądze w błoto i kupowałam te wszystkie brzydkie i drogie ciuchy po nic, to będę serio zdegustowana.
Nie wiem co te zmiany mają na celu, serio nie wiem...

#2589 09-10-2014 o 21h03

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Po przeczytaniu Waszych komentarzy mam mieszane uczucia, mam wrażenie że zmiany tak na prawdę nic nie zmieniają. Zawsze część użytkowników będzie niezadowolona. Swoją drogą też jestem zdegustowana tym że wydałam ogromne pieniądze na zaliczanie misji, a tu się ma okazać że nie potrzebnie i za niewielką rekompensatę chcą nam zamknąć usta. Właście to pewnie powinniśmy się cieszyć że cokolwiek dostaliśmy. Mi obniżono MN o prawie połowę, a chciałam (poprzez chłopaka, który daje dużo MN i mało MM) trochę podgonić w statystykach (by zrekompensować sobie ostatnią nieobecność w grze).
Mimo że nie jestem przeciwniczką zmian, przychylam się do zdania Misa że przez tą pewną niestabilność, gra była jednak była ciekawsza.

#2590 10-10-2014 o 12h36

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Hmm, teraz za odrzucone wyzwania z zakładem przeznaczone MM możemy odzyskać dopiero na następny dzień... bardzo niefajnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2591 10-10-2014 o 13h35

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Och, nowe ciuszki! *_* A ta sukienka Mayura, całkiem tania i taka ładniutka, aaaaaa ♥ No, i szalenie się cieszę, że pióro pawie to naszyjnik, a nie część sukienki!

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2592 10-10-2014 o 14h00

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Sukienki rzeczywiście ładne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (zwłaszcza cena!) XD
a co do wyzwań - z tym MM to polecieli, ale fajny bajer, że teraz można od razu zaznaczyć sobie wszystkie miss. Jednak nie polecam wyzywać wszystkich na raz .____. a w każdym razie nie polecam tym, u których istnieje możliwość zawieszenia kompa taką pierdołą xD

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#2593 10-10-2014 o 14h54

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Evelyn napisał

Natomiast średnio podoba mi się zmiana w wyzwaniach z zakładami. Jeśli wyzywam na pojedynek daną miss muszę najpierw zapłacić równowartość sumy wyzwania. A co jeśli ktoś wyzwania nie przyjmie? Będę o tyle w plecy.

Przetestowałam te wyzwania i jeśli ktoś nie przyjmie wyzwania pod koniec dnia dostajesz zwrot.
A ceny kiecek wyśmienite. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko, że kusi coraz bardziej, a skoro obniżyli mi płacę to muszę rozważnie wydawać kasę. >.< Szczególnie, że Halloween już za około dwa tygodnie. :>
Edit.: Wchodzę sobie na wyzwania, patrzę a tu Shilo z poziomem 7. Przez chwilę myślałam, że Shillo wyzerowała konto, ale nie.

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (10-10-2014 o 14h57)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#2594 10-10-2014 o 14h58

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Majerankowa,właśnie chciałam do Shillo pisać,czemu gra od nowa pod innym nickiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2595 10-10-2014 o 17h21

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Dzięki za cynk dziewczyny, teraz czuję się jak fejm, mam naśladowcę jak YooSti <3
Ale serio, co to za plaga kradziejów nicków? Chyba czas zacząć obstawiać zakłady kto będzie następny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2596 11-10-2014 o 18h49

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Majerankowa napisał

Evelyn napisał

Natomiast średnio podoba mi się zmiana w wyzwaniach z zakładami. Jeśli wyzywam na pojedynek daną miss muszę najpierw zapłacić równowartość sumy wyzwania. A co jeśli ktoś wyzwania nie przyjmie? Będę o tyle w plecy.

Przetestowałam te wyzwania i jeśli ktoś nie przyjmie wyzwania pod koniec dnia dostajesz zwrot.
A ceny kiecek wyśmienite. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko, że kusi coraz bardziej, a skoro obniżyli mi płacę to muszę rozważnie wydawać kasę. >.< Szczególnie, że Halloween już za około dwa tygodnie. :>
Edit.: Wchodzę sobie na wyzwania, patrzę a tu Shilo z poziomem 7. Przez chwilę myślałam, że Shillo wyzerowała konto, ale nie.

Dzięki Majerankowa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Lillien, sukienki na mnie nie zrobiły szału, ale ta druga ma w sobie potencjał. I też cieszę się z pawich piórek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2597 11-10-2014 o 19h28

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Evelyn, na mnie ta droższa również nie zrobiła wrażenia : D" za to ten drugi strój tak - osobiście uważam, że drapowanie sukienki jest przepiękne i idealnie wpasuje się do strojów, jakie planuję. Tak jak mówisz, sukienka ma po prostu potencjał ^^ no i też cena tego ciuszka to po prostu magia! ♥ Zwłaszcza, jak zauważyła Majerankowa, teraz przed Halloween. Swoją drogą, ciekawe, czy będzie jeszcze HH w tym miesiącu. Jeżeli nie, to cóż, jestem spłukana przed Halloween i nic mnie już nie uratuje, eh : D"

Ostatnio zmieniony przez Lillien (11-10-2014 o 19h28)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2598 12-10-2014 o 09h09

Miss'Żółtodziób
...

nie podobaja mi sie te zmiany..znaczy prawie wszystko jest ok oprocz jednego. szkolenia na prace sa za tanie. ja musialam placic 50 000 MM na szkolenie natychmiastowe na adwokata a moja kolezanka zrobila je za 20 000 MM wskoczyla w 2 dni 4 poziomy. szkolenia powinny byc coraz drozsze bo inaczej gra sie szybko znudzi gdy ktos w miesiac zrobi 50 poziomow..

#2599 12-10-2014 o 10h11

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Tańsza sukienka jest śliczna, tak samo jak fryzura, makijaż i dodatki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2600 13-10-2014 o 08h05

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Szkoda, że tak ważną aktualkę wprowadzili w tak nieprzyjemnym momencie (tuż przed halloween). Dziewczyny zbierały na nią kasę a teraz będzie im trudniej zbierać zwłaszcza tym na niższych levelach ;/  Smutek soł macz TT.TT

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 308