Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 308

#2601 13-10-2014 o 14h57

Miss'Żółtodziób
Tsunade
...

Może dlatego jest tyle HH? X'D

Jeżeli chodzi o zarobki na niższych levelach to.... czy ja wiem? Na niemieckiej wersji(12 poziom)"wydaje mi sie"ze zarabiam szybciej/wiecej $(Kastanieta dawał 150 MM i 100 MN, a teraz dostaje: 500 MM(!) i 100 MN. Duzy plus.).

Ogólnie zmiana w wyzwaniach"bezpienieżnych"jak najbardziej mi odpowiada. Nie muszę klikac ZOBACZ by mi zaliczyło wyzwanie, a tylko klikam na rękawice i zalicza wszystkie(czasami parę razy trzeba).

Dodatkowo: pamietam, że ktos pytał o Liz - jestem teraz na tym poziomie i nie daje $ tylko 1500 MN. Kiedys dawała 2400, ale.... T^T

Ostatnio zmieniony przez Tsunade (13-10-2014 o 14h59)

#2602 13-10-2014 o 21h07

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

Drogie dziewczyny! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam dla Was pewną propozycję. W związku ze zmianami jakie zaszły w grze, zapewne dobrze znana Wam strona przestała być aktualna. Dlatego też uznałam, że dobrym pomysłem byłoby utworzenie aktualnego spisu misji na poszczególnych poziomach i odświeżenie danych o chłopakach. Mnie osobiście te informacje bardzo pomagały i często z nich korzystałam. Oprócz tego nie będzie dochodzić do nieprzyjemnych sytuacji z wydawaniem mnóstwa pieniędzy na brzydkie sukienki, które teraz już nie są do niczego potrzebne. Niestety, spis taki nie może powstać na forum, ponieważ Emma nie wyraziła na to zgody (a pytała ją ErinBlack we własnej osobie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png). Stąd też moje pytanie: czy znalazłaby się jakaś chętna do współpracy osoba, która razem ze mną podjęłaby się tego karkołomnego zadania? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Oprócz tego mam do Was gorącą prośbę o przesyłanie mi w prywatnej wiadomości informacji na temat misji jakie macie na danym poziomie oraz ilości MM i MN, które po zmianach dostajecie od chłopaka. To z pewnością zaoszczędzi mi czasu i nie będę musiała do każdego docierać z osobna, a i Wy na tym zyskacie, bo spis pojawi się szybciej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko nie róbcie tego na forum, żeby nie psuć zabawy innym użytkowniczkom (i żeby moderatorki nie urwały mi głowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png).

Pozdrawiam i czekam na opinie co o tym myślicie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/38/gd/29726.jpg
Świąteczna kraina: misje i GWIAZDY już na blogu! Dodatkowo: święta u autorek - nie przegap! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2603 14-10-2014 o 10h34

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Chantee, świetny pomysł! Nie powiem, sama o tym myślałam, ale jestem nieco zbyt leniwa, żeby poszukiwać wiadomości na własną rękę. Jeśli mogłabym jakoś pomóc, to pisz. Potem będzie można uaktualnić także spis misji Halloweenowych itp. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#2604 14-10-2014 o 11h30

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Też jestem za! W pewnym momencie gry każdemu może się to przydać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2605 14-10-2014 o 11h50

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Jak już pisałam Chantee też jestem za ^^ Nawet chętnie bym pomogła przy spisie, ale bardziej jako trzecia osoba-widmo (uwielbiam robić za autora widmo, bo możesz coś robić – w moim przypadku nieraz aż więcej od "normalnych" autorów/adminów – a nie jesteś w sumie za nic odpowiedzialny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), a nie ta druga do pomocy. Chociaż pewnie skończy się na tym, że wieczorem dojdę do wniosku, że "pal licho, róbmy to już" XD I będę męczyć ludzi o informacje o ich poziomach, żeby wszystko powstało już-teraz-natychmiast XD
Majerankowa też pomyślałam o Miasteczkach! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Już nawet pisałam Chantee, że w zeszłym roku daleko nie zaszłam (okolice 4-5 poziomu zadań) to jak będę teraz nadrabiać to przy okazji posprawdzam, czy są jakieś zmiany i pokopiuję wykonywane misje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chociaż wszystkich pewnie w tym roku nie przejdę (na razie twardo trzymam się postanowienia, że nie wydam po raz trzeci w całej missfashionowej karierze kasy na HH, ale kto wie, jak to się skończy xD) i przyda się ktoś, kto te wyższe skopiuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Bo sama planuję przejść jakoś do 25-30 i dalej nie walczyć z MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2606 14-10-2014 o 12h28

Miss'na całego
missmodna
...
Miejsce: Tam gdzie odkryjemy siebie

Szkoda, że nie mogę pomóc, bo cały czas gniję na 12lv. Do Krainy Halloween się raczej nie wybieram, bo chcę ukończyć misje w Chinach

,,Zasady są po to, żeby je łamać..."

#2607 14-10-2014 o 15h14

Miss'na całego
Maka
...

Ja misje w Krainie Halloween skończyłam na bodajże 15 poziomie. Strasznie żałowałam, że nie przeszłam dalej, bo liczyłam na wilcze uszka i ogon, ale twardo trzymam się zasady, że nie zakupuję żadnych MM od początku do końca gry. W każdym razie, dzięki temu mogę posprawdzać czy coś się zmieniło w misjach od 15 poziomu i przekazać Chantee informacje.

#2608 14-10-2014 o 16h46

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Chantee, gdybyś potrzebowała kogoś jeszcze do pomocy, to w sumie ja byłabym chętna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2609 14-10-2014 o 18h06

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Sam pomysł jest bardzo dobry i sama również chciałabym wiedzieć czy misję się jakoś bardzo pozmieniały.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#2610 14-10-2014 o 19h41

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

Dziewczyny, ponieważ boję się ErinBlack wyrządzi mi krzywdę za wywoływanie spamu na forum, proponuję przeniesienie się do MissKafejki: //www.missfashion.pl/forum/t3388,11-pogaduchy-wszelakie.htm Tam więcej informacji jak idą prace /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png (chyba, że jest jakieś lepsze miejsce na forum? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png)

Świąteczna kraina: misje i GWIAZDY już na blogu! Dodatkowo: święta u autorek - nie przegap! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2611 14-10-2014 o 19h50

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Chantee napisał

Dziewczyny, ponieważ boję się ErinBlack wyrządzi mi krzywdę za wywoływanie spamu na forum.

No bez przesady, przecież sama ci pozwoliłam tutaj zapytać o pomoc, więc nie mam cię za co karać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co najwyżej strzelę oficjalnego focha i nie będę się przyznawać, że popieram ten pomysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Tak swoją drogą (wiem, że jeszcze na to za wcześnie), ale jak myślicie, jaka nowość pojawi się w piątek?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2612 14-10-2014 o 19h55

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

ErinBlack napisał

No bez przesady, przecież sama ci pozwoliłam tutaj zapytać o pomoc, więc nie mam cię za co karać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co najwyżej strzelę oficjalnego focha i nie będę się przyznawać, że popieram ten pomysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Tak swoją drogą (wiem, że jeszcze na to za wcześnie), ale jak myślicie, jaka nowość pojawi się w piątek?

Ale myślę, że dalsza rozmowa nad rozwojem spisu nie ma tutaj sensu, więc już walnęłam posta w Kafejce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ja stawiam na gwiazdy, chyba dawno nie było /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2613 14-10-2014 o 19h59

Miss'wow
KimDallas
...

ErinBlack napisał

Mi się marzy Kraina Halloween, ale to dopiero za tydzień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Już były ciuchy dekoracje, ale gwiazd już dawno nie było. Może jakieś gwiazdy nie bezpośrednio związane z Halloween, ale mające z nim coś spólnego?

Chantee telepatia? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (14-10-2014 o 20h00)

#2614 14-10-2014 o 20h05

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Ja myślę, że kraina Halloween jest dość prawdopodobna. Wtedy cały event będzie trwał 2 tygodnie, a tak chyba zazwyczaj jest. Nie chciałabym gwiazd ani ubrań, bo jeszcze mi się spodoba i wydam hajs, a tyle oszczędzałam, a kokosów i tak nie ma... :C

#2615 14-10-2014 o 20h14

Miss'Żółtodziób
...

Sentis napisał

Ja myślę, że kraina Halloween jest dość prawdopodobna. Wtedy cały event będzie trwał 2 tygodnie, a tak chyba zazwyczaj jest. Nie chciałabym gwiazd ani ubrań, bo jeszcze mi się spodoba i wydam hajs, a tyle oszczędzałam, a kokosów i tak nie ma... :C

Event trwający 2 tygodnie zawsze obejmował też chyba początek listopada by np. Wszystkich Świętych się zmieściło, więc ja stawiam na następny tydzień. Z drugiej jednak strony ostatnia nowość była nieco słabiutka, więc poczułam, że to tak jakby zapełnienie przed wielką pompą. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2616 14-10-2014 o 20h24

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

KimDallas: albo telepatia albo chłodna kalkulacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wielkie umysły myślą podobnie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Sentis: mam ten sam problem, więc nie obraziłabym się na Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2617 14-10-2014 o 21h01

Miss'Sensei
Sentis
...

Ale w sumie mogę też poczekać tydzień, bo dozbieram jakieś 15 tys., może załapię się na HH... Mój cel to dobrnięcie do 29 misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Na przejście 30. nawet nie liczę :c

#2618 14-10-2014 o 23h02

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

A czy w tym roku przypadkiem nie będzie już 40 misji? bo mi się wydaje, że ostatnio przeszłam 30 misji ... hymm ... ale nie jestem pewna już ;_;

#2619 14-10-2014 o 23h28

Miss'Sensei
Sentis
...

Będzie, będzie, ale wątpię, żebym aż tak daleko dobrnęła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2620 15-10-2014 o 12h57

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja jestem za gwiazdami, stęskniłam się już za nimi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2621 15-10-2014 o 14h06

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

W zeszłym roku wycieczka Halloweenowa pojawiła się 24 października, więc jeśli w tym będą się trzymać stałego terminu, zostało nam niewiele ponad tydzień czasu czekania :3 Tym razem jestem kompletnie spłukana i coś nie sądzę, by udało mi się przejść nowe 10 misji, zwłaszcza odkąd rzucanie wyzwań jest takie upierdliwe i nie ma jak skutecznie i szybko się na nich wzbogacać (w zeszłym roku było niesamowite żniwo na nowych graczach skuszonych eventem do rejestracji XD)

Osobiście nosi mnie z ciekawości jakie wrzucą nowe gwiazdki i ciuszki, a zwłaszcza dodatki. Kreatywność Nine rośnie cały czas, co widać chociażby po zodiakowych strojach (koński zad, kopyta, pazurzaste łapy) więc w zasadzie sama sobie zawyżyła poprzeczkę oczekiwań wśród graczy. Ciekawe czy uda się jej nas zaskoczyć jeszcze bardziej ^^

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2622 15-10-2014 o 19h22

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Oho! Ale się tu zmieniło podczas mojej nieobecności o: Zanim się w tym połapię to minie trochę czasu. Generalnie cieszę się, że udało mi się pojawić przed eventem. Mam nadzieję, że trafię na HH by dać radę wykonać misje. A zwłaszcza co nowego się pojawi u Nine. Już nie mogę się doczekać by się obkupić <3

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2623 15-10-2014 o 21h09

Miss'na całego
Rillianne
...

Rok temu niestety (przez własną głupotę) ominął mnie event Halloween. W tym roku mam nadzieję się załapać i obkupić we wszystkie te piękne stroje, na które chyba zbankrutuję, no ale raz się żyje. Już nie mogę się doczekać, jaram się jak pochodnia XD
Chociaż podejrzewam, że wszystkiego nie uda mi się zrobić i kupić, pewnie jest strasznie drogo, co?

#2624 15-10-2014 o 21h33

Miss'Sensei
Sentis
...

Rillianne, 'strasznie drogo' to bardzo łagodne określenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2625 15-10-2014 o 21h48

Miss'na całego
Rillianne
...

Sentis, tak myślałam :C Idę sprzedać nerkę na czarnym rynku, ostatecznie... no po co mi aż dwie? XD

Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 308