Może dlatego jest tyle HH? X'D
Jeżeli chodzi o zarobki na niższych levelach to.... czy ja wiem? Na niemieckiej wersji(12 poziom)"wydaje mi sie"ze zarabiam szybciej/wiecej $(Kastanieta dawał 150 MM i 100 MN, a teraz dostaje: 500 MM(!) i 100 MN. Duzy plus.).
Ogólnie zmiana w wyzwaniach"bezpienieżnych"jak najbardziej mi odpowiada. Nie muszę klikac ZOBACZ by mi zaliczyło wyzwanie, a tylko klikam na rękawice i zalicza wszystkie(czasami parę razy trzeba).
Dodatkowo: pamietam, że ktos pytał o Liz - jestem teraz na tym poziomie i nie daje $ tylko 1500 MN. Kiedys dawała 2400, ale.... T^T
Ostatnio zmieniony przez Tsunade (13-10-2014 o 14h59)
Mam dla Was pewną propozycję. W związku ze zmianami jakie zaszły w grze, zapewne dobrze znana Wam strona przestała być aktualna. Dlatego też uznałam, że dobrym pomysłem byłoby utworzenie aktualnego spisu misji na poszczególnych poziomach i odświeżenie danych o chłopakach. Mnie osobiście te informacje bardzo pomagały i często z nich korzystałam. Oprócz tego nie będzie dochodzić do nieprzyjemnych sytuacji z wydawaniem mnóstwa pieniędzy na brzydkie sukienki, które teraz już nie są do niczego potrzebne. Niestety, spis taki nie może powstać na forum, ponieważ Emma nie wyraziła na to zgody (a pytała ją
). 

)