Trzeba mieć 160 gwiazd
Myślę, że przy okazji naprawiania wielkiego bugu, postanowili zająć się i brakującymi gwiazdami.

Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 308
Trzeba mieć 160 gwiazd
Myślę, że przy okazji naprawiania wielkiego bugu, postanowili zająć się i brakującymi gwiazdami.

TE.NOWE.CIUCHY *w*
Omg bede mogla dopracowac cyberpunki <3
NOWE CIUCHY *.* Takie fajowe *.*
/normalnie trafili... Ostatnio mam fazę na science fiction 
Omg, ja tak samo, Dortnana! Te ciuchy są fenomenalne <3!!!! Dawno mnie nic tutaj tak nie ucieszyło

Cudowne ciuchy. *.* Gdybym była sama w domu pewnie bym zaczęła piszczeć. >.<
Lista po Halloween'owych zakupów rośnie. :3

Łał, jestem w szoku. Strój dla faceta na pewno kupię, ale nie mam weny żeby zrobić z ciuchami takie cuda jak inne miss. 
Misa nie tylko ty jedna masz taki problem, ja też tak mam. 
Te nowe ciuchy są super, ale dla mnie za drogie... Czemu nic nie kosztuje tyle co w rzeczywistośći?
Nieoficjalny jednoosobowy fanclub Yoo xD nie no takie zajeżdżanie nick`ów to porażka. Chyba, że założyła drugie konto albo bierze udział w nielegalnych badaniach nad klonowaniem Miss`ek i to jeden z jej tworów xD
Ooo, super! Dwa najbardziej wyczekiwane przeze mnie znaki zodiaku! Są po prostu CUDNE! Ach, Nine, czemuż ty niweczysz wszelkie me plany wielkich oszczędności... xD
OMFG BLIŹNIĘTA W KOŃCU JAKI SUPER POMYSŁ OMG I TA LWIA GRZYWA CZEMU NIE MAM HAJSU JEZU ALE PIĘKNE

nivata napisał
OMFG BLIŹNIĘTA W KOŃCU JAKI SUPER POMYSŁ OMG I TA LWIA GRZYWA CZEMU NIE MAM HAJSU JEZU ALE PIĘKNE
Misa napisał
Wiem, wiem. To jest niezwykłe wydarzenie, ale ubolewam nad tym że nie można jakoś pokombinować z tą bliźniaczą miss do innego stroju
Happy hour!
Ja już skorzystałam, a Wy? 
Ja nie, bo nie mam komórki i karty PayPal 
Ja nie mogłam zbyt poszaleć, no bo w końcu koniec miesiąca i środki na moim telefonie są już dawno zrujnowane, ale coś upolowałam. Mam nadzieję że przed halloween pojawi się jeszcze jakiś HH.
Ja z kolei nie upolowałam nic. Znowu tak jakoś mi wypadło, że podczas HH nie było mnie w domu xD
Oby udało się trafić na kolejne HH, bo jak przegapię to z Halloweenowego szaleństwa nici 

Świetne dekoracje do ogrodu.
I ten sweterek. <3 Ale ja tam wciąż zbieram na Halloween. >.< Już się nie mogę doczekać tegorocznej wycieczki. Nie pamiętam zbyt wielu ciuchów stamtąd, ale gust zdążył mi się od tamtego czasu zmienić i pewnie znajdę coś dla siebie. >.<

No własnie, niedługo Halloween, mógłby ktoś poradzić ile MM warto mieć by NAPRAWDĘ się obkupić? Ciuchy tam są raczej drogie czy tanie?
Kosia1 napisał
No własnie, niedługo Halloween, mógłby ktoś poradzić ile MM warto mieć by NAPRAWDĘ się obkupić? Ciuchy tam są raczej drogie czy tanie?
Ja mam 200 to chyba nie zaszaleję