Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 71

#901 25-02-2014 o 20h58

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

Dzięki pojawieniu się w butiku nowych strojów zrobienie tego cosplay'u było kwestią chwili ^^ Ktoś zgadnie, co to za postać?

Link do zewnętrznego obrazka

Wzorowane na:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

A Bohun dalej pozostaje w dalekich planach...

Ostatnio zmieniony przez Hetalia (25-02-2014 o 21h15)

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#902 26-02-2014 o 00h15

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Skąd masz te warkocze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#903 26-02-2014 o 15h32

Miss'na całego
Hetalia
...

nivata napisał

Skąd masz te warkocze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Z chińskiej szczotki ^^

#904 28-02-2014 o 15h21

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Hetalia niestety nie wiem co to za postać, ale cosplay świetny. Gdyby nie Ty, pewnie nigdy bym tych cudnych warkoczy nie zauważyła xD

A ja zrobiłam Padme z Gwiezdnych Wojen. Niestety włosy to porażka, bo przez to dziwne coś na tyle fryzury musiałam się trochę naszukać, a i tak nic z tego nie wyszło xD Może chociaż przód fryzury nie wygląda najgorzej q.q (brązowy płaszcz i szalik dlatego, że nie było odpowiedniego koloru tych przedmiotów a różnokolorowe byłyby nieładne :C)

Wzorowane na:

Ostatnio zmieniony przez nelumi (28-02-2014 o 15h22)

#905 28-02-2014 o 15h58

Miss'Żółtodziób
...

Hetalia, toż to Kurcewiczówna jak się patrzy <3 ale mogłaś jej jakąś kieckę pod futrzaka włożyć, bo szlachcianki, nawet Ukrainki nóżek nie pokazywały szerszej publice /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Nelumi, dałaś radę, nawet z fryzurą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png nie narzekaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#906 28-02-2014 o 18h11

Miss'na całego
Hetalia
...

Imloth napisał

Hetalia, toż to Kurcewiczówna jak się patrzy <3 ale mogłaś jej jakąś kieckę pod futrzaka włożyć, bo szlachcianki, nawet Ukrainki nóżek nie pokazywały szerszej publice /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Wiem, ale nie mogłam się powstrzymać przed pokazaniem mega klimatycznych kozaków, które mnie po prostu kupiły ^^

#907 28-02-2014 o 18h27

Miss'Żółtodziób
...

Być może ktoś zgadnie bez podpowiedzi (jest bez czapki, bo nie mogłam znaleźć żadnej ładnej, która chociaż trochę przypominałaby oryginał). 8)
nelumi, podejrzewam, że gdybym pamiętała Gwiezdne Wojny i postacie w nich występujące, na pewno rozpoznałabym cosplay. Twoja miss wręcz do złudzenia przypomina Padmę, nawet z szalikiem i płaszczem w innym kolorze. Prześlicznie~

Edit: Zapomniałam dodać, że to właściwie mój pierwszy cosplay tutaj... więc proszę śmiało mówić co powinnam zmienić, a co jest dobrze. Zapamiętam i docenię~!

Ostatnio zmieniony przez tsunshun (28-02-2014 o 18h31)

#908 28-02-2014 o 18h38

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Tsunshun cosplay udany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Aczkolwiek ja bym dała pasek bardziej w talii niż w pasie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#909 01-03-2014 o 21h55

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

@tsunshun również uważam Twój cosplay za udany i jakichś szczególnych zmian bym nie wprowadzała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ode mnie dziś część załogi Słomianego Kapelusza z One Piece.
Planuję zrobić całą załogę, ale na razie chyba nie wystarczy mi środków.

Nami

Sanji

Zoro

Robin

Brook

Jeśli obrazek z Brook'iem się się wyświetla to tu krótki filmik z yt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Shiawase (02-03-2014 o 01h12)

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#910 01-03-2014 o 22h32

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Tsunshun, bardzo ładny cosplay jak na pierwszy raz. Zmieniłabym rajstopy na brązowe. Na pewno są u Nine. Można by dodać pasemka nr 20.

Shiawase, Nami i Robin są bardzo wierne oryginałom. Co do reszty postaci, dałoby się jeszcze coś namodzić, żeby były jeszcze bliżej pierwowzoru. Np. Zoro - może dłuższe spodnie i buty na płaskiej podeszwie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ostatniego obrazka nie widzę, bo chyba źle wkleiłaś linka, więc się nie wypowiem.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (01-03-2014 o 22h33)

#911 02-03-2014 o 18h24

Miss'na całego
Yuki18
...

Shiawase, do Robin polecam puder nr 157, akcentuje prosty nosek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#912 02-03-2014 o 20h05

Miss'na całego
Hetalia
...

Jakoś tak mnie naszło na bajki Disney'a. Przed Wami Szczerbatek z ,,Jak wytresować smoka" ^^

Oryginał:

#913 02-03-2014 o 21h21

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Haha, uderzające podobieństwo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Brawo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#914 02-03-2014 o 21h39

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Jej Szczerbatek ...byłam na tym w kinie i do dziś leci to na Cartoon Network ...

Co do One Piece to nie oglądałam anime, przynajmniej jeszcze, ale cosplaye świetne.

Ja tam znów dam wam postać z moich ukochanych komiksów Marvela

Tym razem będzie to Mockingbird, natchnął mnie ten kijek xD Jak coś ona ma ich dwa, ale może je połączyć i stworzyć z niego bardzo długi kij jak do skoków na tyczce. Jest to agentka Tarczy i czasem pomaga Hawkeye /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#915 02-03-2014 o 21h54

Miss'wow
Aiamate
...

ScarletWitch, dzięki Tobie poznałam tylu bohaterów komiksów Marvela, o których istnieniu nawet nie miałam pojęcia. Dziękuję!

A Cosplay jak zwykle rewelacyjny!

#916 02-03-2014 o 23h30

Miss'OK
nisiam

Hetalia Szczerbatek wspaniały !! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Uwielbiam tą bajkę, a Twój cosplay jest wspaniały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#917 08-03-2014 o 12h33

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

ScarletWitch,cosplay jak zwykle świetny.
Hetalia, nie widziałam tej bajki, ale podobieństwo widać. Gratuluję pomysłu. Te oczka szczerbatka wydają mi się jednak bardziej żółte.

Skoro pojawiło się ''body art'' w Salonie Karnacji, po prostu nie mogłam sobie odmówić. Neytiri z filmu ''Avatar'':

Przydałyby się te uszy z Halloween, ale niestety ich nie posiadam.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (08-03-2014 o 12h41)

#918 08-03-2014 o 12h38

Miss'nieobczajona
...
Miejsce: polska

Gdzie znajdę FAO?

Proszę o dwa wyzwania z góry za 0 MM
Potrzebne mi są do Levelu :-)
Z góry dzięki ;-)

#919 11-03-2014 o 21h46

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Już pisałam Evelyn, ale i tu powtórzę: genialny cosplay! <3

A mnie wczoraj natchnęło i stworzyłam taki oto cosplay Profesor Trelawney z Harry'ego Pottera. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://imagizer.imageshack.us/v2/136x478q90/842/0cpb.jpg

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#920 11-03-2014 o 22h13

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Evelyn  cudowny Avatar ... ja posiadam niebieskie uszy skrzata, szkoda, że nie mogę  Ci ich pożyczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Eldunari - ta profesorka Ci się udała, może tak nigdy nie przepadałam za Harrym ale po zdjęciu widzę, że niezły cosplay.

Ja mam takie odloty, że kocham kreskówki o super bohaterach i teraz jest parodia Młodych Tytanów .. A przez nowe odcienie skóry czyli Body Art mogłam zrobić Raven.

Mam dwie wersje.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

#921 11-03-2014 o 22h22

Miss'wow
Aiamate
...

Scarlet- dziękuję za tak świetny cosplay mojej ulubionej postaci! <3 <3 Gdybym miała więcej czasu poleciałabym i obejrzała całą serię od początku!

Eldunari- brawa za super odwzorowanie, poznałam po samej mimice /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Evelyn- to było kwestią czasu aż ktoś wykorzystałby tą skórkę do stworzenia takiego cosplayu. Całe szczęście, że to byłaś Ty bo wyszło super (jak zwykle) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#922 11-03-2014 o 22h29

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

ScarletWitch - naprawdę świetnie Ci to wyszło! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Rzeczywiście, odcień skóry pasuje idealnie.

Dziękuję Wam za miłe słowa! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Sama się uśmiechnęłam, kiedy skończyłam komponować jej makijaż. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#923 11-03-2014 o 23h24

Miss'OK
nisiam

Eldunari Profesorka genialna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pewnie tak wyglądała w młodszych latach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Evelyn Avatara nigdy nie oglądała, ale takich ich kojarzę z reklam, więc musiałaś go oddać genialnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#924 12-03-2014 o 15h34

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Neytiri jest po prostu boska!

Od jakiegoś czasu zaglądam do tego tematu i strasznie mnie korciło, żeby stworzyć własny cosplay... No i nareszcie się udało - skromnie, bo skromnie, ale jestem całkiem zadowolona z efektu. Ktoś zgadnie, co to za postać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png (podpowiedź: stworzył ją znany, polski pisarz fantasy)

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (12-03-2014 o 15h41)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#925 12-03-2014 o 17h22

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Dziękuję wszystkim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To był właściwie mój pierwszy cosplay /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Eldunari - uderzające podobieństwo. Od razu poznałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ScarletWitch - cóż można powiedzieć...twoje cosplaye są jak zwykle prezcyzyjne i niemal idealne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie jestem tylko fanką tych butów.

Dashari - zgaduję, że to Yennefer z ''Wiedźmina''.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (12-03-2014 o 17h23)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 71