Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 71

#926 13-03-2014 o 15h39

Miss'na całego
Maka
...

Dziękuję za poprzednie opinie (byłam pewna, że już to napisałam, ale jednak nie widzę tego posta, więc... pewnie mi się wydawało albo co >_<)! W przyszłości poprawię Hadesa, skoro pojawił się body art, ale to jak stworzę trochę więcej złych charakterów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A tutaj kolejna porcja złoczyńców:
Link do zewnętrznego obrazka

Przedstawiam wam - Dr. Facilier i Skazę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Wszelkie opinie mile widziane~!

ScarletWitch - świetna Raven! Ogólnie uwielbiam twoje cosplaye, są bardzo szczegółowe i od razu można rozpoznać kim jest postać!
Eldunari - Trelawney zobaczyłam na defiladzie i od razu mi się zapaliła czerwona lampka, że znam tą postać. Nie mogłam sobie tylko przypomnieć jej nazwiska. xD Ale naprawdę mi się podoba wykonanie - szczególnie mina, która oddaje sens postaci! ^^
Hetalia - przeuroczy Szczerbatek! *^* A Kurcewiczówna (choć postaci nie kojarzę) wygląda bosko! Te warkocze są prześliczne (a sama je gdzieś przeoczyłam) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#927 13-03-2014 o 20h00

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Jej dziękuje, za takie miłe opinie... Maka, a ty zrobiłaś świetnego Doktorka i Skazę... Oglądałam i Księżniczkę i żabę, a także Króla Lwa ^^
I postacie wyglądają jak wyjęte z telewizora.

Ja postanowiłam teraz zrobić Mystique - mam nadzieje, że kojarzycie jej oryginalny strój xD

#928 14-03-2014 o 11h52

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Evelyn - zgadłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Maka - Skaza jest cudny (cudna?^^)!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#929 16-03-2014 o 13h14

Miss'Żółtodziób
...

Podglądam ten wątek i się zawsze zachwycam - sama rzadko coś tu wstawiam, ale oto jedna z tych chwil - cosplay Ellen Degeneres z tegorocznej gali Oscarów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez dyokira (16-03-2014 o 13h15)

#930 16-03-2014 o 13h56

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

ScarletWitch, przepiękna Mystique! *_* jestem przeogromną fanką Twoich cosplayów marvelowskich postaci, tym razem wyszło Ci w równie udany sposób, jestem zachwycona :D niedawno skończyłam grać w drugą część X-menów na playstation, więc jestem bardzo na fali i kocham, kocham Twoją wersję tego stroju Mystique! <3

Dyokira, bardzo udany cosplay ;) Twoja miss wygląda równie kuriozalnie jak Ellen na gali, a najfajniejsze jest to, że oddałaś w pełni jej makijaż :D

Maka, Twój Dr Facilier ma świetny makijaż!! Bardzo mi się podoba fakt, że pomimo wykonania już tego cosplaya przez Nivatę, postanowiłaś stworzyć własną wersję tej postaci i obie interpretacje tematu są różne, obie wspaniałe! Bardzo mi się podoba równiez Skaza, może lekki uśmieszek bym mu nadał, ale taka wściekła i zła minka też mnie kupuje! <3

A ja przychodzę tu po długiej nieobecności z cosplayem mojej ukochanej Delirium z serii komiksowej, którą polecam Wam wszystkim z całego serducha - "Sandmana" :D!
Cosplayowałam Delirium jednego roku na Halloween, wzięłam od niej nicka w niektórych kręgach w internetach i ogółem kocham Delirium za to, że jej pierwowzorem pośrednio jest Tori Amos, której z kolei jestem fanką :D

Delirium jest jedną z Siedmiu Nieskończonych. Kiedyś była Marzeniem...

"You know the best thing about aeroplanes? Apart from the peanuts in the little silver bags, I mean. It’s looking out of the windows at the clouds, and thinking, maybe I could go walking in there. Maybe it’s a special place where everything’s okay."

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-03-2014 o 13h59)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#931 16-03-2014 o 14h33

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Czarne charaktery w wykonani Maki bardzo mi się podobały. Trudno było ich nie rozpoznać, od razu wiadomo kogo przedstawiłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wykorzystanie futerka u Skazy było bezbłędne! I ten wyraz twarzy, taki adekwatny ;]

Scarlet, do Ciebie to ja w ogóle już nie powinnam się odzywać za te Marvelowskie cosplaye XD Po prostu KAŻDY jest perfekcyjny. A idź mi i mnie nie denerwuj, bo Mystique jest po prostu boska i chcę ją sobie na ścianie powiesić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Dyokira - Ellen wyszła Ci po prostu mistrzowsko! Jest cudownie kuriozalna, padłam ze szczęścia widząc Cię w tym przebraniu XD

Ja biegnę za Lil i jej Delirium z kolejną postacią ze świata Sandmana, a mianowicie ze Śmiercią. Śmierć jest jedną z Siedmiu Nieskończonych, siostrą Delirium. W przeciwieństwie do swojej kolorowej siostry jest absolutnie monochromatyczna. Często się ją widuje z czarnym parasolem i zawsze ma na szyi krzyż ankh. Wbrew pozorom jest bardzo sympatyczna ;] I często ma oko na swoją nierozważną, młodszą siostrę.

#932 18-03-2014 o 00h30

Miss'na całego
Mikacz
...

Fox, Lillien - za Sandmana macie moją dozgonną miłość, serio. Pięknie, aż mam ochotę zobaczyć tu resztę Nieskończonych w waszym wydaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#933 14-04-2014 o 22h31

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Oo, wątek prawie wymarły... więc odświeżam!
Razem z Bloody Mary z gry The Wolf Among Us.

W najnowszym epizodzie gry poznajemy ją raczej jako Czarny Charakter.
Sama gra, w skrócie, opowiada o tym jak to postacie z przeróżnych baśni uciekły do naszego świata, a "zły" Wilk jako Szeryf próbuje rozwikłać pewną sprawę... Zachęcające?

"Some of them, they think it's funny to have their little sleepovers and go into their little bathrooms and say my name five times in the mirror. They find it less funny when I actually show up and feed their lungs to the family dog. And I do that for a hobby. Like golf, to relax. This is my job. I like my job."

//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20087.jpg 

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#934 15-04-2014 o 22h33

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Shiawase - Nie znam postaci, ale patrząc na obrazki to wygląda identycznie.. Jestem pod wrażeniem. Nawet minę zrobiłaś podobną, a więc to duży plus.

Ja dzisiaj chce pokazać wam dwa stroje, jeden dzisiejszy, a drugi z wcześniej, ale nie wstawiałam go xD

Captain America i Scarlet Witch - kocham ich romans w komiksach (moje ulubione postacie, więc wiadomo xD)

//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20149.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20150.jpg

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (15-04-2014 o 22h35)

#935 16-04-2014 o 21h55

Miss'ujdzie
Ohime
Widzę cię.
Miejsce: Wrocław

To moja Kasuga z "Sengoku Basara", a raczej jakiś instant Kasugi ;-;
//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20221.jpg

Ostatnio zmieniony przez Ohime (03-05-2014 o 09h38)

#936 18-04-2014 o 00h14

Miss'na całego
Yuki18
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20255.jpg
Jennifer Walters cieszyła się słonecznym porankiem, który- jak liczyła- okaże się jednym z nielicznych kiedy będzie mogła spokojnie wybrać się na zakupy, kosmetyczki i fryzjera.
Kiedy wracała w nowych ciuchach bawiąc się kosmykiem wypielęgnowanych włosów drogę przeciął jej motocyklista. "Moja torebka! Złodziej! Pomocy!" wrzeszczała z rozpaczą staruszka patrząc za odjeżdżającym rabusiem.
Jeniffer westchnęła ciężko i ruszyła biegiem za oddalającym się motorem. Czuła jak narasta w niej wściekłość. "Okradasz bezbronne staruszki? Już ja Ci pokażę!!" furia rozsadzała ją od środka- dosłownie- czuła jak materiał pęka pod naciskiem jej zielonego ciała, a ona biegnie coraz szybciej i mocniej uderza biednymi obcasami o asfalt. Wyciągnęła rękę i złapała motocyklistę za kark, ściągając go z maszyny. Ścigacz z łoskotem uderzył w mur pobliskiej rudery. Tumany kurzu wniosły się w powietrze a przerażony Rabuś błagał o litość. Gdyby nie hamujący z piskiem opon radiowóz, Jeniffer... nie... She HULK urządziła by mu wiosnę ludów i jesień średniowiecza. Oficerowie podziękowali superbohaterce za pomoc, zapakowali Złodzieja do radiowozu i odjechali.
"Ech, a miał być to taki spokojny dzień..." westchnęła patrząc na strzępy ubrań i ledwo trzymające się kupy botki.

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#937 18-04-2014 o 14h51

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Nie chciało mi się przeglądać tylu stron colsplayów więc nie wiem czy taki się tu pojawił. Przedstawiam Frankie Stein. Nie przepadam za MH, ale coś mnie napadło, że musiałam zrobić ten colsplay! Porównanie możecie łatwo wyszukać w grafice. Wiem, make up nie zachwyca i mogłam się postarać bardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20267.jpg

Ostatnio zmieniony przez Tina45 (18-04-2014 o 14h52)

I believe i can fly ♥

#938 23-04-2014 o 20h34

Miss'całkiem całkiem
Julchen
Bezguście i Hejter
Miejsce: Berlinale

ScarletWitch, wszystkie twoje coplaye są idealne, a Steve i Wanda po prostu cudowni <3
Ohime, postaci nie znam, ale porównując z refami wyszła podobieństwo zostało zachowane ^^
Yuki18, Jeniffer~ Szkoda, że ma taką gadzią skórę... W jednolitej zieleni byłoby jej lepiej, co nie zmienia faktu, że już teraz jest piękna xD
Tina45, MH nie tykam praktycznie wcale i nie ma refów, ale o ile pamiętam Frankie całkiem podobna ^^"

Nie stcite cosplay, ale inspirowana też nie ^^" Nie chciałam robić wersji z serialu, tylko własną wizję jej wyglądu.
Melisandre of Asshai, Czerwona Kapłanka boga R'hllora, fanka ognisk i palenia na stosie (szczególnie ludzi o królewskiej krwi).

A funduszy wciąż brak i brak!
Lecz nie zamierzam leżeć na wznak!
Choć wciąż czuję się jak wrak!
O, tam! Widzę szczęścia znak!

#939 24-04-2014 o 17h33

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Julchen naprawde świetne ci to wyszło, jestem pod wrażeniem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nawet jakbyś nie napisała o kogo chodzi, to i tak bym się domyśliła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#940 26-04-2014 o 12h42

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Julchen, zachwyt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Świetnie wyszła Ci twarz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A ja... Powracam z Monster High! Tym razem na celownik wzięłam Ghoulię Yelps.
//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20795.jpg

Ostatnio zmieniony przez Tina45 (26-04-2014 o 12h43)

I believe i can fly ♥

#941 30-04-2014 o 18h13

Miss'Żółtodziób
...

Tina45, myślę, że dokonałaś świetnej roboty. Wygląda niemal jak oryginał. Nie przepadam aż tak bardzo za tą kreskówką, ale ta postać jest jedną z moim ulubionych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wybrałam wyjątkowo moją ulubioną postać (choć nie jedyną ulubioną) z Kuroko no Basket. Mam nadzieję, że są osoby, które kojarzą to anime. Włosy może nie są idealne, ale jak na męską postać, taka wersja female chyba może być. Ubolewam tylko nad tym, że nie mogłam znaleźć spodenek szerokich w takim samym kolorze co bluzka, ale wersja biała by już nie pasowała jako cały strój do kosza. Jeszcze boli mnie to, że nie ma tu piłki do kosza, ale z inną to byłoby już skalane nieporozumienie co do anime.
Takao z symbole Jastrzębiego Oka:

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21068.jpg

Ostatnio zmieniony przez Misa (30-04-2014 o 18h14)

#942 30-04-2014 o 20h51

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Jeny tyle wspaniałych i zróżnicowanych postaci, że nie wiem co napisac. Genialne dziewczyny. Ja dzisiaj przychodzę do was z próbą cosplay'u tytułowego bohatera serii "Lupin the Third". Czyli samego Lupina III

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21073.jpg

Wzorowałam się tym strojem Lupina znanego z większości ekranizacji anime

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21074.jpg

A ten z wersji odcinkowej

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#943 01-05-2014 o 00h47

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Misa no Takao Ci wyszedł na prawdę super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oglądałam tę serię, więc kojarzę ją
Asuu nie oglądałam Lupina, ale ekstra. Oryginalnie wręcz i zdecydowanie ładniej wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

To w takim bądź razie teraz ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ostatnimi czasy nazbierało mi się tego trochę, więc powstawiam w spoilery razem z inspiracjami. Nie bawię się warstwami, bo nie pojmuje jak się to robi, pomimo tłumaczeń przez kilka osób, ja niestety na tę wiedze chyba jestem zamknięta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Oto Gertruda z Zaplątanych, "matka" Roszpunki. Szczerze mówiąc miałam duży problem z oczami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale w końcu zmieniłam strategię

A oto biały króliczek z Alicji w Krainie Czarów

Saya Otonashi z Blood+

Teraz czas na Rozen Maiden, miałam jeszcze dwie postacie, ale niestety tak mała ilość rzeczy pasujących do tych postaci straszyła mnie starością, więc postanowiłam wystawić tylko dwie.
Oto Shinku, może nie jest idealnie odwzorowana, ale starałam się jak mogłam. Może w przyszłości będzie więcej rzeczy które będzie można dopasować

oraz Souseiseki, niestety nożyczek nie było, więc wykorzystałam fanart - Zerochan

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#944 01-05-2014 o 19h10

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Sartani, stworzyłaś genialne cosplay'e! Najbardziej podoba mi się króliczek i Souseiseki. <3

Niestety zdjęcie jest z podglądu szafy, gdyż nie posiadam tego cudownego kapelutka. ;_; Oto mój Willy Wonka:

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21130.jpg

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#945 02-05-2014 o 23h55

Miss'Żółtodziób
...

Łał! Lucrecia, Willy jak malowany i to bez używania gotowego wzoru. Dobra robota. Fajnie jest tak samemu pokombinować ze stylem, nawet jak już jest użyty.

To moja Rarity jaką podpatrzyłam na yt w wersji MMD:

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21229.jpg

#946 03-05-2014 o 14h08

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Sartani - te cosplaye co do jednego są genialne. Jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Chyba Matka Gertruda oraz Królik są moje ulubione /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Świetnie przywiązujesz uwagę do detali, cosplaye są dopracowane do końca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Lucrecia - Twój Willy jest lepszy niż ten z promenady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Świetnie wygląda tutaj ten płaszcz, a wyraz twarzy wybrałaś mu po prostu idealny. Jest taki słodko-niepokojący, dokładnie jak on /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Misa - ta fryzura chyba została stworzona do Twojego cosplaya /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Rewelacyjnie wyszła Ci ta ludzka wersja Rarity i podoba mi się Twoja własna inwencja z dodaniem korony jako rogu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Scarlet zrobiła Steve'a, musiałam w końcu się zebrać i zrobić Bucky'ego, mojego absolutnego faworyta z uniwersum Kapitana Ameryki ;]
To nawet już nie Bucky, a Winter Soldier - maszyna do zabijania.. Znany kiedyś jako James Buchanan "Bucky" Barnes, najlepszy przyjaciel Kapitana Ameryki, zanim jeszcze ten został symbolem narodowym. Cudem przeżył katastrofę lotniczą, chociaż kosztowało go to utratę ręki oraz pamięć. Odratowany przez rosyjskich naukowców otrzymał metalową rękę o niesamowitej sile. Został wyszkolony na zabójcę doskonałego i przez lata zajmował się skutecznym usuwaniem każdego, kogo mu zlecono. Głównie przetrzymywany w hibernacji, gdy nie jest potrzebny, nie zestarzał się od czasów II Wojny Światowej, gdy u boku Kapitana Ameryki zwalczał tajną organizację HYDRA.
Postać o smutnej historii, nie mająca wpływu na swoje życie i jedynie wykonująca posłusznie rozkazy, do czasu aż zacznie sobie przypominać kim kiedyś był i żałować wszystkiego, czego dokonał.

Miałam problem czy dać mu pełną maskę, czy kombinować ten piękny, mroczny makeup jaki widzimy w filmie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Może później takiego poszukam, bo na razie z maski jestem za bardzo dumna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (03-05-2014 o 14h10)

#947 04-05-2014 o 19h53

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove, wygląda dokładnie jak oryginał. Wykonałaś świetną robotę. Każdy element jaki widzę wygląda jak zaczerpnięty z samej postaci. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Trochę mi głupio, że robię cosplaye z samych kreskówek i anime, co jest nieco dziecinne przy was a jestem już tak stara, ale jakoś na nic innego mnie nie ciągnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Więc pomęczę was jeszcze i wstawię ulubioną postać z anime Free - Ryugazaki Rei. Nie wiem czemu lubię go najbardziej, ale po prostu ta postać mnie pozytywnie rozbraja. Więc to jest female version z drobnymi elementami, które moją się nieco różnić (jak np. bluza), ale inaczej się niestety nie dało : /

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21329.jpg

#948 08-05-2014 o 20h24

Miss'nieobczajona
Rewelacja
...

A ja jestem syrenką Ariel hihihihi

#949 09-05-2014 o 00h18

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Rewelacja, strasznie to małe, ledwo widać... chociaż z tego co można dostrzec to wygląda całkiem dobrze...

Foxglove, postać jak wyjęta z obrazka >,< Gratuluję.

Mistrzem w ocenianiu i opisywaniu nie jestem, więc chyba przejdę do rzeczy...

Asystentka szalonego naukowca z karcianki Urban Rivals - Dolly.
Przydały się Prima Aprilis'owe oczy, aby stworzyć taki "szaleńczo- szczęśliwy" wyraz twarzy. Choć nie wiem czy dobrze to wyszło. Ogólnie.

//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21492.jpg

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#950 09-05-2014 o 19h44

Miss'całkiem całkiem
Julchen
Bezguście i Hejter
Miejsce: Berlinale

Foxglove, idealny Bucky *x*

A ja dalej w GoT. Chciałam zrobić Sansę z Purple Wedding, ale nie szło, więc postanowiłam ugryźć temat od drugiej strony i oto Joffrey z Domu Baratheon i Lannister, Pierwszy Swego Imienia. Trochę sfailony, mam wrażenie, że zrobiłam Tommena, a nie jego :"D

Ostatnio zmieniony przez Julchen (09-05-2014 o 19h50)

A funduszy wciąż brak i brak!
Lecz nie zamierzam leżeć na wznak!
Choć wciąż czuję się jak wrak!
O, tam! Widzę szczęścia znak!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 71