Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 71

#876 30-01-2014 o 23h12

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nie chcę być niemiła, ale ta miss wygląda bardzo grubo w tym stroju? Czy mi się tylko zdaje, że jest wizualnie poszerzona w biodrach? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jeśli mi się nie wydaję, to popracowałabym nad wysmukleniem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#877 31-01-2014 o 18h52

Miss'na całego
Diduś-Chan
...

Śliczne są te wszystkie cosplay'e. Więc i ja coś wrzucę :3 Są to cosplay'e z anime Uta no Prince-sama.

Syo Kurusu:                                        Natsuki Shinomiya:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Otoya Ittoki:                                         Tokiya Ichinose:

Ren Jinguji:                                          Masato Hijirikawa:

Cecil Aijima:
Link do zewnętrznego obrazka

Mundurki, mundurki wszędzie! A strój Cecila mi nie wyszedł...

Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (02-02-2014 o 12h14)

http://i60.tinypic.com/2vamnn7.jpg

#878 01-02-2014 o 01h45

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17376.jpg
Ayato Naoi z Angel Beats!

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#879 01-02-2014 o 13h06

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Diduś-chan jestem pod wrażeniem wykonania tylu postaci (i to w dodatku dobrze) naraz, brawo. Ślicznie Ci wyszły ^^ Anime nie znam więc nie mogę stwierdzić jak bardzo podobne są do oryginału, ale patrząc po dodanych obrazkach stwierdzam że wiernie odwzorowane <3

Lucrecia wiedziałam kogo cosplay robisz od momentu wejścia na Twój profil, GENIALNE <3 Uwielbiam to anime, mam do niego strasznie duży sentyment i jest jednym z moich ulubionych. Super Ci wyszedł <3

#880 04-02-2014 o 21h39

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Diduś-Chan, art z Cecilem mi się nie wyświetla, więc nie bardzo wiem jak miał wyglądać.. ale ogólnie cosplay'e raczej udane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dobrze, że nie dałaś każdemu tego samego mundurka, bo byłoby trochę nudno.

Ode mnie znów postacie z gier rpg.
Garry i Mary z gry IB oraz Viola z The Witch's House.
Kwiatem Garry'ego jest niebieska róża, a kwiatem Mary - żółta róża. Stąd też kwiatki we włosach.

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17450.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17451.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17452.jpg

Dziś jeszcze zrobiłam Tsukuyo z Gintamy (cudowne uczucie, kiedy można zrobić jakąś postać mając wszystko co potrzebne w szafie ♥), ale nie jestem przekonana co do podobieństwa..
//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/17822.jpg

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#881 06-02-2014 o 21h13

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥

Przedstawiam państwu Liesel, nazywaną także "Złodziejką książek" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Na tym się wzorowałam(zdjęcie nr 2): /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
http://www.dobry-portal.pl/film.php?n=Z%B3odziejka%20ksi%B1%BFek&nazwa=101822&flowertabs=5

Ostatnio zmieniony przez Setarah (06-02-2014 o 21h52)

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#882 06-02-2014 o 21h49

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Zamiast płaszcza możesz użyć żakietu.No i spódnica w tym samym kolorze.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#883 11-02-2014 o 17h36

Miss'nieobczajona
Ćwieku
...

Tym razem Fem!Latvia dodaje razem z Fem!Sealand, która już tu była coby mu smutno nie było..  //photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18243.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18246.jpg

#884 16-02-2014 o 02h33

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Nananananana, zrobiłam cosplay Effie Trinket z Igrzysk Śmierci:

Wyszło jak wyszło, jak Wam się podoba to nie wiem, ale przyznam że różowa wersja tej bluzki od razu mi się z nią skojarzyła.
(nie jestem dobra w szukaniu grafik... Ubrań też ;-; )

Ostatnio zmieniony przez Lynn (16-02-2014 o 13h47)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#885 16-02-2014 o 21h31

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Ćwieku, jak dla mnie Twoje miss słabo przypominają postacie z obrazka... mimo, że zrobiłaś postacie w wersji żeńskiej to chyba jednak trzymałabym się spodni. No i wydaje mi się, że może jest coś co pasowałoby lepiej niż bluzki, które wybrałaś.

Lynn, Twoja postać za to wydaje się być bardzo dobrze odwzorowana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ode mnie dziś Sakamoto Tatsuma z Gintamy

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#886 19-02-2014 o 16h01

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

Ćwieku: Nie wiem z jakiego anime/bajki/czy jak to nazwać pochodzą te postaci, jednak czerwona bardziej przypadła mi do gustu. Niebieskiej dodałabym hustę na szyję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Lynn: haha! Genialna Effie! Może jakiś bardziej kolorowy makijaż byłby lepszy, jednak jak zobaczyłam twoją postać to odrazu mi się z nią skojarzyło, a więc cosplay ci się udał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Shiawase: Dobry cosplay. Przyznaję - nie znam tej postaci, jednak wiernie przypomina tą z obrazka. Jedynie razi biust, no ale to kobieca wersja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Moja miss to Assasynka, wzorowałam się na grze assassin's creed, a zwłaszcza na Ezio Auditore da Firenze.

#887 20-02-2014 o 00h45

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Shiawase: omg, doskonale dobrałaś mejkap do postaci, uśmiech jest niemal idealnie odwzorowany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Super!
Kupeczka: Assasynka świetna, podoba mi się szczególnie użycie tego czepka od Julii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png od razu widać, czyj to cosplay!

A ja... ostatnio wracam do filmu animowanego "Sita sings the blues", w której w luźny sposób opowiedziana została Ramayana przeplatana wątkiem rozstania jednej amerykańskiej pary (historia z życia reżyserki).
Anyway, nie przedłużając, przedstawiam głównych bohaterów: idealną żonę Sitę oraz jej męża, idealnego człowieka Ramę.

Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka

#888 20-02-2014 o 15h27

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Kupeczka - użycie czapy od Julii z tym kapturem mistrzowskie, w ogóle cała góra jest genialna, tylko może bym tę spódnicę podmieniła na coś mniej odstającego i napompowanego. Mimo wszystko i tak od razu widać kto to, więc gratulacje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Hildee - wygrałaś internet tymi cosplayami. xd Rama jest niebieski i ma minę jak typowy douche, którym jest ("FUCK YOU DAVE! FUCK YOU RAMA!"), dodatki, biżuterię i fryzurę dobrałaś mistrzowsko. Sita także jest urocza - perfekcyjna fryzura, ta sama słodka, zakochana buzia, idealne wykorzystanie ubrań no i widać jej BIG, ROUND, JUICY LOTUSES! <3

Ja zrobiłam Eep z filmu "Krudowie". ;D Kawał solidnej, fajnej, prostej komedii o jaskiniowcach, którzy muszą sobie poradzić z podziałem świata na kontynenty i opuścić bezpieczne dotąd schronienie z obcym chłopcem, ich nowym przewodnikiem. Eep nie jest typową bohaterką filmu animowanego - nie jest ani piękna, ani nie posiada dobrych manier, jest za to głośna, odważna i totalnie poza kontrolą. Jedna z moich zdecydowanie ulubionych postaci!

Eep stoi przed ogniem, ponieważ cała wielka przygoda krudów zaczyna się własnie od poznania przez Eep ognia.

Polecam obejrzeć ten krótki fragment filmu o tym, jak Eep dostała swoje nowe buty... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png --> http://www.youtube.com/watch?v=fWhGfmrQvBA

Ostatnio zmieniony przez nivata (20-02-2014 o 15h40)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#889 21-02-2014 o 16h24

Miss'Złota
nelumi

Nivata genialnie Ci wyszła! Nie spodziewałam się jej tutaj, a ty wykonałaś ten cosplay idealnie <3

Dawno nie robiłam żadnego cosplayu D: najwyższy czas. Oto Aonuma Shun z anime Shinsekai Yori. Nie jest to jego strój codzienny ale w tej wersji go uwielbiam *^* Zrobiłam 2 wersje zależnie od tego która bardziej pasuje, osobiście bardziej podoba mi się 1 <-<

Ostatnio zmieniony przez nelumi (21-02-2014 o 17h04)

#890 23-02-2014 o 01h14

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

A więc tak patrzę i widzę, że naprawdę dobre cosplaye robicie

Kupeczka - Assasynka jest wykonana na wysokim poziomie, nigdy się tym nie interesowałam, ale każdy umie wpisać coś w Google ;p

Hildee - Tego też nie znałam, ale ten niebieski to wygląda jak dżin, jest taki wow .. a ta  mina genialna. Dziewczyna też Ci wyszła uroczo.

Nivata - tą bajkę akurat obejrzałam i fajnie, że znalazł się ktoś kto zrobił Eep

Nelumi  - po wyborach jak zobaczyłam twój nowy strój, to mi się spodobał nawet nie wiedząc, że to cosplay. I jak dla mnie wersja nr 1 jest lepsza ...Ta biel jest bielsza i bardziej pasuje.

Ja oglądam te koreańskie teledyski, a jednym z pierwszych które zobaczyłam to był Hot Issue, potem zaczęłam oglądać wersje live i spodobały mi się leginsy HyunA.

#891 23-02-2014 o 10h07

Miss'OK
nisiam

łoo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png pierwszy raz widzę tą piosenkarkę na oczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale urocza jest i cosplay świetny!!

#892 23-02-2014 o 16h23

Miss'na całego
Maka
...

Zastanawiałam się czy dać to do cosplayi czy raczej do inspiracji i choć bardziej podpasowują mi inspirację (ze względu na np. personifikację), to uznałam, że skoro są to postacie z filmów, to jednak wrzucę do cosplayi. Jakby coś, mogę przerzucić tam.

Jestem ciekawa, czy ktoś odgadnie kim są postacie które stworzyłam:

Co do cosplayi innych osób:
Nivata - cosplay Eep jest świetny, od razu ją poznałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Hildee - nigdy nie oglądałam "Sita sings the blues", ale ten cosplay wymiata! Szczególnie makijaż jest świetnie dobrany!
Sarameda - naprawdę ciekawy cosplay pokemona!  Świetnie to wygląda, tak... "pierzaście" niczym ptak. xD Sama miałam zamiar zrobić eeveelucję, aczkolwiek mam stanowczo za mało MM na mój plan. ;__;
ScarletWitch - po prostu przeurocza Momo. HyunA też świetna. Muszę przyznać, że znam parę jej piosenek, ale nigdy nie widziałam teledysków... chyba pora się za nie zabrać.
Shiawase - Tiger&Bunny - od razu poznałam i na mojej twarzy automatycznie pojawił się banan. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#893 23-02-2014 o 16h35

Miss'Żółtodziób
...

kocham tojavascript:;javascript:;

#894 23-02-2014 o 16h37

Miss'Żółtodziób
...

wiecie ja jestem nowa może ktoś pomoże?

#895 23-02-2014 o 16h50

Miss'Złota
nelumi

Martrina na początku odsyłam do regulaminu forum oraz FAQ.

Maka GENIALNE! *^* Mogą być i w cosplayach. Jejku, prześliczne! Idealne wręcz! D: Zwłaszcza Hades i koty. Jeżeli tak jak piszesz masz zamiar robić kolejne cosplaye to czekam z niecierpliwością <3

#896 23-02-2014 o 17h31

Miss'OK
nisiam

Maka koty z zakochanego kundla od razu zgadłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png są genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#897 23-02-2014 o 23h47

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Bajki Disneya rządzą ... nadal lubię je oglądać od czasu do czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png chociaż teraz oglądam praktycznie tylko anime, albo coś z Marvela xD

Robiłam tyle cosplayów z Kuroshitsuji ... ale dziś dostałam 15 tomik i tam Sebek jest jako nauczyciel i mi się tak bardzo podobał w okularkach i z tym krzyżem xD (nie ma to jak demon noszący krzyż xD)

#898 25-02-2014 o 17h54

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Czy ktoś wie co to za panienka?

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#899 25-02-2014 o 18h20

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

Czyżby to była Mizore Shirayuki z ,,Rosario to Vampire"? Jeśli trafiłam, to polecę Ci tylko zmianę miny Twojej miss na bardziej obojętną. Aktualna w ogóle nie pasuje do charakteru postaci. Pomyślałabym też nad zmianą fryzury.
Sama od pewnego czasu myślę nad cosplayem Bohuna z ,,Ogniem i Mieczem", ale niestety nie mogę znaleźć idealnie pasujących ciuchów.

Ostatnio zmieniony przez Hetalia (25-02-2014 o 18h24)

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#900 25-02-2014 o 19h47

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Właśnie nie znalazłam żadnej pasującej fryzury :c. A makijażu zazwyczaj nie zmieniam a jak już to tylko kolor oczu. I trafiłaś C:

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 71