Zastanawiałam się czy dać to do cosplayi czy raczej do inspiracji i choć bardziej podpasowują mi inspirację (ze względu na np. personifikację), to uznałam, że skoro są to postacie z filmów, to jednak wrzucę do cosplayi. Jakby coś, mogę przerzucić tam.
Jestem ciekawa, czy ktoś odgadnie kim są postacie które stworzyłam:
Link do zewnętrznego obrazka
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Link do zewnętrznego obrazka
Oto:
-Hades (Hercules)
-Si&Am (Zakochany Kundel)
-Ursula (Mała Syrenka)
Mam zamiar zrobić więcej złych charakterów z filmów Disneya (i nie tylko), lecz póki co wstawiam to, co mam. 
Jak zwykle, proszę o uwagi. Wiem, że Ursula ma wprost komiczny makijaż, ale bądźmy szczerzy - oryginał też pięknie z twarzy nie wygląda xD Choć przyznam szczerze, że ciężko mi zbudować u niej "masę", by uwydatnić jej pulchność. W szczególności na twarzy...
Co do cosplayi innych osób:
Nivata - cosplay Eep jest świetny, od razu ją poznałam
Hildee - nigdy nie oglądałam "Sita sings the blues", ale ten cosplay wymiata! Szczególnie makijaż jest świetnie dobrany!
Sarameda - naprawdę ciekawy cosplay pokemona! Świetnie to wygląda, tak... "pierzaście" niczym ptak. xD Sama miałam zamiar zrobić eeveelucję, aczkolwiek mam stanowczo za mało MM na mój plan. ;__;
ScarletWitch - po prostu przeurocza Momo. HyunA też świetna. Muszę przyznać, że znam parę jej piosenek, ale nigdy nie widziałam teledysków... chyba pora się za nie zabrać.
Shiawase - Tiger&Bunny - od razu poznałam i na mojej twarzy automatycznie pojawił się banan.