"-Nie wypowiadaj tego słowa."
Strona 316
"They’ll have to get through me."
Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 172
"-Nie wypowiadaj tego słowa."
Strona 316
,,Miesiąc przed walką pojawiły się plotki, że bokser, który zabił Tomma Garrona, wrócił, by w Dniu Świętej Oliwii zmierzyć się z nieznanym przeciwnikiem."
Strona 185
"Marianne wręczyła mi właśnie pięćdziesiąt dolców na taksówkę, które przyjęłam z niechęcią, bo już i tak jest mi głupio z powodu butów i ciuchów z Barneys."
Strona 417
''Ociekająca wodą i drżąca Sofia pobiegła schodami na najwyższe piętro i lśniącym palcem po prostu roztrzaskała zamek w drzwiach.''
strona 106
"-Oprah?"
Strona 308
"Muzykalia - spróbował nauczyciel."
Strona 113?
"Upał wreszcie zelżał, a przynajmniej powietrze zaczęło się poruszać."
14
,,Budowa komórki zwierzęcej i roślinnej ''
( to jest podręcznik od biologii
)
str. 67
"Juniper uświadomiła sobie, że ci ludzie są równie zafascynowani jej rodziną, co samymi sobą, a w szczególności swoimi telefonami."
Strona 199?
"Kuląc się ze wstydu, odpowiadam, ze nie wiem."
75?
" Warunki fizyczne nie przeszkadzały aż tak bardzo,jeśli ktoś chciał opanować techniki walki,ale utrudniały zadanie."
może tym razem numer : 3
,,Tytuł Lekcji ''
str. 6
"Intencją tej książki jest prezentacja rozwoju sztuki wojennej od czasów cywilizacji starożytnych do początków XXI wieku."
Str. 99
-Sofio, to była chwila zapomnienia - szepnęła - To był błąd.
str.203
Na 203 jedyne, co jest napisane to:
Część II
ŻYWI UMIERAJĄ
strona 42.

"- Dobrze, Adel."
Strona 172?
Śmiech, z daleka dziewczęcy pisk radości, nie miałem czasu powiedzieć "dzień dobry" mamie ani tacie, ani Maggie w tłumnym poruszeniu, w śmiecie nadmiaru... widzę, że Iddyboy próbuje być towarzyski jak na filmach, tort w jego wielkim łapsku, śmieje się z Marthą Alberge, swoją dziewczyną, i ekspoduje wielkim wybuchowym "pchu" śmiechu, od którego trzęsie mu się wielkie jak taran brzuszysko, i dochodzi do detonacji w gardle i wystrzela z niego struga glutów na cały tort.
Strona 58?
Ostatnio zmieniony przez Evvers (02-12-2015 o 19h00)
"Lista zamienników nie była długa."
Strona 117?
"Nie należy bowiem narażać się orłom, gdy się ma wzrost hobbita i siedzi się nocą w orlim gnieździe"
Strona 890?
Książka niestety ma tylko 525 stron 
Strona 108
"Wdowa zakrzątnęła się ochoczo, zamiotła podłogę i zatrzasnęła wszystkie okiennice za wyjątkiem tych, przez które wpadały promienie słońca, oświetlając orzechowe kredensy i wiszące nad kominkiem jedwabne kilimy."
J.V. Jones, Kolczasty Wieniec
Strona 33 

- Gdy porwania nie ustawały, Starsi złagodzili swoje stanowisko i zaczęli po prostu ,, wyrażać zgodę '' na małżeństwa .
str.180
Trzcina tylko się uśmiechnęła, słysząc te słowa.
str. 55
Już światło dnia gaśnie,
Jeździec w siodle zaśnie,
Konik się potyka,
A u nas muzyka,
ha, ha!
Strona 21
"Ten, kto wpisze donos do dziennika, dostaje gwiazdkę przy nazwisku i nazajutrz może spać do późna."
Strona 3?