"Ben i Sam spędzili najmłodsze lata w Pekinie".
Strona 22?
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 105 106 107 108 109 ... 172
"Ben i Sam spędzili najmłodsze lata w Pekinie".
Strona 22?
Rozrabiał przez przerwy, kopał sanitariuszy i gryzł po nogach praktykantki ze szkoły pielęgniarskiej, więc w końcu wzięli go do warsztatu.
41?

Sama nas objaśniła, że to orchidea.
Strona 78?
,,Niestety był już za późno..."
Str. 12?
"Wy też ją polubicie - przypadnie do gustu mamom, które odwożą dzieci do szkoły, starszym paniom i surferom, rozglądającymi się za kanciastym zamiennikiem swojego Volkswagena-mikrobusa, który niedawno wyzionął ducha."
Strona 69?
Przepychając się przez tłum, dotarłyśmy do okiena, przy którym należało zgłaszać osoby, które powinny być wywołane.
Strona 54?
Ostatnio zmieniony przez alice101 (12-12-2015 o 16h14)
" Z tego, że mysie samochodów ogłupia, zdali sobie sprawę Niemcy i właśnie dlatego w większości niemieckich miast mycie samochodu w niedzielę jest zabronione"
Strona 98?
Przy piecu leżało troje zwierząt: kurka, kogucik i łaciata krowa.
Strona 90?
"Kiedy moja córka musiała przejść operację korygującą zeza, najpierw lekarz wyjaśnił mi całą procedurę postępowania a potem cucono mnie solami trzeźwiącymi"
Strona 121?
Zadzwoniłam więc i przyznam się, że jestem trochę zaniepokojona.
Strona 149?
"Lecz jeszcze wahał się i dopiero około drugiej po południu, gdy Rzecki z powodu święta kazał już sklep zamykać, Wokulski wziął z kasy dwadzieścia pięć półimperiałów i poszedł w stronę kościoła."
str. 333
,,I nie będzie dla ciebie niespodzianką, jeśli ci powiem, że w ogóle mnie to nie obchodzi."
128
Ostatnio zmieniony przez Mejas (13-12-2015 o 14h54)
"Tę utratę sztywności poczujecie, jadąc."
Strona 211?
-Może. A może nie-odparł
Strona 183
"Jest sam."
Srsly? ;___; Tylko tyle?
78?

O została obalona, a wtedy mężczyźni, zjednoczeni i uzbrojeni, uznali, że to nie Od przejmie władzę po matce, lecz panującym zostanie tajemniczy czarownik imieniem Shh, mężczyzna, który umiał walczyć oraz dzięki pomocy Od zaznajomił się z mądrością i wiedzą matki czarodziejki.
105?
Ostatnio zmieniony przez Momencik (14-12-2015 o 17h15)
"Śpię, śpię, zostaw mnie, nadał telepatycznie, wiedząc, co nad sobą zobaczy, jeśli teraz otworzy oczy"
20

Gdyby miała Selene przed sobą, spoliczkowałaby ją, wytargała za te rude kudły i z premedytacją nadepnęła na stopę, wsuniętą w krzykliwe kozaki na szpilce.
123?
"Wszystko jest inne"
NO SERIO?! ._.
89

Ja też teraz mam krótkie. x"D
Przepowiednia ziściła się kilka minut później
33?
"Zagadnięty przechylił głowę i patrzył tak intensywnie, że Kuba musiał w końcu odwrócić wzrok."
159

Dziewczynka bezwiednie pokazała bransoletkę, którą otrzymała tydzień wcześniej.
24?
"Jakby tego było mało, że Marta przez ostatnie dwa tygodnie o niczym innym nie mówi, non stop tylko Emil to, Emil tamto, Emil potrafi oddychać, Emil ma dwie ręce i dwie nogi, czy to nie cudowne?"
245

Następnie zaprosiła wszystkie uczestniczki, by przyłączyły się do jej śpiewu i tańca oraz wypiły razem z nią napój rozlany do naczyń.
79?
"Byłem świadkiem rozpadu małżeństwa"
22