Martusia pozgrzytała sobie trochę zębami i wypluła z siebie kilka słów, które wprawdzie są już powszechnie używane, ale nie w prawdziwie eleganckim towarzystwie.
Str 65.

Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 172
Martusia pozgrzytała sobie trochę zębami i wypluła z siebie kilka słów, które wprawdzie są już powszechnie używane, ale nie w prawdziwie eleganckim towarzystwie.
Str 65.

"No i tak to właśnie było, tak się zaczęła ta ob****na wojna, co to nawet nie jest wojną, najwyżej masakrą, jatką na wyniszczenie, w której dostajemy wp*****l tak równo, jak na Ziemi dostawali chyba tylko goło***ce gdzieś na Zambezi, kiedy dawali im wycisk marynarze z muszkietami.
Strona 30?
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (17-10-2015 o 18h46)
Ale ja już przycisnęłam dwudzieste drugie.
Strona 98?

"Trzeba by było zawiadomić lekarza."
Strona 287?
- Proszę.
strona 485?
Uspokoiło się dopiero pod sam wieczór, deszcz przeszedł i na zachód słońce się wykryło zza chmur czerwoną i promienistą kulą...
Strona 208

"W tym roku niespodziewanie wzrosła liczba zgłoszeń od bezkompromisowych krytyków Drugiego Renesansu."
Strona 74?
,,Zamilkli na długo.''
Strona 16

"Byliśmy wychudzeni, brzuchy mieliśmy wzdęte od gazów i braku jedzenia."
65?
"PAMIĄTKA
WSZYSTKIMI CNOTAMI HOJNIE OBDARZONEMU
JANOWI BAPTYŚCIE HRABI NA TĘCZYNIE
BEŁSKIEMU WOJEWODZIE I LUBELSKIEMU STAROŚCIE".
Jan Kochanowski taki ciekawyyyyyyyyyyyyy
(((.
Strona 10.
Ostatnio zmieniony przez Evvers (25-10-2015 o 00h19)
''- Możesz już się zamknąć śmieciu?''
Strona 82

"Mam nadzieję, że mu podziękowałem."
strona 59
"Co to, do diabła?"
str. 64
"Potem rzygałem tęczą w komunikacji publicznej."
Str. 229

"Sylvester zrozumiał, że jest w szoku, bo nie czuł bólu."
Strona 90?
"Siłą woli zmusiłem się do tego, żeby nie spojrzeć na niego i z krwawiącymi resztkami podziurawionego serca dałem nogę do sracza, bo tam jest mój azyl."
Strona 7?

No tej stronie nie ma jeszcze właściwego tekstu, so...
"Część I"
Strona 192?
,,Tak, to dobrze - mówił Quincey - Bo mogliby wsadzić ich do dwóch małych pokoików, w których pracowalibyście na pełen etat, by dwieście dwadzieścia milionów Amerykanów żyło bezpiecznie i wolno...
Strona 1000?
"Wojtyła Karol - 931"
Jest to indeks Encyklopedii, so...
Strona 76?
Salę raz jeszcze wypełniły pytania oraz gniewne okrzyki Streferów, ale Thomas wyszedł.
Str. 100?
Ostatnio zmieniony przez Yumi23218 (01-11-2015 o 17h09)

"Jednak po kilku dniach Muriel, która czytała sobie Siedem Przykazań, zauważyła, że jest wśród nich jeszcze jedno, które brzmi inaczej, niż to zwierzęta pamiętały."
Strona 122
"Słodki jesteś."
Str. 250

''Wracając do domu, wpadłem na Bartka Kresę.''
str. 54?
"Wraz ze zbliżaniem się zimy Mollie przysparzała coraz więcej kłopotów."
Strona 99