Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 12

#126 06-04-2014 o 16h54

Miss'Żółtodziób
...

Ogólnie jakoś nie przejęłam się różyczką. Komputer, książki, ciepłe wyrko. No wspaniale. Tylko, że jak mi przyjaciółka naopowiadała ile mnie rzeczy ominęło to, aż płakać mi się zachciało. A, no i poinformowała o dużej ilości sprawdzianów. Z czego na prawie żadnej lekcji nie byłam i na pewno dostanę piąteczki i szósteczki. I jeszcze czeka mnie konkurs, o którym nic nie wiedziałam. Jednym słowem wspaniale.

#127 18-04-2014 o 18h52

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Cóż dzisiaj ja sobie ponażekam. Są święta, siedzi się w domu... A ja od paru godzin siedzę nad zadaniami praktycznymi z testów zawodowych dla logistyków. Ręka mi już odpada od wypisania samych założeń, które są bez sensu (trzeba przepisać całą treść zadania plus załączniki). No i dostałam miły telefon z pracy o treści "Przyjdź jutro na szóstą, wychodzisz po osiemnastej". Zawsze marzyłam by w sobotę, kiedy przyjeżdża mój chrzestny i ogólnie mam cały dzień zaplanowany; iść do pracy na dawanaście godzin .-.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#128 23-04-2014 o 21h19

Miss'Żółtodziób
...

Już nie wiem co mam zrobić! Mój brat doprowadza mnie do depresji...ma 10 lat, kocha nogę i jest moim przeciwieństwem. Nic mu nie zrobię, a ma do mnie sapy, że go wyzywam. Dzisiaj rodzice, o zgrozo alpejska, kazali dyktować mu wyrazy z trudnościami ortograficznymi, przeglądając słownik znalazłam przemiłe słówko 'plugawy' które przeczytałam na głos. Mój braciszek poleciał do mamy z wrzaskiem, że go wyzywam...no i o co mu chodzi?!

#129 28-04-2014 o 10h56

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Za oknem piękna pogoda, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają... weekend majowy się zbliża, a ja dostałam rano SMSa od chłopaka z niezwykle optymistyczną wiadomością, iż pracuje w piątek, więc nici ze wspólnych 4 dni błogiego lenistwa... I rób tu, człowieku, jakiekolwiek plany.
Dodam tylko, że z racji miejsca zamieszkania, niego pracy i moich studiów widujemy się tylko w weekendy. Więc w tym momencie, w zaistniałej sytuacji, cisną mi się na usta same niecenzuralne słowa...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#130 28-04-2014 o 12h11

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Ja się obudziłam rychło wczas, za niedługo matury, a właśnie sobie przypomniałam, że nic z matmy nie umiem.

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#131 28-04-2014 o 12h19

Miss'całkiem całkiem
Naga
...

Nimphianey napisał

Ja się obudziłam rychło wczas, za niedługo matury, a właśnie sobie przypomniałam, że nic z matmy nie umiem.

Byłam pierwszym rocznikiem z obowiązkową matematyką, też nic nie umiałam, a wynik mnie pozytywnie zaskoczył /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie martw się na zapas, większość osób ma pustkę w głowie przed egzaminem. A stres jeszcze to potęguje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#132 28-04-2014 o 13h15

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Nimphianey napisał

Spokojnie, ja na próbną szłam z dosłownie duszą na ramieniu, a wykręciłam (do tej pory nie wiem jak oO) prawie 80%.

A mój powód do deprechy? Za tydzień matura, a ja leże w łóżku z anginą. Nic tylko skakać z radości ;__;

#133 28-04-2014 o 13h25

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Nimphianey, nie bój nic, będą tablice, wszystko jest w tablicach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No dobra, nie wszystko, ale jest tego tyle, że spokojnie można załapać się na dobry wynik. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#134 28-04-2014 o 15h47

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Nie taka matura straszna jak się wydaje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Co prawda byłam ostatnim rocznikiem co matme miał nieobowiązkową i nie musiałam jej zdawać,  ale należę do tych co wszystko na ostatnią chwilę zostawiają wiec praktycznie nic nie umiąc pozdawałam wszystko i to jedne z lepszych wyników w byłej klasie miałam,  także sobie poradzicie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A mój powód do depresji, cóż wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej i raczej nic z tego nie będzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#135 28-04-2014 o 18h45

Miss'Żółtodziób
...

Lili708 - zazdroszczę Ci... Ja i matma raczej za sobą nie przepadamy... Gdybym nie musiała jej pisać, to chyba wylądowałabym siedem metrów nad Ziemią, he, he ;P.
A co do tej rozmowy, to nic się nie bój. Czasami tak robią, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej zachowują się, jak chińscy bogowie, żeby człowiek potem jeśli dostanie pracę uważał się za szczęściarza i wszystko robił pod linijkę, żeby tej pracy nie stracić. Zresztą nie od razu Rzym zbudowano /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

A mój powód do deprechy jest taki, że mam potwornie dużo zadane i nie chce mi się tego robić... Chyba będę zmuszona siedzieć do drugiej nad ranem, pomimo tego, że mój wielce niełaskawy budzik wyrwie mnie z łóżka o piątej trzydzieści -,-.

Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (28-04-2014 o 18h46)

#136 28-04-2014 o 23h14

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Dzięki, ale wątpię.  Już od dłuższego czasu szukam i jakoś nie przynosi to efektów. W sumie to zaczynam powoli tracić nadzieję. Choć trochę podniosłaś mnie na duchu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Z zadaniami sobie poradzisz, czasem wydaję tego więcej niż jest w rzeczywistości. A jeszcze 2 dni i długi weekend będziesz miała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#137 02-05-2014 o 15h46

Miss'Żółtodziób
...

o muj boshe znofu hlopak mnie żucił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png//
i dobrze, mam nadzieje ze roztrzaskałaś głowę
hehe
a tak serio to każdy mnie olewa ciepłym moczem, proponuję kawę, spotkanie i wgl to każdy od razu "zajęty jestem, nie mogę" : ))

#138 02-05-2014 o 21h11

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Straciłam całą kasę na zrobienie zdjęcia z gwiazdą, ale i tak kasa poszła na marne, bo zdjęcia brak! :c

/modules/forum/img/smilies/sniff.gif 

Załamka totalna.

#139 03-05-2014 o 20h00

Miss'Żółtodziób
...

Sklepy. Wyszłam sobie ostatnio do sklepu, pełna nadziei, pozytywnie nastawiona do wszystkiego. "A,wejdę tu i tu, muszę kupić parę rzeczy". Wchodzę, patrzę, od groma ubrań. Jako że nie bardzo potrafię odnajdować się w tak dużych sklepach, postanowiłam podzielić go sobie na "sektory". Sektor A-spodnie. Sektor B-bluzki. Sektor C-bluzy. Przeciskam się między kolejnymi wieszakami, niosę coraz więcej ubrań. Znalazłam 5 par spodni, 2 pary pięknych bluzeczek, i 6 bluz. Wpakowałam to wszystko w koszyk i ruszam do przymierzalni. "Maksymalnie 5 rzeczy",informuje mnie tabliczka przy przymierzalniach. Ech, rozejrzałam się, i w końcu weszłam z tym wszystkim. Pf, kto zwracałby na to uwagę. Po 10 minutach, już zła po samym przymierzeniu spodni, odłożyłam je na bok. Śliczne jasne jeansy-za ciasne, nie ma większego rozmiaru. Kolejne-za krótkie. Pierwsza bluzka-wyglądam w tym jak w worku. Druga bluzka-zdjęłam ją z zamkniętymi oczami. Po przymierzeniu bluz, które sięgały mi niemalże do kostek, miałam ochotę wyrzucić wszystkie te ubrania i zostawić je tak jak leżały. Przeszłam przez galerię nie patrząc na żaden sklep a do domu wróciłam zła na wszystko. W domu mama przywitała mnie radosna jak nigdy mówiąc "Nie uwierzysz, kupiłam sobie prześliczną bluzeczkę i spodnie!" /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#140 04-05-2014 o 09h10

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

W życiu nie myślałam, że ten dzień nadejdzie tak szybko. W sumie przez całe życie nie dopuszczałam do swojej świadomości, że coś takiego będzie miało miejsce. Było to dla mnie tak nierealne i abstrakcyjne, że zupełnie się tym nie przejmowałam śpiąc słodko nocami. A teraz ta świadomość kompletnie mnie przytłacza i nie wiem jak to możliwe... JAK TO JUTRO MATURA?!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

Ostatnio zmieniony przez Shillo (04-05-2014 o 09h11)

#141 04-05-2014 o 09h44

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Dziś to sama co wczaroaj, przez to zostało mi tylko 652MM
/modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#142 05-05-2014 o 09h57

Miss'całkiem całkiem
Naga
...

Ja od rana mam mętlik i zamęt. Perspektywa proseminarium i użerania się z promotorką wcale nie poprawia mi humoru, a wręcz go pogarsza... Grupy badawczej jak nie widać, tak nie ma. Brak gruntu pod nogami w tej materii jest dobijający.

#143 05-05-2014 o 13h30

Miss'Żółtodziób
...

Mam przed sobą kolejny projekt z j. polskiego. Nie mam pojęcia co mnie podkusiło (wystąpień publicznych nie znoszę -,-), ale w każdym razie będę zmuszona robić z siebie idiotkę przed całym moim rocznikiem i do tego klasami starszymi. No cóż, pozostaje pocieszenie, że przynajmniej nie muszę się przebierać za lodówkę, ani pralkę, do czego w ostatnim czasie zmuszono mojego kolegę z klasy równoległej... Biedny Michał... ;P

#144 05-05-2014 o 21h14

Miss'ujdzie
MissJuliaDorosz
...
Miejsce: Rzeszów

Ech... Taka sytuacja była, że po prostu krzywo zasnęłam i do teraz mnie bolą całe okolice karku. Muszę chodzić jakbym miała poluzowane mięśnie po jednej stronie i nie potrafiłabym trzymać głowy po drugiej bo boli jak patrzenie na coś chorego.

https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s128x128/851584_144885072352426_710267237

#145 05-05-2014 o 23h17

Miss'Żółtodziób
...

MissJuliaDorosz - skąd ja to znam...?
Raz źle zasnęłam i obudziłam się z kręgiem szyjnym nie w tym miejscu, w którym znajdować się powinien... Trzy godziny w poczekalni, w środku tygodnia, żeby się dowiedzieć co mi się stało i koniec końców i tak wylądować na pogotowiu -,-. Musieli mnie nastawiać, a przez cały miesiąc byłam zmuszona nosić kołnierz usztywniający. W dalszym ciągu śpię na poduszce ortopedycznej, a wszystkie te atrakcje przez coś tak prozaicznego, jak zła pozycja do spania Xd....

#146 06-05-2014 o 14h06

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Umiera mój najwierniejszy przyjaciel przez ostatnie 12 lat...mój kot.

#147 06-05-2014 o 15h07

Miss'całkiem całkiem
Naga
...

Śmierć takiego przyjaciela zawsze boli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#148 11-05-2014 o 22h06

Miss'Żółtodziób
...

WSZYSTKO.
Tylko Sherlock trzyma mnie przy w miarę zdrowych zmysłach... /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#149 15-05-2014 o 22h46

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Dzisiaj w centrum miasta skradziono mi 50 zł.

#150 23-06-2014 o 19h21

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Mój obecny powód do deprechy? Zdjęcia z 18-nastki udostępnione na fb .______. jakby ktoś chciał wymyślić jakąś nową rasę potworów to może śmiało wykorzystać mój wizerunek. + tak się dzisiaj objadłam, że łóżko płacze kiedy sie na nim kładę, a jeszcze musze dotachać swoje zwłoki na siatkę. *życie jest pięęękne....tylko to nie moje.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 12