Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 161

#1801 30-08-2013 o 01h03

Miss'Żółtodziób
...

O ile dobrze pamiętam, Mary wcześniej (wczoraj) miała inną bluzkę i cała stylizacja była błękitno-biała (jak dla mnie, lepsza od obecnej). Także nie zdobyła głosów tylko kompletem (;

#1802 30-08-2013 o 01h15

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

W kategorii prostych strojów dla mnie wygrać powinna Lucrecia. Tak połączyła czerwoną suknię ze zdjęcia Audrey z tyłem spódnicy Lei, że wyglądało jak narysowane od razu razem <3 Do tego minimum dodatków i jest moc. Miała pomysł.

#1803 30-08-2013 o 01h16

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Racja, Mary miała wczoraj inną bluzkę. Oczywiście nie z kompletu, również wydaje mi się że tamta była lepsza od tej c: Ale i tak gratuluję, deco najbardziej mi się podoba :>

#1804 30-08-2013 o 01h22

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

A ja w końcu przebolałam to zwycięstwo ... Więc, już nie będę marudzić... I dziękuje, że coś wiktoriańskiego się spodobało xD

I pisałam dużo wcześniej, że na jej profilu w zdjęciach, można zobaczyć jej stylizacje z białą bluzką ... Ale jak widać, sporo osób mnie ignoruje  -_-

#1805 30-08-2013 o 01h24

Miss'Żółtodziób
...

Nom ta kreacja była prosta w sobie nie przesadzona a ładnie użyta. Dziwnie ludzie głosują czasami chętnie bym poznała opinie tych 600-700 glosów. No ale to może faktycznie jakiś trend wszedł jak wcześniej Georgina napisała, że podział na normalne wieczorowe i coś ekstra na trzecim miejscu xD tylko jak juz idąc tym systemem czemu te normalne i wieczorowe to wręcz naprawdę proste stroje albo komplety.

#1806 30-08-2013 o 07h33

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

To racja. Jakoś bez polotu to podium. Nawet w białej bluzce nawet bym na trzecie miejsce nie spojrzała. Po prostu ani jedna z laureatek nie wydaje mi się, że popisała się kreatywnością. Jest poprawnie, ale to chyba nie jest dokładnie poziom jakiego się oczekuje od podium.

#1807 30-08-2013 o 07h43

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

A mi się pierwsze miejsce podoba, może nie jest to jakaś niesamowicie oryginalna stylizacja, ale sukienki do ziemi zaczęły mnie już nudzić... Osobiście jeszcze pozamieniałabym miejscami numer drugi i pierwszy, bo ta dwójka to jakaś porażka jest niestety...

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1808 30-08-2013 o 07h57

Miss'wow
Kaiken
...

Pewnie nikogo nie zaskoczy moja opinia, ale z deco jestem bardzo zadowolona. W tym tygodniu mamy na odwrót szał salonów i łazienka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Aż miło popatrzeć na to co wygrało. Piękne wnętrza, Cud, miód i orzeszki.

Podium to jeż przeżytek. Coś wałkowanego od pewnego czasu, tak nudnego... że aż szkaradne. Przepraszam dziewczyny które wygrały finały... Wybrała was większość, ale ja do tej większości nie należę.

#1809 30-08-2013 o 08h07

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Kaiken napisał

Pewnie nikogo nie zaskoczy moja opinia, ale z deco jestem bardzo zadowolona. W tym tygodniu mamy na odwrót szał salonów i łazienka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Aż miło popatrzeć na to co wygrało. Piękne wnętrza, Cud, miód i orzeszki.

Podium to jeż przeżytek. Coś wałkowanego od pewnego czasu, tak nudnego... że aż szkaradne. Przepraszam dziewczyny które wygrały finały... Wybrała was większość, ale ja do tej większości nie należę.

Cóż chyba większości osób z tego co zauważyłam przejadły się te finały Miss xD

Ale muszę się z Tobą zgodzić podium Deco jest genialne, szczególnie cieszy mnie miejsce pierwsze~ Choć i pozostałe dwa nie zostają w tyle i dość skutecznie przyciągają uwagę.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1810 30-08-2013 o 13h54

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Podium deco bardzo mi się podoba, choć pokój w japońskim stylu ustawiłabym na pierwszym miejscu, oliwkową łazienkę na drugim, a secesyjny salon na trzecim. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Podium miss niestety kompletnie mi się nie podoba, liczyłam, ze wygra Evilisalive albo Hildee . /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1811 30-08-2013 o 14h16

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Gubie się w dniach tygodnia ale to wcale nie zmienia tego, że każdego tygodnia wchodząc na podium mam wrażenie, że te same osoby na nim stoją i nie widze roznic hahah Mam tylko mysl ,,zmieniły fryzure, spoko" a potem sie zastanawiam kiedy w koncu sa wyniki, czy w piatki czy soboty xD

Ostatnio zmieniony przez rkwcz (30-08-2013 o 14h18)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1812 30-08-2013 o 14h18

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Haha, nie jesteś w tym osamotniona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dla mnie podium zatrzymało się parę tygodni temu i ciągle są na nim te same osoby. Czasem są miłe wyjątki jak Verite czy Nivata, ale poza tym to w kółko to samo. Tyle ciuchów w grze, a ja widzę raptem 3 te same stylizacje co tydzień.

#1813 04-09-2013 o 00h28

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Wow, cóż. Przyznam szczerze, że nie urwało mi zacnych półdupków na widok finalistek. Na 50 kreacji spodobało mi się około 10, z czego tylko 5 dałam serduszko:

//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5921.jpg

+ Hildee

Natomiast w deco... Niezmiennie podoba mi się Tajemniczy Ogór ( <3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), który z jakiegoś powodu jeszcze nie znalazł się na podium. Dopracowane pomieszczenie w chmurach, z lampionami też jest lepsze - obiadek na rusztowaniu? Czemu nie. Z tradycyjnych pomieszczeń ten pokój wydaje mi się dość uroczy:

//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5922.jpg

I... tyle.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1814 04-09-2013 o 00h31

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Witaj w klubie Nivata, chociaż ze stylizacji jakie pokazałaś dla mnie tylko Evil jest wart uwagi (cieszę się, że nie wygląda już jak kupka mokrych szmat ^^'). Deco dopiero zobaczę, ale ten pokój, który pokazałaś faktycznie ładny.

Ale nie martwmy się, i tak na podium trafi ta laska w czapeczce, szortach i narzuconej na ramiona koszuli. Koniecznie w skali szarości. Żeby nam się nie wydawało, że nasze głosy cokolwiek znaczą XD

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-09-2013 o 00h32)

#1815 04-09-2013 o 00h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Miss w fioletowym komplecie z licytacji od 100 dnia i masce jest dość widowiskowa, więc nie zdziwiłabym się, gdyby trafiła na podium.

+  CZYŻBY NOWA ZWYCIĘŻCZYNI?!?

//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5923.jpg

#1816 04-09-2013 o 00h38

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

No mówię, I miejsce murowane XD
I tak, na II powinna być laska w komplecie z kiecką, kapeluszem i w masce. Nie może być pięknie no /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Deco nas zachwyca co tydzień, gra by nas rozpieszczała gdyby i w miss były omdlenia z zachwytu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jeszcze jedne finały z laską w szortach, czapce i koszuli i ją znajdę i każę kupić inne ciuchy. U Nine są ich TYSIĄCE, na litość boską!

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-09-2013 o 00h39)

#1817 04-09-2013 o 00h41

Miss'Żółtodziób
...

Chyba nie powinnam była kiedykolwiek wchodzić w ten wątek. x3

#1818 04-09-2013 o 00h46

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ne zdziwiłabym się Nivata~! <serio, nie zdziwiłabym się ;_; >
Po przejrzeniu deco jak zwykle stwierdzam, iż jestem nawet zadowolona. Nie jest tak tragicznie a parę pokoi dość bardzo mi się spodobało c:
Co do miss widzę kilka spódniczek od Avril (teraz na to jakaś moda czy jak? o: ), a nawet i cały komplet od niej ;3; . Evil jak zwykle powala kreacją, jest idealna ;w; Zaciekawiła mnie jeszcze Miyane. Oceniłam na tą chwilę. Kto się przebierze okaże się później ;3;

Ostatnio zmieniony przez nelumi (04-09-2013 o 00h49)

#1819 04-09-2013 o 00h50

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie no, nie przesadzałabym aż tak. Kreacja Evila nie jest idealna, ale jest na dość wysokim poziomie, rzuca się w oczy i jest ładnie skomponowana. Ma kilka mankamentów (estetycznych, piszę subiektywnie), ale ogólne wrażenie sprawia bardzo fajne.

Przyznać się, kto troluje? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1820 04-09-2013 o 00h54

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Dziwna moda na Avril, zaiste XD

Czyżby Misa trollowała w pięknym stylu? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1821 04-09-2013 o 00h56

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Troll finałów to właśnie powinien być styl z czapką, frędzlową torbą, w szortach z rajtami.
Anyway, finały... różnorodne. Podoba mi się ta w tych legginsach w kropy (ale ta torba...XD) i podoba mi się jeszcze prócz wymienionych ta hipiska z gitarą. Ale nie na podium, ot tak mi się podoba. Są takie retro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5931.jpg

__
i zacny troll się pojawił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1822 04-09-2013 o 00h57

Miss'Żółtodziób
...

W deco nie ma zawiele nowości i aż tak ciekawych pomieszczeń (pomijam te "stare" )
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5927.jpg
Przyjemny pokój ale ma kilka niedociągnięć które mi przeszkadzają osobiście xD
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5928.jpg
Dobry pomysł wykonanie słabe jak widać sporo niedociągnięc i to kłujących w oczy.
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5929.jpg
Ciekawe połączenie materiałów i nie tak dużo błedów chociaż to i tak pokój średnio trudny w wykonaniu.
Do faworytów zaliczyłam:
1Sypialnie na poddaszu
2 Balony i przerwe obiadową (wystawną) na rusztowaniu xD
3 Pracownie malarską
4 Królikownie
Tego się właśnie obawiałam zaczyna brakować pomysłów w deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

W strojach hehe aż 4 osoby reszta taka sobie na pobierzne oglądniecie.
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5932.jpg

#1823 04-09-2013 o 00h57

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove napisał

Dziwna moda na Avril, zaiste XD

Czyżby Misa trollowała w pięknym stylu? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Dziękuję. Miło, że chociaż w tej dziedzinie coś mi wychodzi. x3

Wyrażę swoją opinię, żeby nie było:
Zagłosowałam już na parę deco i chcę by latające abażury na niebie wygrają, bo efekt jest bardzo ciekawy. Poza tym dużo estetycznych mieszkań z różną tematyką. Są też te słabe.... ale przynajmniej nie długopisy.

Co do wyborów, bo mało mnie zachwyciło, ale jest kilka kreacji. Evil jak zwykle dobrze i męczy mnie to, że jeszcze nie jest na podium, bo to już robi się nudne. xD

Ostatnio zmieniony przez Misa (04-09-2013 o 01h00)

#1824 04-09-2013 o 01h14

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Zapomniałam napisać: TAK BARDZO WSPANIAŁY KOSPLEJ RUDEJ! *O* Ciut niedopracowany (poszukałabym jednak butów idealnie pasujących do spodni, albo spodni do butów, wszystko jedno + pasemko na włosach dobrała dokładniej), ale od razu rozpoznałam! Aż podskoczyłam na krześle jak zobaczyłam ten strój, moja ulubiona postać z X-menów puszczanych na Fox Kids w latach 90. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1825 04-09-2013 o 01h16

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Oczy w tym cosplayu mnie tak bardzo bolą, że nie umiem go niestety docenić. Ten makeup jest straszny D:
Poza tym już przerabialiśmy cosplaye w finałach XD

Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 161