Szkoda, że pani z rudym warkoczem do fioletowego wdzianka dobrała identyczną, pierzasta spódnicę, którą dużo wczesniej nosiła Hildee...

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 161
Szkoda, że pani z rudym warkoczem do fioletowego wdzianka dobrała identyczną, pierzasta spódnicę, którą dużo wczesniej nosiła Hildee...

Teeeż to zauważyłam.
Na początku tylko wdzianko miałyście takie same, a potem widzę, że rudowłosa dobrała tę samą spódnicę... I ten sam kolor... Szkoda, tak się nie powinno robić...

ErinBlack napisał
Ja osobiście liczę, że pucharek zgarnie Evil. Widać, że się chłopak napracował nad tą kreacją

Erin - nie, ale jeśli wygląda na trolla, to będzie troll 
Ja się obawiam, że Evil ze swoim awangardowym, dojrzałym stylem może się nie wpasować w prosty, niewymagający gust 95% użytkowniczek gry. My się zachwycamy, a nagrody zgarniają szorty i długie kiecki.

Muszę się zgodzić z Nivatą
To prawda. Prawdziwe włożenie serca i kreatywności do stylizacji było w tamtych finałach zachwycające. W tych finałach jest dużo jak dla mnie kreatywnych strojów, i mam nadzieję, że któreś z tych strojów wygra 
nivata napisał
Ja się obawiam, że Evil ze swoim awangardowym, dojrzałym stylem może się nie wpasować w prosty, niewymagający gust 95% użytkowniczek gry. My się zachwycamy, a nagrody zgarniają szorty i długie kiecki.
Jakoś tak urzekła mnie ta stylizacja. A już w szczególności kocham tę minę! XD
A jak wygra Evil to co? Komu będą walone pokłony tydzień w tydzień? XD
Nie no, należy mu się. Ale coś wątpię żeby był w guście tej głosującej większości 
MaryKateAn - mówisz o włożeniu serca w stylizację Evila czy w podium? Bo co do Evila się zgodzę. Co do podium bym ostro polemizowała...
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-09-2013 o 21h44)
Szorty się kiedyś znudzą,co do długich kiecek różnie to bywa, a Evil jest sobą i kiedyś (mam nadzieję,że bardzo szybko) go docenią 

Nie wiem, czy się znudzą. Zauważyłam, że częściej dobre noty dostają stylizacje codzienne, w stylu "tak bym wyszła na miasto", często wzorowane na alternatywnych, kolorowowłosych dziewczynach z tumblra. Są dużo popularniejsze, dużo głosujących pewnie kojarzy szorty, pończochy i czapki krasnoludków z tymi ślicznymi dziewczętami i automatycznie daje wysoką notę.

To już się stało takie alternatywne, że co finały mamy tą samą stylizację na podium. Liczę, że w tym tygodniu nastąpi zmiana. Byłoby miło.
nivata może masz rację,ale ile można głosować na tą samą/podobna stylizację. Kiedyś się im znudzi (mam cichą nadzieję) i w końcu zaczną dostrzegać kreatywność innych (co naprawdę się starają pokazać). To takie moje gdybanie...Nic nie trwa wiecznie

bez przesady, Evil też czasem ma kiece do ziemi 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
No come on, kiece Evila a kiece z podium. 

No tak, ja tylko mówię, że nie każda długa kieca to zła kieca.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
ErinBlack napisał
Poza Evilem kibicuję jeszcze DyokirzeJakoś tak urzekła mnie ta stylizacja. A już w szczególności kocham tę minę! XD
I nie rozumiem mody na wrzucanie wszystkich elementów, koniecznie jak największych, zajmujących pół ekranu - obszerna sukienka, jakieś falbanki, piórka, pył, powiewający szal, zwisające warkocze... srsly? To rzadko kiedy wygląda dobrze, a widzę, że takie stylówki dostają dużo punktów.
A ja postanowiłam zrobić małe "badanie rynku" xDD Moja obecna stylizacja, to totalnie nie moja bajka, ale ciekawi mnie czy to się spodoba innym zwłaszcza, że to styl wzorowany na Lexi z Nadzdolnych xD
A w końcu od czego są finały, jeśli nie od dobrej zabawy?
Tak przeglądam i przeglądam te finalistki i w oko wpadła mi jeszcze Persefonaa
"Badanie rynku" jak to brzmi.. Jak byś przeprowadzała jakąś ankietę
Jestem ciekawa twoich wyników

Bo to właśnie tak miało zabrzmieć mój drogi Elfie 
Skoro co tydzień wygrywają proste stylizacje, takie "na co dzień" to czemu takiej by nie sprawdzić? Z resztą za tę przynajmniej nie trzeba będzie wysłuchiwać jęczenia Foxglove xDD Bo moja poprzednie stylizacja codzienna była z szortami xD
Tak myślałam,że tak miało zabrzmieć
Widziałam twoją stylizację
i w porównaniu do tych z podium, była o wiele ciekawsza. Czyżby mnie coś ominęło?

Teraz to się pogubiłam (chodzi ci o tą stylizację co miałaś z butami od MAdonny) ostatnio miałam za dużo wyzwań więc jechałam jak maszynka i nie kojarzę - wybacz