Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 161

#1851 04-09-2013 o 21h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Szkoda, że pani z rudym warkoczem do fioletowego wdzianka dobrała identyczną, pierzasta spódnicę, którą dużo wczesniej nosiła Hildee...

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1852 04-09-2013 o 21h23

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Nom, i to jeszcze ten sam kolor. Wyglądamy jak klony! (podepniemy to jako nową formę trollowania? XD)
//photo.missfashion.pl/pl/1/8/moy/5976.jpg

#1853 04-09-2013 o 21h24

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Teeeż to zauważyłam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Na początku tylko wdzianko miałyście takie same, a potem widzę, że rudowłosa dobrała tę samą spódnicę... I ten sam kolor... Szkoda, tak się nie powinno robić...

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1854 04-09-2013 o 21h34

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Chwilka to wy się nie zmówiłyście? Byłam pewna, że to efekt zamierzony ó-ó

Ja osobiście liczę, że pucharek zgarnie Evil. Widać, że się chłopak napracował nad tą kreacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1855 04-09-2013 o 21h36

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

ErinBlack napisał

Ja osobiście liczę, że pucharek zgarnie Evil. Widać, że się chłopak napracował nad tą kreacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja też mam nadzieję,że w końcu docenią Evila. Kibicuję mu od samych finałów.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1856 04-09-2013 o 21h37

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Erin - nie, ale jeśli wygląda na trolla, to będzie troll /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1857 04-09-2013 o 21h38

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja się obawiam, że Evil ze swoim awangardowym, dojrzałym stylem może się nie wpasować w prosty, niewymagający gust 95% użytkowniczek gry. My się zachwycamy, a nagrody zgarniają szorty i długie kiecki.

#1858 04-09-2013 o 21h40

Miss'na całego
MaryKateAn
...
Miejsce: Warszawa

Muszę się zgodzić z Nivatą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
To prawda. Prawdziwe włożenie serca i kreatywności do stylizacji było w tamtych finałach zachwycające. W tych finałach jest dużo jak dla mnie kreatywnych strojów, i mam nadzieję, że któreś z tych strojów wygra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...  

#1859 04-09-2013 o 21h42

Moderator
ErinBlack
...

nivata napisał

Ja się obawiam, że Evil ze swoim awangardowym, dojrzałym stylem może się nie wpasować w prosty, niewymagający gust 95% użytkowniczek gry. My się zachwycamy, a nagrody zgarniają szorty i długie kiecki.

Smutna prawda... Ja osobiście z ciekawości sprawdzałam dzień przed finałami, kto ze znajomych ile MP ma... I wiecie co mnie najbardziej zdziwiło? Ja osoba, która zrobiła stylizacje w kilka minut, w ogóle nad nią nie pracując miałam więcej MP od wielu osób, które wiem, że długo i starannie dobierają fragmenty stylizacji... To przykre niestety D:

Poza Evilem kibicuję jeszcze Dyokirze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jakoś tak urzekła mnie ta stylizacja. A już w szczególności kocham tę minę! XD

ASK || SF

#1860 04-09-2013 o 21h42

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

A jak wygra Evil to co? Komu będą walone pokłony tydzień w tydzień? XD
Nie no, należy mu się. Ale coś wątpię żeby był w guście tej głosującej większości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

MaryKateAn - mówisz o włożeniu serca w stylizację Evila czy w podium? Bo co do Evila się zgodzę. Co do podium bym ostro polemizowała...

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-09-2013 o 21h44)

#1861 04-09-2013 o 21h42

Miss'towarzyska
YooSti

Szorty się kiedyś znudzą,co do długich kiecek różnie to bywa, a Evil jest sobą  i kiedyś (mam nadzieję,że bardzo szybko) go docenią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1862 04-09-2013 o 21h45

Moderator
ErinBlack
...

Na razie jest moda na szorty, bo jeszcze wiele użytkowniczek jest myślami z wakacjami xD
Później w modzie będą płaszcze itp...

ASK || SF

#1863 04-09-2013 o 21h46

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie wiem, czy się znudzą. Zauważyłam, że częściej dobre noty dostają stylizacje codzienne, w stylu "tak bym wyszła na miasto", często wzorowane na alternatywnych, kolorowowłosych dziewczynach z tumblra. Są dużo popularniejsze, dużo głosujących pewnie kojarzy szorty, pończochy i czapki krasnoludków z tymi ślicznymi dziewczętami i automatycznie daje wysoką notę.

#1864 04-09-2013 o 21h48

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

To już się stało takie alternatywne, że co finały mamy tą samą stylizację na podium. Liczę, że w tym tygodniu nastąpi zmiana. Byłoby miło.

#1865 04-09-2013 o 21h50

Miss'towarzyska
YooSti

nivata może masz rację,ale ile można głosować na tą samą/podobna stylizację. Kiedyś się im znudzi (mam cichą nadzieję) i w końcu zaczną dostrzegać kreatywność innych (co naprawdę się starają pokazać). To takie moje gdybanie...Nic nie trwa wiecznie

#1866 04-09-2013 o 21h55

Miss'OK
Aria
...

bez przesady, Evil też czasem ma kiece do ziemi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1867 04-09-2013 o 21h58

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

No come on, kiece Evila a kiece z podium. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1868 04-09-2013 o 22h02

Miss'OK
Aria
...

No tak, ja tylko mówię, że nie każda długa kieca to zła kieca.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1869 04-09-2013 o 22h04

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

Poza Evilem kibicuję jeszcze Dyokirze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jakoś tak urzekła mnie ta stylizacja. A już w szczególności kocham tę minę! XD

Ojeju ♥ Wiecie co, ja tę stylizację wrzuciłam w defiladę na złość, bo przecież to kompletnie nie moja bajka xD
Ja tutaj mało widzę tumblra, chyba że mój tumblr wygląda zupełnie inaczej niż wasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I nie rozumiem mody na wrzucanie wszystkich elementów, koniecznie jak największych, zajmujących pół ekranu - obszerna sukienka, jakieś falbanki, piórka, pył, powiewający szal, zwisające warkocze... srsly? To rzadko kiedy wygląda dobrze, a widzę, że takie stylówki dostają dużo punktów.

#1870 04-09-2013 o 22h09

Moderator
ErinBlack
...

A ja postanowiłam zrobić małe "badanie rynku" xDD Moja obecna stylizacja, to totalnie nie moja bajka, ale ciekawi mnie czy to się spodoba innym zwłaszcza, że to styl wzorowany na Lexi z Nadzdolnych xD
A w końcu od czego są finały, jeśli nie od dobrej zabawy?

Tak przeglądam i przeglądam te finalistki i w oko wpadła mi jeszcze Persefonaa

ASK || SF

#1871 04-09-2013 o 22h11

Miss'towarzyska
YooSti

"Badanie rynku" jak to brzmi.. Jak byś przeprowadzała jakąś ankietę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jestem ciekawa twoich wyników

#1872 04-09-2013 o 22h13

Moderator
ErinBlack
...

Bo to właśnie tak miało zabrzmieć mój drogi Elfie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Skoro co tydzień wygrywają proste stylizacje, takie "na co dzień" to czemu takiej by nie sprawdzić? Z resztą za tę przynajmniej nie trzeba będzie wysłuchiwać jęczenia Foxglove xDD Bo moja poprzednie stylizacja codzienna była z szortami xD

ASK || SF

#1873 04-09-2013 o 22h24

Miss'towarzyska
YooSti

Tak myślałam,że tak miało zabrzmieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Widziałam twoją stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i w porównaniu do tych z podium, była o wiele ciekawsza. Czyżby mnie coś ominęło?

#1874 04-09-2013 o 22h26

Moderator
ErinBlack
...

Chwila mówisz o tej z czarnymi szortami i białą bluzką? Jeśli tak to nie ominęło xD I dziękuje, że uważasz iż jakakolwiek moja stylizacja była chociaż trochę ciekawa xD

ASK || SF

#1875 04-09-2013 o 22h34

Miss'towarzyska
YooSti

Teraz to się pogubiłam (chodzi ci o tą stylizację co miałaś z butami od MAdonny) ostatnio miałam za dużo wyzwań więc jechałam jak maszynka i nie kojarzę - wybacz

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 161