A ja powiem tylko - Że co? Co ja tam robię? ;_;
Było tyle ładniejszych pokoi...
Co do miss jak zwykle tylko 3 miejsce mi się podoba - już 3 tydzień z rzędu ...
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 161
#1776 30-08-2013 o 00h14
#1777 30-08-2013 o 00h14
Smutno mi, że to już dla mnie koniec... 
Ale dziękuję za docenienie:)
Co do miss to szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego.
#1778 30-08-2013 o 00h17
Ej, w sumie cofa. Nie to, ze Effie nie zasługuje na więcej, czy coś, bo zasługuje. chętnie zobaczyłabym te łazienkę oczko wyżej. Ale... Podium Deco jest czadowe! Naprawdę! Korytarz Scarlet i ten genialny, japoński pokój już od dawna przykuwały moją uwagę, kurde, nie mam się do czego przyczepić!

#1779 30-08-2013 o 00h19
Powracając z banicji przemawiam!
Deco cudne! Szalenie mi się takie wyniki podobają ^^
Podium miss - no cóż, czemu się nie dziwię? Nieśmiertelne szorciki i koszule wiecznie żywe. Ile jeszcze tygodni będziemy widzieć na I miejscu to samo? Ja mam wrażenie, że tydzień w tydzień wygrywa jedna i ta sama osoba. Tyle było lepszych stylizacji... I aż smutno patrzeć, że ponownie kieca się dostała bez polotu i pomysłu. Ot, kieca. A jak już by miały być sukienki na podium, to ta defilada miała o wiele ciekawsze opcje. Nawet trzecie miejsce mnie nie powala. Ładne, ale na pewno nie zachwycające.
#1780 30-08-2013 o 00h20
Deco bardzo spoko, choć Samirze dałabym złoto, a nawet platynę, pierwsze miejsce ładne, ale trochę nie pasuje mi rozmiar drzwi w stosunku do schodów - także tutaj popracowałabym jeszcze nad proporcjami. Poza tym fajne i klimatyczne pomieszczenie z wielkim pająkiem ^^ Łazienka effie również jak najbardziej zasługiwała na wyróżnienie 
Co do podium miss, pierwszego miejsca nie kojarzę, więc się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, jak wygląda w oryginalnej wersji, na drugie miejsce głosowałam, bez "dupereli zwycięzcy" wygląda znacznie lepiej, trzecie ładne i rzucało się w oczy.
Gratuluję sukcesu 
Ostatnio zmieniony przez Kaede (30-08-2013 o 00h21)
#1781 30-08-2013 o 00h22
Dziękuje dziewczyny, że podnosicie mnie na duchu ... Mi się jakoś trzęsą ręce z tego przeżycia - dziwne ...
I witamy z powrotem wśród żywych, tygodniowych wygnańców xD
#1782 30-08-2013 o 00h24
Właśnie udało mi się ustalić, że jednak kojarzę pierwsze miejsce - to ta z gitarą i czapką. Mimo wszystko mnie nie zachwyca 
PS. Przez bug nie dostałam należnych mi pieniędzy!
#1783 30-08-2013 o 00h26
effie - a próbowałaś się wylogować i ponownie zalogować? to zwykle rozwiązuje problem 
Mimo opisu - dalej nie mogę sobie przypomnieć :x
Ostatnio zmieniony przez Kaede (30-08-2013 o 00h27)
#1784 30-08-2013 o 00h26
Ta, też wróciłem. Teraz tylko czekać aż Największej Zbrodniarce Miss Fashion Zeszłotygodniowej Podiumowiczce Verite minie ban i jesteśmy chyba w komplecie.
Skorzystam z tej okazji, żeby powiedzieć, że trzecie miejsce składa się w większości z zestawu i to mnie zdecydowanie nie przekonuje.
Bym sprawdził, który to zestaw i które elementy (pamięć mówi mi, że bluzka, spódnica i pasek), ale MF się focha.
#1785 30-08-2013 o 00h28
Jeśli chodzi o deco, to tak jak mówicie - bardzo fajne pokoje wygrały! Gratulacje! 
A misski... cóż, zgadzam się z większością. Mimo to gratulacje! 
#1786 30-08-2013 o 00h28
Wygnańcy się cieszą, że mogą wrócić w rodzinne strony 
A tak w kwestii defilady to tak, I miejsce miało czapeczkę. Oczywiście. To jakaś nowa moda. Czapeczki i szorty. No nie mogę, oryginalność pierwsza klasa 
A widzisz Evil, też mi się tak zdawało! Poza tym, nie opuszcza mnie wrażenie, że to dziecko grzechu Wielkiego Ptaka i Ciasteczkowego Potwora XD
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (30-08-2013 o 00h29)
#1787 30-08-2013 o 00h29
W deco pojawili się wszyscy moi faworyci, więc jestem zachwycona, szczególnie tym japońskim pokojem i łazienką Effie! <3
A co do miss, to przekopiuję swoją wypowiedź:
"To chyba już jakiś zwyczaj, że na drugim miejscu są suknie wieczorowe, na trzecim świetne stylizacje, a na pierwszym "pożal-się-boże" schematyczne stroje <ok> Nie kumam."
Foxglove napisał
A tak w kwestii defilady to tak, I miejsce miało czapeczkę. Oczywiście. To jakaś nowa moda. Czapeczki i szorty. No nie mogę, oryginalność pierwsza klasa
Haha, stworzyłam taki strój jak już stałam na podium, to może się spodobało szerszej publice?
Ostatnio zmieniony przez Georgina (30-08-2013 o 00h30)
#1788 30-08-2013 o 00h30
Wejdź na zwyciężczynie i zobacz sobie ostatnie zdjęcie z gwiazdą. Dopiero wtedy skojarzyłam.
Zadziałało, pieniążki są, dziękuję bardzo 
#1789 30-08-2013 o 00h31
To weszło od pamiętnych 6 wyborów, tam gdzie była Ruby i ja xD hehe...
No i w końcu nie będzie tak nudno przez cały tydzień ...
Bez was to już nie to samo ...
I zestaw mówisz Evil? Ale ona miała białą bluzkę jeszcze dziś popołudniu ... W jej zdjęciach jest pokazane to xD
#1790 30-08-2013 o 00h34
To bluzka, spódnica i pasek Alizea Cannes. Przypomniałem sobie.
Ale Deco przeboskie.
#1791 30-08-2013 o 00h35
Ja najbardziej żałuję, że nie ma na podium tej kreacji kańciasto-musztardowej w masce. Była pomysłowa i rzucająca się w oczy, naprawdę fajnie zrobiona.
#1792 30-08-2013 o 00h37
Evil idź mi z tym.. Ja mogę oddać drugą statuetka na złom xD
Liczyłam na łazienke effie i pokoik samiry i np na tą cudną sypialnie Arii ...
#1793 30-08-2013 o 00h39
Scarlet, nie marudź tylko się ciesz
Zasłużyłaś i byłaś faworytką wielu ;]
Coś czuję, że po rewelacji Evila co do III miejsca te zachwyty miną jak sen złoty... Bo zestaw to wiadomo, że wygląda dobrze. Ech...
#1794 30-08-2013 o 00h40
O niieeeee, trzecie miejsce to zestaw? DDDD: Rozpaczam i boleję!

#1795 30-08-2013 o 00h43
Niestety Niv, taka smutna prawda. Poza tym to nadal dla mnie będzie Wielki Ptak i tyle. Były lepsze kandydatki na podium ;]
#1796 30-08-2013 o 00h46
Ale z drugiej strony ja przez kawałek finału też nosiłem coś, co można by nazwać zestawem... ^ ^'
No więc cóż... Mary ładnie dobrała buty pod kolor ozdoby na pasku. I pasuje jej tiara Miss.
#1797 30-08-2013 o 00h49
Niestety tiara to nie element jej stylizacji
I tak, buty faktycznie dobrane. Szkoda, że to tylko buty do całości... Więc dla mnie zerowa inwencja, niestety.
Oj Evil, niewiele osób się zorientowało, bo niewiele ma setny dzień gry XD (ja się zorientowałam, ale wybaczyłam Ci to drobne przestępstwo. Też bym w nowych zdobyczach dumnie paradowała jakiś moment
)
#1798 30-08-2013 o 00h50
Mi się ta spódnica tak bardzo podoba przez swój puff i trawiasowo-piórowatą strukturę i tak się zachwycałam, ze Mary fajnie dobrała do niej gorset, a tu ZESTAW? Smutłam. ;_;

#1799 30-08-2013 o 00h58
No nie mogłem sobie darować jak to wylicytowałem, przymierzyłem na poprzednim stroju i mi się spodobał efekt z maską i czarną etolą, potem tylko podmieniłem te elementy na bardziej pasujące i się jaram. To bordo mnie uwiodło <3 Ale już mam przygotowane na następny finał coś nowego, bardziej kreatywnego (i dużo droższego, o zgrozo o.o).
No spódnica ślicznie narysowana, jak rzadko. I kolory ładne. Gratulacje dla Nine.XD
W ogóle dość ponuro na tym podium. Może by mnie bardziej przekonywało, gdyby dziewczyny użyły kolorów?
#1800 30-08-2013 o 01h03
Eh utrapienie boskie czemu daliście mnie na podium xD Ja wolałam zawidnieć w finałach bo więcej krytyki dostane przez 2 dni widoczności .... no ale trudno się mówi i trzeba przejść dalej. Dziękuje za głosy uznania w duchu liczyłam, że jednak jeszcze prześlizgnę się do dalszych finałów bo było też kilka fajnych projektów, no ale skoro obiecałam dać pod finały to trzeba było ryzykować
Gratuluje również pozostałym dwóm zwyciężczynia zasłużone w pełni miejsca w deco.
Stroje hmm mieszane uczucia naprawdę poraz drugi zwyciężczynie na które średnio zwróciłam uwagę względem innych. Przepraszam za słowa krytyki ale wszystkie 3 stroje są lekko mówiąc łatwe do zrobienia i skombinowania więc stąd moje zdziwienie, że inne nie zostały docenione a był wybór naprawde różnorodny.
Widać brak porywu na naturalizm ani jedna nie weszła na podium
i swoją drogą czy trzecie miejsce nie miało też innej kombinacji jako nie gotowca? Chyba miała też białą góre jeśli kojarze.