Nie wiem, jak wy zarabiacie kilkanaście k na wyzwaniach, moich nikt nie przyjmuje. :<

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 12
Nie wiem, jak wy zarabiacie kilkanaście k na wyzwaniach, moich nikt nie przyjmuje. :<

Nivata mam to samo. Jak rzucę wyzwanie po 20-40 MM (na przykład niesamowicie inteligentnie spłucze się na jakiś ciuch) to przyjmują niemal wszystkie. Ale powyżej 200 MM po prostu nie, jeden czy dwa dziennie to sporo szczęścia. A przecież zmieniam je co jakiś czas...
Ciężkie życie.
nivata napisał
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (05-08-2013 o 14h23)
ja też przyjmuję wyzwania, jeżeli jest jakaś wysoka stawka a wiem że przegram to wtedy nie, bo się nie opłaca. Obecnie potrzebuję wyzwań do zaliczenia misji, więc dziewczęta
do dzieła 
Jeju, zazwyczaj rzucam wyzwania około 120-200 MM, ostatnio niższe niż 100, bo coś nikt nie chce przyjmować... A raz czy dwa razy dziennie rzucę "maksymalne", czyli ile dana osoba akurat ma
dotąd nikt mi tego nie przyjął, ale przed chwilą się udało zyskać za jednym razem 460 MM
Gdyby nie zakłady, byłabym pod kreską 
ja tez przyjme wyzwanie 
brakuje mi jeszcze 200 zakładów
ktos rzuci wyzwanie?
Usunęłam offtop.
Byłabym bardzo wdzięczna gdybyście mogły rzucić mi po kilka wyzwań. Potrzebuje ich, aby przejść do kolejnego poziomu.. pomożecie? To naprawdę dla mnie ważne. Za wszystkie pojedynki z góry dziękuję 
Emma, Ty masz misję, by wygrać ileś zakładów? Dużo jest takich misji po drodze?
Hildee napisał
Niestety można rzucać dla danej osoby tylko po 2 wyzwania, ale chociaż tyle możesz ode mnie dostać. Życzę powodzenia w przejściu misji. 
Dziękuję bardzo
każde wyzwanie się dla mnie liczy 
Emma1 napisał
Dziękuję bardzokażde wyzwanie się dla mnie liczy
Misa napisał
Emma1 napisał
Dziękuję bardzokażde wyzwanie się dla mnie liczy
Oj, Emciu. Bo ty za szybko idziesz z tymi poziomami. Ja mam wygranych 1180 wygranych wyzwań, więc niewiele więcej mi brakuje od ciebie a jestem dopiero na 31 levelu. Więc stanie w tyle za niektórymi ma zwoje plusy, ale ty za to możesz uzbierać trochę maniochy.
może jest z tym tak dlatego, że ja wcześniej rzadko kiedy rzucałam wyzwania bo nie były mi potrzebne..więc teraz jest jak jest. Ale na szczęscie większość dziewczyn tutaj jest bardzo życzliwa i pomagają mi
Dziękuje wszystkim
Przyjmę wyzwania od osób, które maja mniejszą albo zbliżoną do mnie ilość MN. Prawie każda kwota oprócz takich kolosalnych typu 1000 MM 
Emma1 napisał
Hildee napisał
Tak.. teraz mam 1500. Później ma być jeszcze więcej. Szczerze to ciężko jest wygrać tyle pojedynków, zwłaszcza że na dzień można rzucić tylko 100. Chyba, że ktoś rzucał wcześniej i wygrywał to teraz mu się to bardzo przyda.
Jeśli ktoś tu ma dobre serce to mógłby mi rzucić jakieś wyzwanie bez zakładu. Potrzebuję 2700 wygranych, a brakuje mi około 200 D': Za każde będę bardzo wdzięczna.
Jeśli jednak ktoś chce rzucić wyzwanie z jakimś zakładem to również chętnie je przyjmę >: D
Ostatnio zmieniony przez Westerplatte (11-08-2013 o 12h44)
Tak jak Wester potrzebuję pomocy w wyzwaniach brakuje mi 150 wyzwań wygranych, jeżeli możesz to proszę pomóż mi.

Dołączam się do próśb... Jeszcze stówki mi brakuje i przez to musze stać w miejscu z poziomem. Dobre duszyczki pomożecie mi?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Przyjmuję wyzwania od 10 do 30 MM pod warunkiem, że szanse są równe 
Oczywiście jeśli masz za dużo kasy i masz pewność, że to ja wygram możesz mnie wyzwać, hahahaha :>

Też przyjmuję wyzwania nawet te po 1000 MM, ale pod warunkiem, że mam jakąś szansę wygrać 
Też miałam problem z wyzwaniami jak doszłam do tych misji. I miałam go aż do tej z 2100. Teraz mam ich 3881 i już nie przewiduję kłopotów <3
(Pomogłabym, ale obawiam się, że poza YooSti nie ma osób, które by ze mną wygrały. Chyba, że w jakimś super-iper-pro stroju bojowym ;c)
Polecam napisanie w sygnaturze, że potrzebujecie wygranych wyzwań do poziomu i ślicznie prosicie o takie za 0MM. Mnie to pomogło.
Ostatnio zmieniony przez Amik (19-08-2013 o 23h27)