16,17 lat wygląda jak nastolatka występująca na przedstawieniu w stroju ludowym
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 80
16,17 lat wygląda jak nastolatka występująca na przedstawieniu w stroju ludowym
Nie oglądałam tej bajki, więc w sumie się nie znam ale Twoją wersję oceniłabym na jakieś 19 lat? 
Młoda 15-16 letnia dziewczyna
Powiedzmy, że w wieku licealnym czyli 18-19, ze względu na tatuaże i całą postawę.
Młoda 17-letnia dziewczyna, jakoś nie za bardzo zadowolona z życia.
Moim zdaniem masz 20-22 lata ponieważ strój twojej miss przypomina dorosłą kobietę.
Z jakieś 30 lat. Wszystko tak jakoś przez te oczy i włosy z opaską
Twoja miss kojarzy mi się z ciotką czy jakąś znudzoną życiem pracownicą z jakimiś myślami samobójczymi, która chciałaby zaszaleć x3 No, sądząc po użytych w stylizacji kolorach.
Sry xD

z 21 lat. wygląda mi na studentkę - projektantkę ubrań
Dorosła kobieta, złośliwa. około 30 lat.
25-letnia studentka biegnąca w deszczu na zajęcia w poważanej uczelni.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gSądząc po stylizacji około 25 lat.
No cóż, skoro to demon to może mieć i setki lat.
15,16. Twoja miss wygląda na buntownika a ten wiek najbardziej mi się kojarzy z tym okresem.
Jakieś 13, 14 lat - strój twojej miss skojarzył mi się z taką typową dziewczyną z gimnazjum.

Dam twojej miss z 30 lat, bo wygląda na poważną już osobę no i sam rudy dodaje jej powagi.
32 - jasne włosy nieco postarzają, zaś sama twarz wygląda na miłą, ale przepracowaną panią, która nawet w ciężkie dni zachowuje pogodę ducha 
Tak z 28 lat. wygląda mi na doświadczoną w boju.
Zalukać opis nie zaszkodzi
Solomona, ciężko określić Twój wiek. Strój zbuntowanej dwudziestolatki, jednak spojrzenie, fryzura kojarzy się z osobą starszą.
Myślę, że jest to miss w wieku 30 lat.
Przez ta fryzurę i mrok wygląda mi na 70 letnią wiedźmę, która za pomocą czarów odmłodniła swe ciało.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (23-09-2014 o 11h04)
Miss w wieku około 30-35 lat, trochę zmeczona i zadziorna co wskazuje rana na nodze
Twoja miss wygląda jak młoda dama, dałabym jej tak z 20 lat.

Link do zewnętrznego obrazka
Jak dla mnie twoja miss wygląda na dziarską 30-latkę. 

18 latka, młoda osóbka co po ukończeniu 18 lat może się tak ubierać i szukać szczęścia w karierze show-biz.
25 przez takie typowe szelki i kapcie to mi się kojarzy z takimi osobami ok 25