Daję ci 23 lata, bo twarz wygląda młodo i niewinnie (jak u 16), ale ta czerń cię postarza. Całość przypomina gotycką księżniczkę. 
Sadysta czy raczej masochista ?
Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 80
Daję ci 23 lata, bo twarz wygląda młodo i niewinnie (jak u 16), ale ta czerń cię postarza. Całość przypomina gotycką księżniczkę. 
Dałabym Ci ze 20 lat oczy wyglądają niewinnie i to cię bardzo odmładza. 
Około 30 lat, młodo wygląda, ale tak jakoś poważnie...
38 lat - bardzo postarza cię twarz i ciemne włosy, które kojarzą mi się z taką babcią i te szare ciuchy
Ostatnio zmieniony przez Anza (24-06-2014 o 12h26)
Dałabym Ci około 25 lat. Twarz wygląda młodo, ale odważny strój dodaje kilka lat.
Wyglądasz na 16-20 lat. Koczek dodaje lat.
42 lata - bardzo postarzył cie makijaż i fryzura
Moim skromnym zdaniem twoja miss wygląda na 33 lata, a to dlatego, że wygląda na dorosła i odrobinę niepewną siebie kobietę. (ta rozlana herbatka)..taką trochę wiedźmę. Głównie przez fryzurę i strój, które dodają latek o pasują dojrzałym kobietom.
Dałabym twojej miss tak ze 37 co najmniej.Jej ubiór i wygląd jest bardzo elegancki.
Tak 24, młoda panna dworu..jeszcze nie dojrzała twarz ale jest już dorosła i elegancka.
Dałabym 26 lat, ten wyraz twarzy troche lat według mnie dodaje 
Klara146 Jakieś 25 lat. Młoda i ciekawa twarz. Te motylki i kolory pasują mi do młodej osóbki.
Ok 24 warkocz odmładza ale sukienka taka powarzna
19 lat. Miss ma śliczną, delikatną twarzyczkę, przez co postać wydaje się młoda. Strój zaś dodaje jakieś dwa lata *głównie buty*, więc dlatego dziewiętnasta.
Około 20 lat. Młoda dziewczyna, która nie boi się łączenia kolorów i dodatków.
25 lat. Czerwona szminka i odważny dekolt dodają lat, ale mimo to miss wygląda dość młodo. ;>
Ok 20 tyle ile mają młode zabójczynie xd
28 makijaż i fryzura tak sądzi
Dałabym Ci 13 lat
Z 20 lat wygląda jak początkująca projektantka mody.
Mimo nieśmiertelnej buźki jak zwykle pokuszę się o zaokrąglenie wieku - na oko 26 lat, głównie przez fryz Marii A. 
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (04-07-2014 o 17h12)
30. Wyglądasz jak dojrzała piosenkarka.
15 Jak nastolatka z huśtawkami nastroju
24,25 lat 
tak z twarzy, dość młodziutka ale wygląda już poważniej
ok 20 lat przez wzgląd na jej urodę - wygląda młodo.