16. Przez tą ładną delikantą twarzyczkę i te dziewczęce kolory.

Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 80
16. Przez tą ładną delikantą twarzyczkę i te dziewczęce kolory.

22 przez poważny wyraz twarzy i młody wygląd.
wyglądasz mi na 20? coś koło tego. Twoja mis po prostu wygląda dojrzale- jak osoba dorosła.
Myślę że, ok. 20/25 lat. Taka tancerka na jakimś balu (w Indiach) tak jakoś
wyglądasz mi tak przez te spodnie i krótką bluzkę... 

Przez ten makijaż wyglądasz dojrzale, a według mnie ciemniejsza karnacja i długa sukienka potwierdzają całość. Idealnie pasukesz na 27, albo 30 lat

ty masz 17-18 lat. Ruda fryzurka i delikatna twarzyczka pasują idealnie do tego wieku.
Twoja miss, mimo dość mocnego makijażu, wygląda młodziutko. Stawiam na 20 lat.
Twoja miss z twarzy wygląda dość młodo, a strój dodaje jej parę lat, dałabym jej tak z 19 lat.

Link do zewnętrznego obrazka
W sumie wyglądasz mi na 11 letnią dziewczynkę, która dorwała kosmetyki swojej mamy i zaczęła się nimi malować. Ale spokojnie, nie wygląda to aż tak tragicznie ^^

Twoja miss wygląda mi na osobę, która skończyła studia i właśnie zaczęła pracować- 25/26 lat ^^
Myślę, że około 17-19, wnioskuje to po młodziutkim wyglądzie twarzy.
Hmm, co najmniej 200-300 lat, jak na młodego elfa przystało ;3
Wyglądasz na młodziutkiego aniołka, więc dałabym twojej miss 16 lat, ale że dla aniołów i ludzi czas płynie inaczej... 160000 lat, lol.

Daję Ci 21 lat ponieważ twoja miss wygląda dość demonicznie i strasznie, a tak ubierają się głównie osoby w podobnym przedziale wiekowym 
Ostatnio zmieniony przez Verdana (18-11-2014 o 20h09)
to będzie 17. Szaleńcza młodość- jakoś mi to do twojej miss pasowało.
21- dorosła księżniczka na spacerku
Tak mi się jakoś kojarzy przez ta suknię i gołębie 
Ostatnio zmieniony przez ola042 (19-11-2014 o 20h36)
30? Jakoś mi się to do ciebie wpasowało, bo wymyśliłam sobie, że masz na twarzy wypisaną znajomość życia.
Około 30, wyglądasz jak poważna, dojrzała kobieta sukcesu 
najwyżej 13. Słodka, niewinna i psotna, ale nie do końca jak małe dziecko, więc 13 pasuje idealnie.
23 lata - Uwodzicielska wróżka, która ma niejednego asa w rękawie. Niby urocza, a jednak ostra. 
Moim zdaniem wyglądasz na jakieś 16/17 lat. Spowodowane jest to głównie młodo wyglądającą twarzą i kolorowymi, pastelowymi włosami 
Na jakieś 23. Myślę, że to przez tę fryzurę, miss wygląda jak jakaś dama w podróży.
25 letnia Burleska. Głownie z powodu rozmazanego makijażu i mocno pomalowanych ust.
Dziewiętnaście lat - ten efekt jest dzięki bardzo delikatnemu makijażu. Uroczy, a jednak jakiś taki smutny wyraz twarzy... Bardzo młoda królowa, która za wcześnie musiała objąć tron po śmierci jej rodziców. Korony brak, ale skojarzenie jakieś takie jest