A ja tobie tak 23. Twoja miss wygląda młodo, ale dojrzale. Nie ma w niej ''przepychu''.
We are in noir

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 80
A ja tobie tak 23. Twoja miss wygląda młodo, ale dojrzale. Nie ma w niej ''przepychu''.

Trochę ponad 20. Aczkolwiek wygląda jak duch, więc może mieć kilka setek lat.
twoja miss wydaje mi się na 30 lat, wygląda tak dojrzale i samodzielnie.
Wydaje mi się, że ma 19 lat. Niby ma poważny strój, ale mina zdradza zagubienie i niepewność typowe dla przejścia z wieku nastoletniego do dorosłości.
Na tak 24 lata, ponieważ młodsi na pewno nie noszą pistoletów w ręku, i ten taki zabójczy styl...
Twoja Miss wygląda moim zdaniem na siedemnaście lat. Ma pewną hardość w spojrzeniu, charakterystyczną dla młodych ludzi, którzy chcą coś osiągnąć, przykładowo uczących się w liceum. I jeszcze ten zalążek figlarnego uśmiechu. Wypisz wymaluj gotowa na wszystko siedemnastka! ;D
Delikatna cera, zwiewny strój, fryzura... Wszystko to wskazuje na 17-stkę.
twoja miss wygląda mi na nieśmiertelnego diabła, tak około 1000000000 lat
hmm ... ok. 17 lat tak mi się skojarzyło po twarzy i po ubiorze
Według mnie Twoja miss wygląda na około 20 lat, ponieważ jest ubrana modnie i elegancko tak jak młoda i pewna siebie kobieta. 
zapewne około 19- strój sugeruje starszy minimalnie wiek, ale makijaż cię odmłodził
Jakieś 18 lat. Młodziutka twaryczka i taka niewinna stylizacja. 
Dałabym Ci 21 lat.
Twoja Miss wygląda na przebojową bywalczynię fajnych imprez, które odbywa się w tym wieku. I jeszcze te czerwone włosy... Ogólnie po twarzy, makijażu i ubiorze wnioskuję, że ta panienka ma lat 21. Najlepszy wiek na imprezowanie! 
22 - nimfa z antycznych opowieści 
Zalotne spojrzenie i strój pasują mi tak jakoś na 25 lat. ;p A miś odmładza trochę, więc 20-21 
tak z 20 lat, wygląda jakby szła na jakieś wesele czy coś
26- makijaż i strój cię bardzo postarzają, taki roboczy strój nie dodaje młodości niestety
23 lata
Oceniłam po twarzy 
15 lat- masz młodą twarzyczkę, a strój to taki zwyczajny 
taka 18-20 latka 
Jeszcze bardzo młoda na buzi ale już poważniej 
Wygląda na studentkę, czyli jakieś 23/24 lata. Buzia dość świeża chociaż tak troszeczkę widać na niej stres egzaminowy ;D
Coś koło 20 wzwyż, może praca dorywcza w kwiaciarni podczas studiów? A jednak na twarzy miss są pewne oznaki zmęczenia.. nieprzespane noce spędzone na nauce?
młoda nastolatka (15-18), która uczęszcza do jakieś elitarnej szkoły, jednak przechodzi przez "wiek buntu" - glany nabijane ćwiekami 
tak ok 22 lat, choć jej karnacja i stylizacja wskazują na jakąś marę czyli może mieć setki lat
Zanim ocenisz zalukaj opis
Cóż, przez twarz Twojej miss, wyglądającej trochę, jak twarz wampira, dałabym jej około 400 lat, jednak, jeśli chodzi o strój, to tak coś koło 17-u, 18-u.
Na Anime niestety się nie znam, więc nie jestem w stanie określić ile lat miała ta postać. ;P