z 28 lat, wygląda na dojrzałą kobietę. Ponętną i uwodzącą, ale z klasą.
Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 80
z 28 lat, wygląda na dojrzałą kobietę. Ponętną i uwodzącą, ale z klasą.
Około 25 lat. Twoja miss ma pazur i wygląda jak króliczek w wersji dla niegrzecznych.
Twoja miss wygląda bardzo młodziutko, dałabym jej wręcz 17 góra 19 lat. Zawdzięczaj to jej ślicznej twarzy ;]
Wygląda mi na nieumarłą, więc może mieć setki lat, ale ciało zatrzymało się na ok 25.
Choć teoretycznie przez binokle (cóż, wyglądają na binokle
) trudno określić wiek, to całość (binokle, kapelusz, takie usta i taka fryzura) wskazują mi na panią koło 30.
Jakie piekne wykorzystanie nakrycia glowy! Mloda, ezgotyczna bloginii. Lsniace wlosy, rumience. Stawialabym na ok 20 lat 

Czyżby piratka bądź cyganka. Opalona skóra, lśniące włosy i te spojrzenie. Dałabym Ci maksymalnie 19 lat.
trochę ponad 30 stkę, wygląda na kobietę w delegacji albo belfra ze stażem.
stawiam na 35- Ubrania są takie staromodne, a te "okulary: jeszcze bardziej utwierdzają mnie w tym przekonaniu, kolory i kroje po prostu trochę postarzają
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (22-04-2014 o 18h24)
Jakieś 20 lat. Bardzo młodziutka twarz.
Myślę,że jakieś 23-24.Czerń dodaje kobiecości przez co trochę i wieku. 
25 - wenezuelska piosenkarka pop.
Przydymiony makijaż oczu w połączeniu z tą fryzurką i odważnym strojem dały mi taki wiek.
27- Makijaż, kolory i niektóre elementy stroju sprawiają, że miss wygląda na starszą niż naprawdę jest, co nieodbiera jej uroku osobistego
20- przez oczy i włosy które dodają wigoru i młodości ale jak patrzy się na ubranie to przez gorset i bluzkę -stanik to tak na 28
20 - bardzo młoda twarz, koczek i opaska tego nie zmienią. 
myśle że 28 lat tak sądze
23-romantyczka.Płatki róż,przeważająca czerwień i ostry,kontrastujący ze skórą,makijaż dały mi taki efekt 
stawiam na 19- strój taki bajkowy, lekko dziecinny, kojarzy się z balem przebierańców, a makijaż sprawia, że wydajesz się być strochę starsza temu tyle
Z 29 lat. W tej sukni wyglądasz bardzo kobieco 

35 lat kreacja ją postarzała, a i twarz jak u dorosłej - dojrzałej kobiety
Zanim ocenisz wpierw zalukaj opis
Szalona 40 latka xD jakos tak mi się skojarzyło. Ten strój hah.. jakbyś chciała znów stać się dzieckiem ;d
Twoja miss ma bardzo młodą twarzyczkę, ma najwyżej 18 lat, ale powagi i lat dodaje jej zbroja, rana na policzku i miecz.
Twoja miss wygląda na baaardzo młodziutką. Różowe, małe usteczka i to przerażone spojrzenie... Dałabym jej nawet około czternastu lat, gdyby nie jej strój! ;P Z powodu tego stroju, który wydaje się być dość "poważny" daję jej 15 lat.
Nie wiem czy dać Ci 30 czy 20 lat
Z jednej strony wyglądasz na dojrzałą kobietę, ale brak zmarszczek odejmuje 10 lat xD Jak ty to zrobiłaś :3?

taka pozakrywana, że może być skryte 15 letnie dziewczę jak i 35 letnia dojrzała i zadbana kobieta
Zanim ocenisz wpierw zalukaj opis