Twoja miss wygląda na 28 latkę, głównie przez fryzurę i strój żywcem wyjęte z innej epoki.
Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 80
Twoja miss wygląda na 28 latkę, głównie przez fryzurę i strój żywcem wyjęte z innej epoki.
Tak gdzieś z 20 - 23 Młodo wyglądasz ale nie aż tak młodo i dlatego tyle.
Jak dla mnie - kwitnąca trzydziestka (; . Przez sukienkę, te czerwone usta i fryzurę. Chyba wybiera się na podryw... ;P
Na 19 

15 te oczy połączone z lekką białą suknią kojarzą mi się z takim delikatnym aniołem tylko skrzydeł Ci brakuje:)
20 - dość młoda postać, różowe włoski.. ale te oczy i makijaż w połączeniu z suknią dodają dojrzałości. 
25:)Skojarzyłaś mi się z taką córeczką bogatych rodziców z dawnej Polski.Wiecie dworek,klejnoty itp.
20 - przez suknię i makijaż
16-taka typowa nastolatka:)
Z 27 lat rzęsy oraz strój ją postarza.
U mnie zapanowały smoki
Jeśli mam być szczera to około 35, te wszystkie elementy które użyłaś mocno postarzają
20 - nie wiem dlaczego
Sandra88 ok 30 lat, fryzura, sukienka i dodatki nie kojarzą mi się z na pewno z nastolatką.
Carolina 21 lat, pewna siebie studentka o nieco szalonym charakterze 
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (13-04-2014 o 22h07)
19 - młoda twarz i odważny strój. No i fryzura - kojarzy mi się ze studniówką.
z 27 lat kreacje z długim dołem zawsze sprawiają wrażenie, że miss jest starsza. No i twarz wskazuje na dojrzalszą kobietę.
300 letni trol 
28 - mocny makijaż oczu dodaje lat.
Twoja miss przypomina mi 40 latkę- głównie z powodu makijażu, ale i też stroju.
Kolorystyka stroju i ogólnie strój wskazuje na bardzo młody wiek, ale makijaż postarza około 28

taka kwitnąca 20, makijaż i kolory robią swoje
Hmm, 19 
Wydaje mi sie ze 24
Hm... Około dwudziestu pięciu lat. Wydaje się być dosyć młoda, chyba przez jasną cerę. Makijaż oczu oraz ust trochę ją postarza, ale lekki charakter stylizacji podkreśla dziewczęcość Twojej miss, dlatego, moim zdaniem wygląda na osobę młodą.
Pamiętajcie proszę o uzasadnieniu swojej decyzji!
Nie bierzcie mnie pod uwagę w kolejce.

Miss Rachel8 wygląda na ok. 34 lata ( strój wygląda tak "dojrzało" - chyba przez torebkę, kapelusz i chustę ), ale makijaż ( szczególnie usta ) ją "odmładza" na 28 lat.