Ban, bo może też zacznę tak na nie mówić, bo nazwa wymyślona przez Pine jest łatwiejsza do zapamiętania xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-04-2017 o 16h18)

Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 193
Ban, bo może też zacznę tak na nie mówić, bo nazwa wymyślona przez Pine jest łatwiejsza do zapamiętania xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-04-2017 o 16h18)

Ban, bo na toruńskiej starówce są chyba jakieś szamowozy dziś xD A w ten weeken ogólnie chyba jest Toruń za pół ceny... Nawet nie wiem xD
Ban, bo Iryś, mogę wbijać? XD Obżarłabym się. <3
Tak btw, to czuję się, jakbym szerzyła dobro... <3 Guglowałam, i ludki czasem też używają słów jadłowóz i szamochód. XD Zwłaszcza to drugie brzmi przezabawnie~! <3
Ban, bo dobry na wieczór. Zastałam kogoś? Szamowozy... jak wszyscy, to wszyscy 
Ban, bo ja jestem!
I spróbuję wam wysłać to opowiadanie. x)
To kto chce przeczytać?
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (22-04-2017 o 21h21)
Ban, bo mi możesz wysłać, nudzi mi się xD

Ban, bo najpierw podzielę to na części i wyślę po kolei. Muszę przygotować materiał. xD
Ban, bo cześć Espesiu i Lotko
Ja na razie za opowiadanko podziękuję, projektuję wzór na mój zegarek, do poniedziałku muszę go skończyć, włącznie z wyszydełkowaniem.
Ban, bo nie ma sprawy.
Jak będziesz chciała, to napisz do mnie. ^^
Ban, bo jasne. Dajcie mi jakąś motywację, kompletnie nie mam pomysłu na wzór ;<
Ban, bo sama nie mam zielonego pojęcia. XD
Zależy jakich kolorów chcesz użyć, czy coś tam. xd
Ban, bo zacne opowiadanko, przyjemnie się czytało.

Ban, bo chcę klasycznie, czarny z bielą(świecącą!), żeby pasował na każdy dzień. Ale nie mam pomysłu.
Ban, bo na razie ci nie doradzę, idę w kimono. :v
Dobranoc~!
Podziękowałam na PW, ale jeszcze raz dziękuję za docenienie, Espesiu. <3 Mam nadzieję, że na konkursie zostanie chociaż wyróżnione. ^^
Ban, bo dobranoc!
Ech, próbuję dalej ;D
Ban, bo powodzenia dla Set i Szarlotki xD

Ban, bo dzięki dzięki
weno, nadejdź! xD
Ban, bo szczury mi rozrabiają na łóżku.

Ban, bo jakie szczury? Szczurki masz w domu? Ciekawie 
Ban, bo takie zwykłe czarno- białe, dwie dziewczynki 
Ciągle coś kombinują przy kablach i na rogach łóżka :V No i się ganiają xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-04-2017 o 22h43)

Ban, bo jak patrzę w jakichś sklepach zoologicznych to wyglądają ładnie, ale nie potrafiłabym chyba mieć takich w domu.
Przy kablach najgorzej, jeszcze coś poprzegryzają.. ;x
Ban, bo dokładnie, aż schowałam je do domku. Szkoda słuchawek i ładowarki od laptopa.
Ale nie ma z nimi większych problemów, jedzą wszystko więc wystarczy im dać trochę obiadu xD Najgorzej ze zmienianiem klatki, bo trzeba to robić dosyć często, inaczej niezbyt ładnie pachnie :< No i mają skłonność do wchodzenia w trudno dostępne dla nas miejsca, gdy są puszczone. No i kradną jedzenie z talerza xD
Ale są taakie słodkie :>

Ban, bo są plusy i minusy, jak każde zwierzątka
Ale tak by pusto było w domu, jak tylko ludzie sami... A tak jest na kogo popatrzeć i się pośmiać z tego, jak szaleją ;D
Uciekam spać, dobranoc 
Ban, bo zdecydowanie się zgadzam 
Dobranoc, Set.

Ban, bo spaać mi się chce D: