Ban, bo ja jestem podobna do mojej mamy. Też ma wielkie, niebieskie gały. :V
~
Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 193
Ban, bo ja jestem podobna do mojej mamy. Też ma wielkie, niebieskie gały. :V
Ban, bo ja z kolei nie jestem podobna ani do mamy, ani do taty. Za to jestem strasznie podobna do siostry. Nawet obie okulary nosimy. Tylko tyle, że jest ode mnie starsza o 18 lat i przefarbowała się ostatnio na rudo xDD
Ban, bo...
Teoria spiskowa.
Twoi rodzice to tak naprawdę twoi dziadkowie, a twoja siostra jest twoją matką. W wieku osiemnastu lat urodziła cię i postanowiła, że będzie udawać twoją siostrę, gdyż nie miała warunków do wychowywania cię.
Za dużo anonimowych się naczytałam. x)
Ban, bo ja jestem podobna do brata i źle mi z tym xD

Ban, bo ciekawa teoria, Lociu. xDDD
Ban, bo mam podobnie jak Foka. Moja bliźniaczka jest podobna do mamy, a ja do ojca xD
Teoria niczym z Ukrytej Prawdy. XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-04-2017 o 21h26)

Ban, bo dobry na wieczór! Omnomnom, zrobię Wam na smak i się pochwalę, że wcinam banana w czekoladzie deserowej obsypanej orzechami ♥
A jutro kupię sobie banana w Oreo, a co mi tam ♥
Ban, bo siemka Set. Na szczęście mam banany więc mogę sobie zjeść xD tylko gorzej z czekoladą i orzechami :<
Za to wcinam sałatkę grecką, też bardzo dobra <3

Ban, bo pfff, najlepiej to i tak wsadzić do naciętego banana czekolady i zapiec, aż się rozpuści. A potem wyjadać łyżeczką z tej skórki wraz z czekoladą. <33
Prosto, szybko, smacznie i nie trzeba specjalnie tyłka z domu ruszać, a to najważniejsze. XDDD
Ban, bo sałatka grecka też dobra, miałam ostatnio ♥
Pine, też dobra opcja
Ja się raczyłam dziś na food truckach, to wiecie. Burżuj raz na rok, żeby pokosztować dobroci ;D
Ban, bo muszę wypróbować twój sposób, Pine. :>
Mogłabyś się podzielić trochę z koleżankami z Wielkiej Różowej, Set xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-04-2017 o 21h38)

Ban, bo ucina po kawałeczku i podaje Espesiowi i Pine ;D
Jeszcze takie pyszne gofry tam są, może warto spróbować? 
Ban bo dzięki. Pewno że warto, gofry są przecież przepyszne
W każdym wydaniu xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-04-2017 o 21h49)

A te są na dodatek bąbelkowe. Taki ban! 
Ban, bo ja też takie chce 

Ban, bo poszukaj sobie "Złote Paluchy Churros" i "Słodki Smak Azji". Te drugie mają te gofry 
Ban, bo skończyłam NARESZCIE opowiadanie i chciałabym się nim z wami podzielić, ale tylko prywatnie, bo idzie na konkurs i ma być niepublikowane. x)
I nie wiem, kto chciałby przeczytać i jak wam to wysłać, bo 10 stron ma to-to. XD
Ban, bo ciekawa jestem, czy są takie lub będą w Trójmieście :')
Chętnie bym poczytała, ale dzisiaj nie da rady bo boli mnie głowa :<
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-04-2017 o 22h12)

Ban, bo jutro wam wyślę gołębiem. xD
Ban, bo spoko, czekam na gołębia xD Jaki ma kolor?

Ban, bo bialutki i czyściutki jak moja dusza.
Czyli czarny i brudny jak Saraceni. xD
Ban, bo zapamiętamy Lotko
Ależ znów tu pusto...
Ban, bo szamowozyyyy~! Boże, raz w roku jest ich u mnie sporo. Na Lato Agatowe.
Huehuehue wtedy to dopiero szaleństwo jest... <333
W ogóle, nie lubię słowa food trucki, takie zżynanie z angielskiego jest fe. XDDD Wolę już wymyślać nowe słowa, i takich nieużywanych używać, bo aż mnie mierzi, gdy coś takiego mam wypowiedzieć XDD
Ban, bo u mnie nigdzie w pobliżu takich nie widzałam :< Pewnie musiałabym połazić po Gdańsku, tak podejrzewam. Ale raczej jestem na to za leniwa xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-04-2017 o 23h16)

Ban, bo u mnie ostatnio były, ale byłam na tyle genialna, że nie wzięłam portfela, a zbyt leniwa żeby się wracać i było mnie stać tylko na obwarzanki. T-T
Powiem ci Pine, że dzięki tobie od teraz będę jedzonko na kółkach nazywać szamowozy. To brzmi lepiej. xD
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (22-04-2017 o 15h07)