Ban, bo cóż, mogłabyś mu tym zagrozić... Coś w stylu - ty poczujesz alkohol, on nie poczuje tabletki na przeczyszczenie. XD

Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 193
Ban, bo cóż, mogłabyś mu tym zagrozić... Coś w stylu - ty poczujesz alkohol, on nie poczuje tabletki na przeczyszczenie. XD

Ban, bo jakbym kiedyś potrzebowała ochroniarza, to już wiem do kogo się zwrócić x"DD
Ban, bo cóż, ze mnie zawsze na początku ludzie się śmieją, bo takie niskie nic im zrobić nie może, ale potem jakoś zmieniają zdanie... Chociaż kompletnie nic im nie robię. XD

Ban, bo ja niby 170 cm wzrostu (w butach dobijam do 180 xD), ale zwłaszcza z dwoma chyba najbliższymi kolegami z klasy nie mam najmniejszych szans :v
Ten drugi trenuje akrobatykę - mega wysportowany, tak mega - kiedy kiedyś się bawił i odbijał od ściany (stał odchylony do tyłu i był na granicy utrzymania równowagi), a ja chciałam go popchnąć i przewrócić, to
1) Nie przewrócił się
2) Wykorzystał mnie żeby złapać równowagę
3) Prawie mnie przewrócił, po czym złapał
4) Za karę zaczął gilgotać
Za jakie grzechy ;-;
Ban, bo ja na swoich się tylko gapię... Wystarczy fakt, że mam łokcie na wysokości ich krocz. XDD

Ban, bo ja aż tak okrutna nie jestem xD Może dlatego się mnie nie boją xDD
Jaka ładna liczba postów Ziółko ^^
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-04-2017 o 14h13)
Ban, bo ja w sumie też nie, jeszcze żadnego nie uderzyłam... Ale wystarczy zasiać im w głowach ziarenko wątpliwości. XD

Ban, bo moi pewnie by spojrzeli na mnie z takim "no czekam, spróbuj" xD
Ban, bo może naucz się jakiejś sztuki walki, Iremi :')

Ban, bo planuję x"D Ale najpierw zapisałam się na siłkę, żeby chociaż trochę się wzmocnić .-.
Ban, bo no fakt, predzej patyk sie zlamie niz zrobi krzywde kamieniom :v
Nie zeby cos xD

Ban, bo ja bym chciała się nauczyć taekwondo, ale jestem zbyt leniwa. xD

Ban, bo patykiem to ja nie jestem x"D Ale nigdy nie "wzmocnię" się na tyle, by ich pokonać (chyba że będę wyglądać jak terminator :v ), ale teraz jestem po prostu bezsilna ;-;
Chociaż mam długie paznokcie xD To moja jedyna broń xD
EDIT: Pjona, Ziółko, bo to moja wymarzona sztuka walki xD Ja już nawet szkołę Taekwondo w Toruniu ogarnęłam i miałam iść, ale stwierdziłam, że jestem na razie zbyt słaba :v
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-04-2017 o 16h07)
Ban, bo miło jest być myślami już przy świątecznej wyżerce. xD
Iryś, może tak jak mi bliżej Ci do gimnastyczki czy tancerki. Już nawet nie chcę wspominać jaki ze mnie słabeusz. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zdecydowanie nie xD
Mam dwie lewe nogi do tańca i dość atletyczną budowę - jestem wysoka i szczupła, zbyt mocno zbudowana na gimnastyczkę (brak mi filigranowości) - nawet trener jak się zapisałam na siłkę powiedział, że mam dobre predyspozycje, dzięki czemu mimo niećwiczenia przez całe życie i zdrowego odżywiania się, wyglądam dobrze i mam świetne wyniki badań.
A jak przyjdzie co do czego, to odpadam po pierwszym ćwiczeniu xDD
A ci chłopacy po prostu odbiegają od przeciętnej normy licealisty - co najmniej kilku z klasy bym pokonała, ale ten akrobata ma bicki 38 cm :v
I to nie tak, że jest jakimś koksem, co to tylko bicki robi na jakichś sterydach - on cały jest taki :V
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-04-2017 o 18h42)
Ban, bo moi koledzy wiedzą, że jak porządnie podpadną, to nie zawaham się im plaskacza strzelić xD Dwóch już dostało z liścia, jeden sam poprosił, bo nie wierzył, że bym prośbę spełniła X"D
Ban, bo Froziu, ja nie jestem tak okrutna jak ty x"DD A oni mi jeszcze aż tak nie podpadli xDxD
Ban, bo jakoś sobie trzeba radzić, a paznokci mi żal, mam za ładne 
Ban, bo paznokcie to moja miłość, ale wierzę, że są (odpukać xD) mocne i dadzą radę x"DDD
Ban, bo ja dziś byłam u koleżanki na paznokciach 2,5h, więc wole nie próbować x"D Mam śliczną hybrydę z przedłużaniem, możesz obczaić na snapie na Story <3 Nie są jakoś nienaturalnie wydłużone ofkorz, jedynie wyrównane z tymi, które udało mi się ładnie wyhodować i utrzymać 
Ban, bo ostatnio też mnie korciło na ten zabieg, ale stwierdziłam, że nie będę mieć nigdy czasu by się tego pozbyć.

Ban, bo moje paznokcie to porażka i nie da się z nimi nic zrobić x'D
Mineo napisał
Ban, bo ostatnio też mnie korciło na ten zabieg, ale stwierdziłam, że nie będę mieć nigdy czasu by się tego pozbyć.
Ja normalnie hybrydę nakładam sobie sama w domu, bo mam lampę i lakiery Semilaca, ale nie mam Semi Hard do przedłużania (tipsów nie chcę, a żelu też nie mam) ani szablonów, a koleżanka zaprosiła to poszłam
W sumie nie wiem, jak będzie ze zdejmowaniem tego przedłużenia, ale zakładam, że tak samo jak hybrydowy lakier
A jak nie to utnę/spiłuję, gdy mi się znudzi 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-04-2017 o 22h40)
Ban, bo ja mam naturalne, pewnie tak z 5 mm wystające xD
Ban, bo na lewej ręce tylko 1 paznokieć mam przedłużany, za to na prawej wszystkie X"D
Jak się lenisz to masz ładne naturalne
Ja tu mam ciężką, fizyczną pracę przy grafikach, ot co! x"D