Ban, bo chyba jedyna rzecz, w której jestem dobra. XDDDDD
Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 193
Ban, bo chyba jedyna rzecz, w której jestem dobra. XDDDDD
Ban, bo zawsze coś X"DDDDDDD Dopóki wychodzisz cało... X"D
Ban, bo praktycznie za każdym razem dotknę krawędzi patelni xD
A jak nie patelni, to prostownicy.
Lub lokówki.
Ewentualnie żelazka.
xDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (13-04-2017 o 16h53)
Ban, bo odpowiedź dla Mineo: "Światło między oceanami" Patrząc na opis fabuły i cytaty w niej zawarte stwierdzam, że będzie dobra.
Oby przed świętami mi dotarła <3
Ban, bo haha, cieszę się, że ty się cieszysz, Seciu! 
Kurczę, moja BFF znowu się na mnie obraziła. :'D
Tym razem poszło o to, że napisałam jej na fejsbuku, że jej szanse na spotkanie tego jej Harrego są zerowe. XDDD
Ban, bo ja bym się też wkurzyła :v
Idelnie trafiłam na 11111 wizyt na profilu xD

Ban, bo elegancka liczba, nie ma co 
Ban bo siemka wam, chociaż zaraz zmykam.

Ban, bo ino cześć~! XD
A ja właśnie nie potrafię rozkminić, o co jej chodzi XDD
Ban, bo prawdopodobieństwa mocno wkurzają :v

Ban, bo lolol, sama wcześniej pisała, że jej szanse na spotkanie Harrego stały się zerowe, toteż wiesz.. XDD
Ban, bo stać mnie teraz na zobaczenie jednych ze swoich idoli, ale samej by mi się nie tak fajnie bawiło na koncercie xD. Zawsze jest nadzieja kogoś zobaczyć :d.

Ban, bo jakiego Harry'ego, Stylesa?
(JEGO PIOSENKA OMFG)

Ban, bo dokładnie, Stylesa. XDD Bez przerwy mi nim spamiła. Mam go już dość... XDDD W sumie to go już znienawidziłam. XDDD
Moim zdaniem to ona troszkę już cuduje z tymi fochami. XD Wystarczy raz powiedzieć coś o Harrym, co się jej nie spodoba, i od razu foch forewer. XD Teraz na przykład mi napisała, że nie chce mnie znać, że koniec z naszą przyjaźnią, i że mam do niej nie pisać. XDD I jeszcze mnie bloknęła, a teraz przekazuje mi przez koleżankę, że mnie nienawidzi. XD Dwa tygodnie temu poszło natomiast o to, że poleciłam jej kuzynce anime o gejach. XDDD Ale szybko jej przeszło, bo po tygodniu. XDD Jej rekord to pół roku. XD
No i co ja mam z nią począć? XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-04-2017 o 13h37)
Ban, bo jak dla mnie fochy twojej koleżanki są na poziomie podstawówki, Pine :')
Taa, w tych czasach to były kłótnie..xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-04-2017 o 14h55)

Ban, bo właśnie ja też tak uważam. XD W zeszłym roku to było nieźle, obrażała się na mnie w każdy czwartek. XD
Kurczę, znamy się już dziewięć lat, ale dziewięć lat temu nie odwalała takich cyrków. XD
Ban, bo znajomi chcą mnie wyciągnąć w piątek do klubu i upić :v
Wcześniej tylko współlokatorka miała takie niecne plany, ale teraz przybiła sztamę z moim kolegą z klasy i razem próbują xD
Ban, bo ja na szczęście nie mam takich głupkowatych znajomych, jak już pijemy to u mnie i gdy mamy okazję. XD

Ban, bo chcą żebym się "rozerwała" :v
I przy okazji kolega chce mnie chyba upić D:
Ale nawet jak mnie namówią, to się nie dam xD
Ban, bo to bez sensu, upić kogoś wbrew jego woli tylko po to, żeby się rozerwał. Ja tam przy swoim timku bawię się świetnie bez alkoholu.

Ban, bo on chyba chce mnie sprawdzić, bo to idiota jest xD Ale szokujące, że zazwyczaj respektuje moją wolę, więc tym razem też powinien :v
Tylko tej imprezy nie chce odpuścić .-.
Ban, bo cóż, ja bym mu powiedziała wprost, że jeśli spróbuje mnie upić, to zginie. XDD Tylko, że moich by to od razu wystraszyło, nie wiem jak twoich. XD

Ban, bo on by tylko zrobił minkę psotnego pieska i udawał, że się oddala, albo otwarcie zaczął śmiać :v
Choć ostatnio się mnie wystraszył xD Prawie xD
Ban, bo najwyraźniej nie masz u niego takiego posłuchu. XDD Moi naprawdę potrafią się wystraszyć. XD

Ban, bo zdecydowanie nie mam posłuchu, zwłaszcza u niego xD
Mogłabym go co najwyżej otruć, bo jest zbyt silny :v