Ban, bo miło, że ktoś rozumie ;D
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 193
Ban, bo miło, że ktoś rozumie ;D
Ban bo dzień dobry ludki T^T

Ban, bo ło, udało mi się wejście na forum
Dawno cię nie widziałam Ojsa :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (29-01-2017 o 21h59)
Ban, bo przez leki strasznie mi wysusza cerę, a mój krem sobie z tym nie radzi i zdycham aaaAAAa

Ban, bo jakie przyjmujesz Zioło? Próbowałaś jakieś kremy z Ziai nawilżające albo coś?
Albo taki Alanttan Dermoline z wit A i E ? Spokojnie można stosować na twarz taką cienką warstwą 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-01-2017 o 22h34)
Ban bo ostatnio się nawet przewijałam szarlotko, ale chyba ludzie się mnie boją bo jestem żółta więc... nie ma sensu się za specjalnue odzywać. Jak tylko się zjawiam nagle robi się cicho.
Ps. Nie wie nikt może co ze Skajem?

Ban, bo też ze Skye nie mam zbyt wiele kontaktu. Gadałyśmy na gadu, ale to dawno, dawno. Zabiegana pewnie w życiu i wchodzi na chwilę tylko..
O, Zioło, możesz stosować też taki Dermosan, krem tłusty do twarzy i ciała.
Ban, bo oj Ojsa, mi tam nie przeszkadza, że jesteś żółta! Lubię Azjatów! 
Ban bo tutaj to ja jej nawet nie szukam. Pytam tylko czy nikt może nie wie co się z nią właściwie stało. No ale nic. Dziękuję Seciu.
I Zioło. Co ty za prochy bierzesz? D:
Ananasku ♡♡♡

Ban, bo nie ma za co. Jakbyśmy się na gadu spotkały na rozmowie, to przekażę, że się o nią pytałaś, może się odezwie jak znajdzie chwilkę.
Właśnie Zioło, uchylisz rąbka tajemnicy?
Ban bo nie musisz. Możesz po prostu dać mi znać, że żyje. Jeśli nie ma ochoty ze mną rozmawiać, to wiesz... po prostu się o nią martwię.
A zioło zniknęła jak tylko padło pierwsze pytanie... to musi być coś nielegalnego, bo nie chce się przyznać ;>

Ban, bo spoko, dam znać jak się pojawi
Jeśli leczy trądzik to podejrzewam, jakiego rodzaju leki może brać, ale mimo wszystko najlepiej się dowiedzieć z pierwszego źródła 
Ban, bo na cerę XDDD Od dermatologa coś i to nie tyle prochy, co taki koszmarny żel. ;-; Ale tabletki też... xD Cóż, przynajmniej trochę pomaga, albo to tylko takie wrażenie...
Krem mam jakiś chyba właśnie z Ziai, niedawno kupowany, więc na razie nie wymienię, bo wydałam hajs na nową bluzę z Exo. XD
Zniknęłam, bo się myłam, pff xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-01-2017 o 22h51)

Ban bo jeślito te prochy o których myślę, to faktycznie strasznie wysuszają skórę i to nie tylko na twarzy... alw przynajmniej cera potem jest naprawdę spoko... Hwaiting Ziouo!
Pff~ przyznałabyś się co takiego nielegalnego robiłaś, a nie, pff~

Ban, bo ciesz się, że żel, a nie tabletki, bo po nich dużo gorzej mogłoby być.
A żeli jest mnóstwo akurat, może przy następnej wizycie da Ci coś lepszego?
A Alantan taki drogi nie jest, więc jak będziesz w okolicy apteki możesz się dopytać po ile jest
Dermosan też niedrogi 
Ban, bo tabletki to chyba dermacaps czy coś, nie antybiotyk tylko suplement diety, więc reszta mojego ciała jakoś żyje (i pchanie owsianką, bo się kąpałam w płatkach owsianych lololol)
Żel na pewno jest silny, bo odbarwia tkaniny lol
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-01-2017 o 22h54)

Ban, bo takie suple jak ja to mówię to spoko. Są dużo mocniejsze preparaty, ale na takowe masz jeszcze czas 
Ban bo nie pamiętam jak to się zwało, bo sama nie brałam, ale moi znajomi czasem naprawdę ostro się łuszczyli... burza wstydził się używać pomadki i wyglądał przez pewien czas jak dementor... T^T
Jak to kąpałaś się w owsiance, wtf xD
Ps. Jadłabym T^T

Ban, bo jutro już do szkoły i wyczuwam poranny dramat, bo skóra mi złazi trochę i jak użyję podkładu to mocno to widać, a przynajmniej z bliska. ;-; Już peelingu używam i kremu, ale kij z tego mam. ;-;
Normalnie, wsypałam do tej takiej rajstopowej skarpetki i wrzuciłam do wody, ładnie to pachnie i podobno dobre na trądzik. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-01-2017 o 22h59)

Ban, bo Majeraaaanku... Myślisz w takim razie, że Ananas z majerankiem by dobrze smakował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
...Boże, jaki suhar. XDDD Ach, już jutro znowu się zobaczę z tym kochanym starym krówskiem, tak ją powyściskam i pozarzucam suharami i gadaniną o animu, że aż zacznie się zastanawiać, dlaczego za mną tęskniła! <333333333333333333333333
Żeście mnie powyprzedzały. XDDD
A może lepiej po prostu się nie pomalować i pospać pięć minut dłużej? XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-01-2017 o 23h00)
Ban, bo oj, to powodzenia w takim razie. Uciekam spać, dobranoc 
Ban, bo osobiście gardzę podkładem i nie rozumiem po co xD
Skarpeta z owsianką w kąpieli brzmi śmiesznie xD
Potwierdzam ananasku, lepiej spać dłużej i olać tapetę.
Dobranoc Seciu ♡

Ban, bo ja bez podkładu i korektora wyglądam koszmarnie, także no ten.
A jak człowiek ma nadzieję na to, że ten zakichany Cuper zwróci uwagę, gdy przyjdę następnym razem w muszce, to jednak lepiej nie wyglądać koszmarnie. ;-;

Ban bo Ziółko... wyglądasz ślicznie bez tapety i jak twój Crush ma cie pokochać to i bez tapety cię pokocha, a jak nie, to słaby piernik i na cb nie zasługuje, pff

Ban, bo skoro podobno dobre na trądzik, aż kiedyś spróbuję! XDDDD
Ej, ale serio. Wizyta u dermatologa nie pomogła mimo stosowania się do zaleceń, a pryszczy nie ubywa. Znajomi się ze mnie śmieją, że mam zarost na plecach. XDDDDDDD
Tak więc, nie ty jedna, Majeranku, masz ten problemo z pryszczami, hyhyh! ;3
Ej, ale serio. Mi by się nie chciało tak poświęcać dla chłopaka. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-01-2017 o 23h04)