Ban, bo co w takim razie zamierzasz podarować na tą rocznicę, hę? 
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 193
Ban, bo co w takim razie zamierzasz podarować na tą rocznicę, hę? 
Ban, bo po prostu Kielich biało-złoty, podobny do tych, które są w trakcie Eucharystii używane. *tematu zakazanego nie rozpoczęłam, nie bijcie* ;D
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-01-2017 o 19h31)
Ban, bo phfyt, jakiż to temat zakazany? xD Przecie to tylko robótka ręczna. xDDD
Swoją drogą, oryginalnie! ;D
Ban, bo na pewno bedzie sliczny
Bez przesady, chyba mozna powiedziec slowo kosciol itd. XxxD

Ban, bo wiecie, po nitce do kłębka
Ano, oryginalnie, a i niebanalnie przy okazji, bo ileż książek czy czegokolwiek innego można kupić? Pomysły się z czasem wyczerpują.
Dess, przetrawiasz to, czym Cię zarzuciłam jak rozumiem? 
Espesiu, no ja myślę, ale przezornie ;P
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-01-2017 o 19h33)
Ban, bo zbytnie przeczulenie też może boleć. XDD
Plus ten kielich będzie miał jakieś zastosowanie, czy to tylko taki ładny dupersztyk? xDD
Ban, bo na pewno tez niepowtarzalnie, Seciu. Zadna produkcja masowa, ale od serca 

Ban, bo raczej jako ozdoba, po prostu, Taka pamiątka no, o.
To zdecydowanie Espesiu
Każda praca niepowtarzalna, nawet jeśli wzór podobny 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-01-2017 o 19h39)
Ban, bo haha, zdecydowanie przyjemniej dostać coś unikalnego, a wykonanego ręcznie niż kolejną książkę kupioną zapewne w ostatniej chwili. xDD
Ban, bo właśnie. Wiem, że będzie to docenione, ot co!
A to lubię 
Ban, bo mnie wróciło z wycieczki do Chin i zawału dostałam, bo jeszcze misji nie przeszłam. xD

Ban, bo same here xD Tyle, że misje ogarnęłam, więc już tam nie jadę znowu xD
By the way Zioło, widziałaś teledysk oficjalny do Castle On The Hill Sheerana? 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-01-2017 o 19h50)
Ban, bo ja jeżdżę i wracam codziennie, by zagrać w walizkę... Mi to niestraszne xDDDDD
A no, ban, bo to by można było xD Ale zapominam o tym.
Ban, bo doprawdy przerazajace przezycie,Ziolo xD

Ban, bo ja tam Zioło rozumiem, sama dostałam mini zawału. Oho, 400 MN zdobyte, mogę wracać xd
Ban, bo spoko xD Kiedys tez codziennie gralam w walizke ale teraz jakos mi sie nie chce.

Ban, bo to było raczej oczywiste, że skoro to normalne wycieczki, samo może wywalić. XDDD NOSZ, CO BYŁO ZADANE NIGDY NIE PAMIĘTAM, ALE TO ZAPAMIĘTAŁAM. XDDDDD
Ban, bo jestem tak do tyłu z nowinkami ze świata handmade'u, że aż musiałam wygooglować co to jest kanzashi
Wygląda na czasochłonne, musisz mieć anielską cierpliwość! Mam nadzieję, że podzielisz się efektami.
A quilling mnie powoli przyciąga, może w końcu się skuszę, choć też z czasem stoję krucho...
Ban, bo Set, nie widziałam, ale zaraz ogarnę. ^^
Ja się do robótek ręcznych nie nadaję, ale siostra wreszcie kupiła mi mazaki i zajęłam się malowaniem antystresowej kolorowanki. :3 Kredkami nie lubię. XD

Ban, bo Dess użyła dwóch dziwnych słów...
<<Gogiel w ruch>>
...Ten uczuć, kiedy próbowałaś obu z tych rzeczy, ale nazewnictwa nie znałaś. xDDD
Znaczy się, nazwy kanzashi jeszcze mogłabym używać, ale to qucoś brzmi fe, już lepiej sama wymyślę nazwę. xDDDD
Ban, bo każda ta technika jest trochę czasochłonna. W kanzashi pocięcie wstążki, lekkie opalenie, żeby się nie strzępiła a potem składanie. Cierpliwości mi nie brak, to prawda
Raczej 
Ban, bo polecam kolorowankę GoT, odstresowuje i wystarczy tylko jeden kolor 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo ja mam kolorowankę ze zwierzętami i z Harrego Pottera: Magiczne stworzenia ♥
Ban, bo prawie się poryczałam przez ten teledysk i tekst. xD Eh, dziś co chwila chce mi się płakać. >.<
Ja na razie kończę jedną sprzed chyba dwóch lat z Biedry, a wczoraj z siostrą kupiłam w Empiku jakieś ptaki. xD
Muszę więcej kolorów mazaków dokupić.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-01-2017 o 20h18)