Ban, bo w takim razie gram o ponad 100 dni więcej niż ty
xD kurde, ale z nas dinozaury '-' toż to prawie 6 lat...

Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 193
Ban, bo w takim razie gram o ponad 100 dni więcej niż ty
xD kurde, ale z nas dinozaury '-' toż to prawie 6 lat...

Ban, bo nie zwracałam na to uwagi a tu 1365 dni minęło
Nie wierzę, że wciąż w to gram mając 27 lat :v
Ban, bo e, nawet jeśli człowiek z rózu wyjdzie, to róż z człowieka nigdy XD
Ban, bo mnie wybyło i MN poprzepadał. Tak patrząc, że tyle lat temu założyłam konto to tam nic, typowy truu pokemon ze mnie był, zalogowałam się, bo nowa strona, pierwszy dzień, nicka sobie zajmę ];> w ogóle nie miałam zamiaru się wciągać. Ale że już cztery lata, jak się tu robiło zamieszanie, fajtowało, sojuszowało, znowu fajtowało, boru, ekscytujące wspomnienia internetowe xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja przypadkiem widziałam reklamę chyba na sf?xD Jak ta gra startowała. Zawsze lubiłam jakieś ubieranki mówię, a! Założę konto i tyle będzie. Na forum jednym w życiu sie udzielałam tylko, to było moje drugie i to w sumie przypadkiem xD
Ban, bo to były czasy ♥
Ban, bo teraz to nie ma czasów ;( Czasem mi ich brakuje <3

Ban, bo niby powinnam się cieszyć a jest mi smutno, bo straciłam cel w tej grze.
Ban, bo czy tym celem było dołączenie do ZAKONU RÓŻU?
Dołącz już teraz zanim CI ŹLI udaremnią twoje plany!!!
Ogólnopolska strona Zakonu Rózu
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-10-2019 o 16h37)
Ban za ten avatar!!!
Nie ośmieszajmy kotów! xD
Ban, bo Ygriś to dobrze ujęła... A na discordzie gadacie czasem?
Ban, bo już gram w tę grę 2240 dni co daje 6,13291675 roku... jedyne co mogłabym jeszcze osiągnąć, to stanąć na jakimś eventowym podium, na co wcale nie liczę. Nie mam już prawie nic do roboty, a wciąż codziennie z przyzwyczajenia się loguje. Przegryw lvl expert XD Faszyngon uzależnia!

Ban za ten ładny obrazek ^-^
Ban, bo cieszę się, że się podoba 

Ban za tą nazwę użytkownika, bo nie wiem o co w niej chodzi. xD
Ban, bo Yubin jest koreańską gwiazdą k-popu

Ban, bo Yubiś podium eventowe to całkiem niezły cel.. Ja to już totalnie straciłam sens gry, parę dni temu odebrałam ostatni dostępny przedmiot z licytacji, teraz już nie ma co robić.
Ej, ktoś tu dawno dawno temu polecał (ogólnie rozmowa na ten temat była) aplikację do zmiany motywu w telefonie na Android. Nie pamiętam kiedy i w której edycji to było, a wyszukiwarka nie pomaga. Ktoś coś może kojarzy?
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (17-10-2019 o 17h32)

Ban, za tyle wiadomości na forum 'o'
Ban, bo właśnie trzeba przystopować z nimi, za 40 wiadomości zostanę Brązowa, a tego wolałabym uniknąć. Szybko z tego nie wyjdę, a Electronic brzmi świetnie..

Ban, bo nie wiem czy mam wystarczająco dużo motywacji i chęci, żeby aspirować na podium, ale kto wie... Może zmienię zdanie za jakiś tydzień XD

Ban, bo Ygritte, ja kojarzę taką tylko na Xiaomi. Nie wiem, czy działa na innych telefonach.
Btw, ja też już (daaawno) odebrałam wszystko z licytacji i nie mam co robić xD jak po eventach zostanie mi kasy, to wezmę sobie pałacyk, może jeszcze zdążę przed końcem gry xD

Ban, bo ja nie miałam pojęcia, że po zakupie mieszkania, traci ono na wartości

Ban, bo ja jakoś wiedziałam, ale w sumie nie wiem skąd xD Czy kupiłam i się okazało, czy po prostu wyczytałam na forum

Ban, bo ja dowiedziałam się o tym w dość bolesny sposób XD

Ban, za to że jesteś offline... xD