Ban, bo w takim razie pora na amputację, zanim martwica zaatakuje ważniejsze organy. 

Strony : 1 ... 173 174 175 176 177 ... 193
Ban, bo w takim razie pora na amputację, zanim martwica zaatakuje ważniejsze organy. 

Ban, bo dopiero teraz zauważyłem twój podpis pod awatarem. Kochom ❤
Ban, bo dopiero dziś go zmieniłam xDD Cóż, podejrzewam, że Beemoov po prostu opuści tę grę/usunie ją, bo jakoś nie widzę, żeby planowali ją ratować.

Ban, bo widocznie są za bardzo zajęci innymi grami aby pomyśleć o starym Mf. Chyba że nas jeszcze czymś zaskoczą...

Ban, bo jak usuną, to zabezpieczcie się linkami do discorda >D
Ban, bo linki naszą zbroją, Discord naszą bronią.

Ban, bo prawie miesiąc bez bana ;<
Ban, bo teraz "banujemy" gdzieś indziej xD

Ban, bo zapominam o discordzie ;<
Ban, bo brakuje mi tutejszych sygnaturek eh

Ban, bo bardo was mi tutaj brakuje.
Ban, bo fakt, tutaj już mało kto zagląda. Za to zapraszamy na discorda mf, tam szybciej się do nas dostać obecnie :'D
Ban, bo wrzucanie postów już wygląda jak wyrycie słów na kamiennej tabliczce xD
każdego propsuję za robotę ~
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo niedługo będzie można odliczać milestone'y w postaci miesiąc bez bana XDD ah bimuf bimuf, to chyba najlepszy dowód na upadek gry.

Ban, bo event muzyczny był niesamowitym ratunkiem, nawet przebił syfowy i eldkowy
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo szczera prawda, cudowny event, dawno tak dobrego nie widziałam. Beemoov potrafi przebić sam siebie. :D:D:D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-06-2019 o 21h43)

Ban, bo nawet nie wiem, na czym on polegał, gdyż ponieważ już prawie w ogóle tu nie zaglądam xD
Ban, bo nie było eventu. Myślałam, że ten sarkazm idzie wyczuć na kilometr xD

Ban, bo borze szumiący, jak tu martwo. Nawet świerszczy nie słychać. 
Ban, bo dawno w sumie świerszczy na dworzu nie słyszałam.
Ban, bo już zdążyłam się odzwyczaić od wyglądu tego forum 

Ban, bo ja świerszcze słyszę na co dzień
no i forum też zwykle widzę codziennie, chociaż nie piszę już prawie nigdzie, bo nic się nie dzieje xd teraz łatwo by było zająć całą stronę w sali gier XDDD
Edit. Dobra, zajęłam i podbijam bany

Ban, bo trzeba chociaż trochę ci popsuć, nie może być tak łatwo, no ej :v

Ban, bo ja dwa tygodnie się nie logowałam, skleroza, och skleroza.
Ban, bo na co by tu powydawać monety? XD
Ah pamiętam, jak już w maju liczyłam ile będę miała MM do Halloween... A teraz mam ponad 400 tysięcy i jestem ciekawa czy uda mi się wydać zanim gra padnie. XD Jak rzucą do KH tyle nowości co do Stimpanku to zostanie mi więcej niż ustawa przewiduje xD