Ban, bo burza idzie... 
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę!
"Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 193
Ban, bo burza idzie... 
"ban, no i ja spróbuje. Na moich włosach było już prawie wszystko, więc i oliwe z jajkiem mogę w nie wetrzeć XD

Ban, bo po wypłukaniu tej mieszaniny z głowy(tylko letnią wodą) polecam od razu nałożyć odżywkę, potem dopiero umyć szamponem i na koniec wedle potrzeby znowu odżywka, jeżeli włosy są wymagające
U mnie jeszcze burzy nie było, a powiem wam, że nawet się za nią stęskniłam xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (29-04-2018 o 17h22)

ban, bo ja mam włosy wysokoporowate i ciężko dojść z nimi do ładu ;-;

Ban, bo mi kilka lat zajęło naprawianie czupryny i zmieniłam to w tydzień ;-; przemineo z farbowaniem

Ban, bo ała, farbowanie okrutnie niszczy włosy...
W mojej klasie jest chłopak, który farbuje się średnio raz na miesiąc, za każdym razem na inny kolor. W dotyku włosy ma okropne, ale to, jak wyglądały gdy rozjaśnił je całkiem na biało przechodzi ludzkie pojęcie. Ledwo mu się na tej głowie trzymały XD
Ban, bo u mnie w grupie jednej dziewczynie się włosy zaczęły kruszyć po tym jak zrobiła sombre a po jakimś czasie złamały się w połowie całej długości

Ban, bo samo farbowanie aż tak nie niszczy, to rozjaśnianie robi największą masakrę.
Ostatnio zmieniony przez spsr (30-04-2018 o 12h42)

Ban, bo sama dwa razy robiłam sobie ombre i za pierwszym razem włosy były w szokująco dobrej kondycji, praktycznie nie widziałam zmian w strukturze przed i po. Włosy odrosły, stwierdziłam, że robię drugi raz i już nie było tak kolorowo. Pochodzę tak jeszcze trochę i zetnę co najmniej 5 cm, bo zniszczenia zaczną piąć się w górę :c
Ban, bo jak szybko rosną wam włosy xD? Mi po dwóch latach zapuszczania około nie osiągnęły nawet połowy tego, co mojej siostrze w przeciągu 6 miesięcy, a jej włosy za pas potrafią sięgać... Mój brat miał nawet kiedyś bardzo długie szybko... Moje geny są tak powolne jak mój zapał do nauki anatomii.

Ban, bo to też kwestia zniszczeń - jeśli włosy są zniszczone to będą się wykruszać i prędzej skracać niż rosnąć, bo zniszczenia będą piąć się w górę, dlatego paradoksalnie, żeby zapuścić włosy warto najpierw ściąć dużo, a potem często podcinać końcówki.
Ban, bo do włosów to jeszcze nafta kosmetyczna z jajkiem :'D Olej kokosowy i arganowy na końcówki, a na wypadanie ruska mieszanka ziółek w oleju, polecam xD
Mi rosną pierońsko szybko, dlatego staram się o nie dbać jak mogę, żeby chociaż rosły zdrowe. Chociaż ostatnie pół roku u stan zdrowia tylko pogarsza sprawę :v
Ban, bo mi rosną dosyć wolno, chociaż czasem nagle zaczynają szybko, nie wiem od czego to zależy, kondycję mają na ogół spoko ;p
W końcu burza 

Ban, bo już majówka! 
"Ban, bo u mnie to z rośnięciem zależy, jak bardzo i czy w ogóle akurat mam stresujące miesiące xD Gdy są jakieś większe egzaminy, zmiana otoczenia czy jakaś afera zawsze rosną wolniej. No cóż, przynajmniej mama mniej się czai za plecami z nożyczkami xD
No i tja, majówka. Dziękuję, nie skorzystam, dalej będę oglądać anime XD
No, może wpadnę do koleżanki obejrzeć film o morderczych bobrach albo strasznym gigantycznym króliku. Ostatnio oglądałyśmy "Mordercze Klauny z Kosmosu" i było świetnie. XD
Ba, bo piona Pine, bardzo podobnie spędzam majówkę, z tym że przy okazji wychodzę na dłuższe spacery z psem.

Ban,bo mam bardzo dobry humor i świeci słońce 
Ban, bo ciekawe jak poszło dzisiaj naszym forumowym maturzystom :0!
May The 4th Be With You :D!
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-05-2018 o 12h40)

Ban, bo ohoho, to już kolejne matury. Jak ten czas leci. XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-05-2018 o 12h44)

Ban, bo mam jeszcze 5 sprawozdań do napisania, a ciągle siedzę na forum missfashion lub dotsim ;-;
Ban, bo skądś to znam i nie zazdroszczę T.T

Ban, bo w poniedziałek wyjeżdżam w góry, na wycieczkę klasową.
"Ban, bo zazdroszczę, stęskniłam się za górami.

Ban, bo polecam w takim razie moją dziurę, do gór bliżej niżeli do najbliższego większego miasta xD
Ban, bo w takim razie wbijam do Pine :v