Ban, bo w sumie to żałuję że praktycznie w ogóle nie wykorzystałam ostatnich kilku dni. I nocy w sumie też. XD Czymś się zaraziłam, a w momencie w którym leżałam w łóżku, rozdzwoniły się wszystkie moje koleżanki, a że na początku nie raczyłam ich poinformować o tym, że przez najbliższe dni raczej mnie nie powinny wyciągać nigdzie, wszystkie jak jeden mąż miały ochotę się zobaczy gdzieś na mieście i właśnie z pogody skorzystać xD
Jeju, dopiero teraz zdałam sobie sprawę z tego, jaka towarzyska zrobiłam się ostatnio.
Albo jak ludzie w liceum robią się dużo bardziej tolerancyjni, i niektórym przestaje przeszkadzać... Wszystko. A niektórych łatwiej przekonać że zdanie większości nie zawsze się liczy. Plus znalazło się jeszcze parę osób, które nie znają mnie od zawsze. Nie wiem, jakim cudem, bo to jednak dziura jest gdzie się wszyscy znają.
Niedawno usłyszałam od kogoś, że on i cała reszta szkoły nie odzywała się do mnie w gimbazie, ponieważ nie chcieli sobie zepsuć reputacji... No dobra, szczerość sobie cenię, i dlatego jeszcze niczego nie planuję. Ale niech lepiej nigdy niczego ode mnie nie chce, bo jakoś nie mam ochoty mu pomagać! ヾ(*´∀`*)ノ
Zaraz. Ładna pogoda, tak. XD Macie jakieś specjalne plany na weekend? :p
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-04-2018 o 08h35)