Ban, bo ja mam tak regularne snapy od Iryś, że nie widzę, jak się zmienia to nie pomogę ocenić xDDDDD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 127 128 129 130 131 ... 193
Ban, bo ja mam tak regularne snapy od Iryś, że nie widzę, jak się zmienia to nie pomogę ocenić xDDDDD
Ban, bo nope, w czerwonej szmince bym chyba nie poznała Frozi 
Ban, bo ja tam bym poznała, ale też widuję na snapach tę pięknotkę, więc chyba się nie liczy xD
Ah, i ten snap wcale nie był spcjalnie żeby Cię tu zwabić, wcale ♥♥♥ xD
Ban, bo wow, jak nawet Froza wpadła to niezłe się tu zebranie zrobiło (a gdzie Neluś..? Może telepatia jeszcze zadziała ♥)
Już się nie będę rozpisywać, jacy to wszystkie piękne (czerwona szminka rules c; ), ale te kreski Iryś... Boru, czemu tak nie potrafię? Pół godziny malowania a i tak jedna nierówna, druga krzywa i, oczywiście, zakończyć ich ładnie nie umiem :/
I Yubiś to ja nigdy nie widziałam!
Sky ♥♥♥ so mysterious, to cudowne, ale podobnie mam wrażenie, że nigdy do tego nie dorównam. "Otoczyłaś się murem tajemnicy, ale po otwarciu bram okazuje się, że za nim jest pusto, to było dążenie do odkrycia niczego." Kiedyś zasłyszane, dalej pasuje..

Ban, bo zdjęcia zawsze ściągają ludzi :>
I ja Yubiś też nigdy nie widziałam! :o No i dziękuję za kamplement Ygriś~~ <3
No, dziewczynki, nie zostawiajcie mnie i Frozi samych, też się pochwalcie!
Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-02-2018 o 08h55)
Ban, bo "dziewczynki". xD Stare jesteśmy, tyle zmarszczek, że dzieci z różowej nie będą mogły spać po nocach.
Powiedziałabym, że w spojrzeniu, czy nw, w usposobieniu (pod względem makijażu Iryś jest jak po szkoleniu xD).
Smutno mi bardzo, też bym chodziła w czerwieni, ale jeszcze muszę zostać przy różu.
Ygriś ♥ nope, będziesz mi musiała wytłumaczyć, co takiego ma być za tymi bramami, bo po krótkiej kalkulacji wychodzi, że żaden ludź nie ma nic za tym murem. Szczególnie przed 40-tką.
Bez fotki musi starczyć skajowa relacja, która brzmi Yubiś jest seksowna. xDD
Skoro i tak się namęczyłam (bezskutecznie) szukając światła, Skaju z dzisiaj, zanim przyszła noc, gdy tylko wszyscy poszli i mógł w samotności strzelić foto.
Kiedyś tam wrzucę coś lepszego ze zdjęciem z gimby lub podstawówki czy/+ sprzed jakiegoś wyjścia. xDMordeczka 4ever sixteen
Ostatnio zmieniony przez Skye (02-03-2018 o 18h24)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skaj still 10/10 :o I nie przesadzaj, nie wyglądasz na 16 tylko na... 17? XD A nawet uszłabyś za pełnoletnią :>
To zabawne, że wyglądamy praktycznie na równolatki. XD
No cóż, Frozia nam dorosła, powoli zaczyna się ustatkowywać, więc nie dziwne że widać to również na jej obliczu. A mi się jeszcze nie spieszy, także cóż xD Zostaje tylko makijaż xDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-02-2018 o 20h20)
Ban, bo:
Po a) USTATKOWYWAĆ?! XD xDD
Po b) w maju kończę 23 lata, chyba wypada zacząć POWOLI dorastać? XD
Po c) tak w ogóle marzy mi się własne mieszkanie, ale samej to za drogo xD #adultgoals XD
Ban, bo:
Po a) jest takie słowo pani grammar nazi: https://sjp.pl/ustatkowywać
Po b) no ja powoli zaczynam być w wieku, w którym Ty byłaś kiedy się poznałyśmy (brzmi jak zadanie z matematyki) - wtedy ja jeszcze bardziej stateczna byłam, bo jednak młodość bardzo, a teraz ty się USTATKOWYWUJESZ xD więc jest zmiana xD
Po c) jakbyś miała własne mieszkanko to uważaj bo jeszcze bym wpadła xD choć znam tylko stary adres xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-02-2018 o 20h38)
Ban, bo ostatnio piłam z byłą szefową do piątej w nocy, czy ja bym to nazwała spokojnym i rozsądnym... xD Szczególnie, że potem skoczyłam chora na zamknięcie miesiąca xD
Poza tym będę miała teraz bardzo niestateczny weekend ze znajomymi z Erasmusa xD Daj mi jeszcze pożyć dzieciaku xD Dinozaury też ludzie xD
Ban, bo ja nie mówię, że się ustatkowałaś - nie bez przyczyny użyłam czasownika niedokonanego. Zresztą nie żebym spodziewała się kiedykolwiek zobaczyć ujarzmioną Frozię. XD
No cóż, dla mnie zawsze będziesz stara. XD
♥
Ban, bo tak to czytam i czytam... I skoro Froza jest stara, to ja już jestem mumią Iremiś? 
Ban, bo Iryś, już przestają pytać o dowód, to pewnie przez te czarne ciuchy.
Chętnie pójdę znów na 18nastkę i poudaję, że to też moja. Póki nie powiedzą, że ze mnie jakiś taki staroć mentalny.
Ban, bo nope Seciu, za twoich czasów jeszcze nie mumifikowano. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-02-2018 o 22h55)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo pracuje teraz z ludźmi, którzy mają po 90 lat i niektórzy dopiero zaczynają być jak prawdziwe dinozaury, a inni wręcz do lat dziecięcych wracają. Nie ma co się tak postarzać, zależy co w głowie siedzi xD
Ps Masz piękną urodę, Skye.

Ban, bo dinozaurów się nie mumifikuje! 
Ban, bo niby jestem rówieśnicą Fro, a czuje się z 10 lat od niej młodsza xD

Ban, bo Espeś, to Ty tylko dwa lata ode mnie młodsza? Popatrz no, nie wiedziałam!
Ban, bo też mnie to dziwi xD

Ban, bo wszyscy tu o dinozaurach, a ja dalej lubię mówić, że mam 15 lat (a 22 stuknie w tym roku, to przerażające x")). Już wystarczy, że na studiach się dinozaurem czuję, ostatnio było o wieku i to straszne, ja taka starsza od wszystkich, zachciało się przerw na pracę robić >.<
I wrzucacie tak zdjęcia, że aż mnie chwyciło, żeby zrobić, ale Sky (tzn. wszystkie piękne, ale to przede wszystkim) taka piękna, a że zwykłyśmy się nazywać bliźniaczkami to jak zobaczyłam, co mi wyszło to nie wrzucam, co by wstydu nie robić x")

Ban, bo ja mam zbyt trzęsącą się rękę i wszystkie zdjęcia zamazane mi wychodzą xD I nigdy nie trafiam w kadr xD
A jakoś specjalnie się chyba nie zmieniłam, nie licząc krótszych włosów. Albo tylko tak mi się wydaje.

Ban, bo ja też się zbytnio nie zmieniłam, to nie ma po co wstawiać fotki. Parę osóbek ma na mnie na bieżąco podgląd, starczy 
Ban, bo czuję się przy was taka młodziutka, a przecież mam z wami wspomnienia sprzed 2/3 lat. XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo Szczotka ma hipnotyzujące oczy *.*

Ban, bo zawsze byłam dumna z moich wielkich gał. <3
Ban, bo zauważyłam, że wszyscy chwalą się zdjęciami, wow. XDD Czy to już ten czas, gdy trzeba sobie przypomnieć jak kto wyglądał...?
*ja ścięłam włosy na króciutko, ale chyba i tak nie widziałyście moich starych zdjęć, a nadal jestem niepełnoletnia, to na forum nie wrzucę, ah, może za miesiąc XD*