Ban, bo u mnie większość dni w pracy schodzi, a po pracy na nic kreatywnego siły nie mam, ech xD Nawet styli nie chce mi się zmieniać ;p
Czyli nawet podobnie xD

Strony : 1 ... 121 122 123 124 125 ... 193
Ban, bo u mnie większość dni w pracy schodzi, a po pracy na nic kreatywnego siły nie mam, ech xD Nawet styli nie chce mi się zmieniać ;p
Czyli nawet podobnie xD

Ban, bo cześć Espeś! Mam tak jak Ty - po pracy niemal zero chęci na cokolwiek. Choć dobra, coś tam porobię, ale niewiele ;<
Ban, bo przydałby się taki 6 godzinny dzień pracy, jak w niektórych firmach w Szwecji 
Ostatnio zmieniony przez spsr (30-11-2017 o 00h29)

Ban, bo nie obraziłabym się, zdecydowanie za taki etacik
Jest tu ktoś? ;D
Ban, bo ja tu jestem i piję miodek więc uwaga xD Jest pyszny, swoją drogą.

Ban, bo smacznego w takim razie. Tylko czemu mam uważać? Odbierać Ci go nie chcę 
Ban, bo uwaga, bo nie wiadomo czy nie będę pisać jakiś głupot xD

Ban, bo oj tam, udam, że tego nie widziałam i czytałam
Jak wieczorek mija? 
Ban, bo spokojnie, słucham sobie Massive Attack ^^
A jak tam tobie mija? xD

Ban, bo dobrze
Robię co nieco porządków już na święta, bo z moimi zmianami w pracy trzeba to zawczasu rozplanować. Pracę umila mi playlista z YT - obecnie Snow Patrol 
Ban, bo w takim razie udanych porządków życzę 

Ban, bo hah, dzięki
O, Luxtorpeda mi towarzyszy 
Ban, bo strasznie tu i to trochę dziwny widok widzieć bany tak nisko

Ban, bo mnie zawsze straszy Twój podpis xD.

Ban, bo mnie teraz chce się przez niego płakać, gdy myślę, że już nie będzie wywijał swoim brzuszkiem, jako jeden z dałnów

Ban, bo ja jak zwykle nie w temacie, ale mogę kogoś przytulać jeśli potrzebuje (a jeśli nie potrzebuje, to i tak chętnie przytulam do siebie ) ^^
Ban, bo właściwie nic cię nie ominęło (omineo hehe), tylko mój fav zespół się zdisbandował przez ciulane wytwórnie...
Tak, chętnie przyjmę huga

Ban, bo jak miło tu widzieć znajome twarzyczki! ♥
Ban, bo miło mi wszystkich tu widzieć <3
Ban, bo jak zlot dinozaurów, to ja też się odezwę... Co z tego, że to było kilka dni temu. XD

Ban, bo spóźniony hug dla Demolci <333
Hejka wszystkim! *macha*
Ban, bo siemka xD machu machu

Ban, bo czy ktoś właśnie tu siedzi, tak przypadkiem? 
Ban, bo przez zajęcia się czuję, jakbym dopiero weekend zaczęła, a tu już się kończy.. xD

Ban, bo jak tam przygotowanka do świąt? xD U mnie jak zwykle na ostatnią chwilę XD