Ban, bo możesz zapraszać, zawsze chętnie obczajam cudze fejsbuczki 
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 120 121 122 123 124 ... 193
Ban, bo możesz zapraszać, zawsze chętnie obczajam cudze fejsbuczki 
Ban, bo jeszcze tylko toruńskiego adresu ci brakuje x"DDD
Ban, bo pff, jak nie chcesz mnie na piernika zaprosić to nie mam xD
Ban, bo świat zwariował, nasza korpodama się odezwała! ;D Dobrze czytać twoje posty Fro!
Btw, team Friś za chwilę doczeka się konkurencji 
Ban, bo to herezje jakieś, #teamFriś jest bezkonkurencyjny! 
Korpodama pracuje w tym tygodniu z domu to zyskuje 1.5h z dojazdów i może się od czasu do czasu odezwać 
Ban, bo strasznie dużo czasu zajmują te dojazdy... Szkoda trochę xD
Btw, myślicie, że dużo bym zarobiła na sprzedaży telefonów blokujących dostęp do internetu za każdym razem, kiedy ich właściciel jest pijany bądź ma gorączkę? XDDDD Muszę to opatentować! <3
Ban, bo wada mieszkania z rodzicami to taka, że trzeba brać lokalizację taką, jaka jest, plus taki, że 1,5k miesięcznie zostaje w kieszeni 
Well, sama nie piszę pijackich esemesów, które chciałabym usunąć, więc na mnie byś nie zarobiła XD Czasem żałuję, przydałoby się kilka wysłać i mieć z głowy rozważania "co by było gdyby", ale cóż, ja tak nie działam XDDDDD
Ban, bo ja ostatnio nawet zbytnio snapów po pijaku nie wysyłam xD
Ban, bo ja wtedy często w ogóle z telefonu nie korzystam tylko tańczę xD Co jest dość smutne, bo z moich 22 urodzin nie mam żadnego zdjęcia, z 21 mam jedno w słabej jakości od koleżanki, a z 20 i 19 chyba też żadnego, a 18 nie robiłam XD A fajnie byłoby mieć przynajmniej jedno XD Muszę na 23 ogarnąć kogoś do zdjęć, bo za każdym razem potem żałuję, że żadnych zdjęć nie ma, a przecież można to ogarnąć 
Ban, bo u mnie to zależy od towarzystwa - po spotkaniach i imprezach z dziewczynami ze starego gimnazjum mam potem nieraz przeslane z 100-200 zdjęć z jednej, ale z całą resztą jak Frozia i potem czasem żałuję, jeśli to było coś co jednak chcialabym uwiecznić.
Ale lepiej dobrze się bawić niż robić zdjęcia innym ludziom jak się bawią i sobie selfie co 5 minut :v
Ban, bo no chyba że ktoś się dobrze bawi robiąc zdjęcia xD

Ban, bo ja lubię robić zdjęcia, zgłaszam się! 
Ban, bo jak już robić komuś zdjęcia z imprez to tylko do szantażu ;v

Ban, bo może jakbym zobaczyła zdjęcia z tych wszystkich urodzin to nie żałowałabym, że żadnych nie mam xD
Ban, bo zagapiłam się na nowy zestaw Minełło. Zacny xD

Ban, bo robienie zdjęć do szantażowania innych to zdecydowanie najlepsza rzecz! :v
Nie żebym trzymała na komputerku te osiem folderków zapełnionych zdjątkami przedstawiającymi znajomych w podejrzanych okolicznościach xD
Ban, bo gdyby moi znajomi z Torunia byli tego typu ludźmi, to ja bym żyła w wiecznym strachu, bo na imprezach byłabym idealną ofiarą :v
Ban, bo dziękuę Espi, efekt zamierzony :d.

Ban, bo od wczoraj jestem na antybiotyku, ale taki ze mnie pracoholik, że odmówiłam wzięcia zwolnienia od lekarza XDDDD Trzeci tydzień praca z domu i hej do przodu? XDDD
Ban, bo tylko się nie przemęczaj, Fro.

Ban, bo skąd ja to znam - nie brać L4 nawet w najgorszych choróbskach czy kontuzjach. H5 Fro.
Ban, bo *h5*
Dostaję już świra w domu, chcę iść do biura, do ludzi 
Ban, bo zdrówka Fro w takim razie ;D I coby antybiotyk zadziałał 
Ban, bo co tak pusto na tych bannach ?!
XD

Ban, bo powrót do normalności xd Ja ledwo żyję od 2 tygodni, nie mam czasu nawet na spanie, a co dopiero robienie czegoś dla przyjemności. A jak u Ciebie? ;<