Ja swój pierwszy dostałam w urodziny w gimnazjum xD. Tak to bym nie pamiętała kiedy.
We are in noir

Strony : 1 ... 110 111 112 113 114 ... 193
Ja swój pierwszy dostałam w urodziny w gimnazjum xD. Tak to bym nie pamiętała kiedy.

Ban bo wiem że swój pierwszy okres dostałam kilka lat temu we wakacje i babcia mi powtarzała że staję się kobietą xd
Ban, bo ponoć w ten weekend w Polsce mają być widoczne zorze polarne... Jakoś nie chce mi się w to wierzyć xD
Ban, bo woo, ciekawe czy faktycznie będą i gdzie dokładnie.
A było nawet wieczorem dziwnie jasno, ale zachmurzone niebo oczywiście jest, więc ie wiem 
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-09-2017 o 23h41)

Ban bo
WAAAAAH, wyszła nowa ścieżka w Mystic Messengerku! <3
Gdy tylko to wczoraj zobaczyłam było takie "OMGOMG JUŻ LECĘ!" XDD
Chociaż przyznać muszę - główna bohaterka dalej zachowuje się jak skończony debil. Za to Saeran takk cudowny <3 Ciekawie się obserwuje na swojej komóreczce, jak mówi, że stworzył tą grę! XD
Mam nadzieję, że srogo rozj... em, rozwalili fabułę XDDDDDD
Ban bo jestem od kilku dni w pracy i nie miałam jeszcze czasu jej obczaić, ale jutro mam wolne więc wiem co będę robić^^
Ban, bo nareszcie słońce wyjrzało! ♥
Ban, bo ja tam wolę, jak troszkę popada ;; A przynajmniej, jak nie jest ciepło przy tym słońcu xD
Ban bo szukam kogoś kto by mógł mi powiedzieć czy anime 'Uta no Prince sama: Maji Love 1000%' jest warte obejrzenia czy też nie, bo nie wiem czy się za nie zabrać xd
Ban, bo ja nie pomogę :'c Nie oglądałam, ale ogólnie to dużo ludzi mówi, że jest spoko. Jeśli się jednak weźmiesz, to daj znać jak wrażenia~
Ban, bo mi niezbyt przypadło do gustu i nie chciało mi się oglądać do końca, takie nudnawe i nieco irytujące (przynajmniej wtedy dla mnie było, a było to kilka lat temu xD). Trudno mi powiedzieć, czy tobie by się spodobało, może i tak. (Kuroshitsuji, Kaichou wa Maid-sama!, ouran highschool host club też mnie irytowały, więc jeśli lubisz te serie to może i ta by się podobała, nii wiem xd).
Ostatnio zmieniony przez spsr (10-09-2017 o 23h28)

Ban, bo miałam z tym anime tak samo jak Espesia 

Ban, bo dzisiaj nowy odcinek Made in Abyss <3
Kocham to, że to anime z "radosnych dzieci wchodzących do dziury" niepostrzeżenie zmieniło się w "smutne dzieci konające w dziurze" XDDD
Ban, bo cicho tutaj ;<
Ban, bo zamówiłam sobie kolejną płytę ulubionego wykonawcy + wreszcie mam jakieś porządne urządzenie do zrobienia sobie loków i prostowania włosów.
Ban, bo cicho to było w te dni, kiedy absolutnie nikt nie pisał XDDD
Seciu, a cóż to za płyta i jakiegoż to wykonawcy? 
Ban, bo Passenger - All The Little Lights
Stara, bo 2013 rok wydana, ale ma te wszystkie piękne piosenki ♥
Ban, bo coś mnie totalnie rozłożyło, a:
1)nie mogę sobie pozwolić na opuszczanie szkoły, bo za dużo matematyk i fizyk bym miała do nadrobienia,
2)jestem w składzie organizującym potyczki pierwszakom, a mamy już mało czasu na ustalenia,
3)w następną sobotę organizuję z współlokatorką imprezę.
A tu nagle gorączka, piekielne ognie w gardle i takie tam. Super.
Ban, bo cóż, życzę zdrowia, Iremi xD

Ban, bo to angina </3 Znowu. No cóż, bywa xD
Ban, bo czymię kciuczki za to, byś wyzdrowiała! 
A ja mam teraz takie NIEEEEEEEEEEEEEEEE DLACZEEGOOOO TTTTT
*przeżywa*
Nieee no, ścieżka V jest serio całkiem spoko. Jednak zakończenie (a przynajmniej normal ending) słabe w ciul, jakby tak porównać do reszty. (A przynajmniej normal ending) Na początku jest bardzo ciekawie, w środku jest ciekawie, a ostatnie dni są dosyć... Słabe. I nie, nie chodzi tu tylko o to, że MÓJ BUBU WYKITOWAŁ TTTTT XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-09-2017 o 00h34)
Ban, bo dawno bana nie było!

Ban, bo w sumie fakt, nie było ;< Hej hej~
ban, bo na banach jak zawsze stare dupy siedzą ^^
opowiadać co tam u was.
Ban, bo choroba x'D od środy ;c I zapiernicz we wszystkim, więc trzeba spinać poślady. A u Ciebie?