Ban, bo zastanawiam się, czy brać rozszerzona wersję kuferków (o ile takowe będą), czy podstawową .. xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-09-2016 o 21h51)

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 200
Ban, bo zastanawiam się, czy brać rozszerzona wersję kuferków (o ile takowe będą), czy podstawową .. xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-09-2016 o 21h51)

Ban, bo ta akurat trudna nie jest, tutorial w necie znajdziesz, zamówić koraliki i jazda ;P
Ban, bo jakbym miała tyle hajsu to brałabym rozszerzoną.
Nie mam do tego talentu, zawsze takie rzeczy wychodzą mi krzywo..
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-09-2016 o 21h56)

Ban, bo Nerra, nad czym Ty rozkminiasz? Rozszerzona, tyle hajsów o.o
Ban, bo mi i tak chodzi o bonusy... Ciuszki to raczej nie moje klimaty dlatego się zastanawiam, a haisy mam bo większość ciuchów na miss to nie moja bajka + jak już to nie kupuję na bieżąco, tylko czekam na przeceny/listę do mikołaja xd Fryzurę i makijaż zmieniam ''od święta'' i się zaoszczędziło xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-09-2016 o 22h04)

Ban, bo niestety jak mnie wena złapie to MM znikają xD Więc zazdroszczę wytrwałości, Nerra.

Ban, bo dzieki, ale to samo się u mnie dziej w real, wiec to kwestia wprawy xd Poza tym tyle łaszków mam w szafie nie wykorzystanych, że trzeba coś z tym fantem zrobić xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-09-2016 o 22h10)

Ban, bo masz rację że to przekłada na życie realne xd zawsze oszczędzam, oszczędzania aż nagle wydam wszystko na nie wiadomo co, tak jak w Mf. Tak więc nadal podziwiam.

Ban, bo tak jak można się dowiedzieć z moich wcześniejszych postów. Zawsze na coś ciułam powoli xd
Eh.. Muszę w końcu znaleźć choć trochę chęci by dokończyć opowiadanie T.T
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-09-2016 o 22h38)

Ban, bo gdy tato mnie ponaglał, zahaczyłam nogą o słuchawki, które wobec tego zaprotestowały, i rozerwały się gdzieś w kabelku. Nosz osz. ;-; A TYDZIEŃ TEMU JE KUPIŁAM. >.>
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-09-2016 o 23h04)
Ban, bo zmęczyłam się dzisiaj w sumie nic nie robieniem, a bardziej robieniem jednej rzeczy przez cały dzień uhh Q-Q
Ban, bo niech zgadnę... Komputer czy seriale? xD
Ban, bo komputer. Znajomy ładnie poprosił o zrobienie mu jednej rzeczy w grze i spędziłam nad tym pieroństwem dosłownie cały dzień. Jak już miałam 4 rzeczy które potrzebuje i została mi jedna ostatnia, to przez 4h nie chciała się zrobić grrr myślałam że coś mnie trafi XD
Ban, bo widzę, że gry komputerowe takie odprężające... x'D Sama nawet czasami miewam podobnie. x'D
Ban, bo jak tylko będę miała nielimitowanego neta, pobieram simsy czwóreczkę. I zamiast się uczyć będę grała. :")

Ban, bo ja zastanawiam się nad Simsami trójką, polecacie?
Trochę dwójki już są za monotonne dla mnie.
Ban, bo ja jedynie gram gry online xd

Ban, bo pora konto na Eldaryi ogarnąć ;D
Ban, bo zapraszamy xd
Ostatecznie kupiłam rozszerzoną wersję kuferków. W prawdzie to nie moje klimaty, ale jest srebrna wersja kolorystyczna, wiec na pewno do czegoś się przyda xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-09-2016 o 12h08)

Ban, bo dzięki, już jestem ;D
Ja się zastanawiam, którą kupić. 
Ban, bo z początku możesz kupić zwykłą, a później ''dokupić'' resztę kolorów - opcja jest włożona do kuferka jako bonus

Ban, bo o, to dobra opcja ;D
Ban, bo jutro mam ''pierwsze zajęcia'' a mi się w cale nie chce iść.. W niedziele nie pójdę xd

Ban, bo Set, ja z Sims 3 najbardziej lubiłam razem Nocne życie i Po zmroku
Niedaleko mnie jest piątkowy bazar i aktualnie jest bardzo głośno. Nerra już by chciała wszystkich rozstrzelać xD Grecy drą się bardziej niż wszystkie mniejszości narodowe na polskich giełdach xD

Ban, bo Mineo zapewne masz racje. Nie lubię zgiełku, ale tez nie lubię absolutnej ciszy. Po prostu lubię to minimum xd
Chociaż wszystko zależy od godziny. Jeżeli o tej obecnej godzinie to po prostu ignoruje i mam ich gdzieś. Słuchawki na uszy i rybka mi xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-09-2016 o 13h26)