Ban, bo ja muszę w końcu zainstalować instagrama...
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 87 88 89 90 91 ... 200
Ban, bo ja muszę w końcu zainstalować instagrama...
Ban, bo yeeey, jednak tworzysz konto?

Ban, bo nie poruszamy tematów religijnych, tylko sprawy techniczne z tym związane... Przecież nikt nikogo nie pytał czy wierzy czy coś.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (21-09-2016 o 21h15)

paulineczka120 napisał
Ban, bo nie chce wiedzieć ile wtedy w samej Gdyni idzie jak tylko u mnie na dzielnicy tyle. Co jak co ale Dąbrowa jest małą dzielnicą tylko 15 000
Majranku, u mnie też nie chce chodzić na religie, ale w sumie być taką chrzestna to bym chciała a akurat mamy spoko księdza
Majerankowa napisał
Ban, bo nie poruszamy tematów religijnych, tylko sprawy techniczne z tym związane... Przecież nikt nikogo nie pytał czy wierzy czy coś.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (22-09-2016 o 12h44)
Ban, bo przypadkiem to nie odpowiedź do mnie xD?

Ban, bo aahhahah, przez wasze avki się ciupnęłam! Wybacz Mineo! ;<
Ban, bo podeślij nazwę jeśli chcesz xD

Ban, bo ostatni wpis o 13 a jest już prawie 16 więc witam > czas przywrócić tu jakiś ruch
Ban, bo to uczucie kiedy przypomniałaś sobie,że Jeonghan jest bardziej kobiecy niż ty xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (22-09-2016 o 15h55)

Ban, bo witam wszystkich bardzo serdecznie. ^^
Ban, bo witaj Roziu ^^

Ban, bo ja również witam (z pod kołderki i z marzeniem żeby w końcu mogła wyzdrowieć i oddychać normalnie przez nos)
Ban, bo geez, jak mnie ziomek z klasy wkurza to po prostu masakra. 

Ban, bo co takiego w nim wkurzającego? :>

Ban, bo głównie to, że w jednej chwili mnie przytula i mówi, że jest szczęśliwy (ekhem, w poniedziałek zabrał mnie na coś w stylu randki), a potem w szkole mnie nieco olewa. Jak mu to wygarnęłam, to stwierdził, że mogłam sama do niego podejść.
Halo, nie jestem psem, jak on nie chce, to niech spada na bambus. 

Ban, bo dobre podejście Zioło 

Ban, bo może czuje się speszony w grupie znajomych.

Ban, bo jednocześnie daje bluzę innej loszce (no oki, rozumiem, dżentelmen, nie byłam jakoś szczególnie zazdrosna), gada z jeszcze inną (chociaż wprost mi powiedział, że jest głupia - miał rację xD) i wgl siada sobie z nimi. '-'
Halo halo, ja tam jestem, durna pało.
Ze mną też możesz usiąść, wystarczy spytać. 

Ban, bo wiesz, co innego zwykłe koleżanki z klasy, których nawet nie do końca lubi, a co innego dziewczyna która (być może) jest kimś więcej. Przynajmniej tak myślę XD
Ale rozumiem twój ból XD Pomimo wszystko to musi być irytujące.
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-09-2016 o 18h57)

Ban, bo mam nadzieję, że jak mu powiedziałam, że irytuje mnie tym ignorowaniem, to się nieco ogarnie. :') No i spróbuję czasem sama podejść. ;_;
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-09-2016 o 18h59)

Ban, bo to się okaże. Trzymam kciuki aby twój kolega się poprawił :>

Ban, bo ja nawet nie wiem, jak określić naszą relację. XD Znam go trzy tygodnie, sama bym się nie podejrzewała o tak szybkie przywiązanie się do kogoś, ale poza tym zachowaniem on jest naprawdę świetny. Mamy podobne zainteresowania i miło nam się gada.

Ban, bo powodzenia Zioło, niech się dobrze kreuje ta Wasza znajomość
Bo starczy powiedzieć o słowo za dużo albo zrobić i już kicha. ;<
Ban, bo coraz bardziej nie znoszę mojej najstarszej siostry... Większej księżniczki niż ona to w życiu nie znałam.. I pomyśleć, że mimo nie mieszka w Polsce, to i tak mam ją serdecznie dość ... -.-