Ban, bo ja chętnie skorzystam. A jaka tematyka, w sensie o czym dokładnie

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 200
Ban, bo ja chętnie skorzystam. A jaka tematyka, w sensie o czym dokładnie

Ban, bo już wrzucam spoiler.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (21-09-2016 o 15h32)
Ban, bo brzmi ciekawie

Ban, bo jesteśmy na 88 stronie, Exo feels mocno. Ostatnio miałam taki numer w maku. XD

Ban, bo moja przyjaciółka ma zeszyt z Biedronki o takim numerze xD

Ban, bo cześć wszystkim! Jak popołudnie mija? 
Ban, o umieram od nic nie robienia jak u Zioła hehehehehehe Na szczęście zaraz wychodzę nudzić się w kafejce ze znajomymi kuzynki.

Ban, bo ja właśnie umieram po wychowaniu fizycznym.
A co tam u ciebie Seciu?
Ban, bo witaj Roza ^^

Ban, bo ja właśnie wypoczywam, ale zaraz pora wziąć się do roboty. Intensywny dzień dziś mam. 
Ban, bo ja muszę iść do kościoła na spotkanie z kandydatami do bierzmowania. ;-;
W ŚRODKU TYGODNIA SOBIE WYMYŚLIŁY, SZUMOWINY JEDNE. ;-;
Ban, bo cześć Madziu. ^^
Ban, bo Pine, nie narzekaj ;P
Ban, bo mimo tego, że jestem chora mam strasznie dużo szkolnej roboty xD

Ban, bo właśnie wysłałam kolejną (i mam nadzieje, że ostatnią) wiadomość do sklepu z replikami... Współczuje im... znosić takiego upartego klienta. Tyle replik do wyboru, a ja się uparłam na tą jedną, co nie ma (bo była, ale funduszy nie miałam na nią xd )
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-09-2016 o 18h02)

BAN, BO JA TEŻ ANANASKU DZIŚ BYŁAM NA SPOTKANIU CO GORSZA ZOSTAŁAM WYBRANA NA WPISYWANIE OBECNOŚCI NA SZCZĘCIE ROCZNIK 2001 JEST MAŁY> TYLKO 80 OSÓB W ZESZŁYM BYŁO PRAWIE 2000
Ban, bo huhu, to już dwie trzecioklasistki mamy, ktoś jeszcze? 
paulineczka120 napisał
BAN, BO JA TEŻ ANANASKU DZIŚ BYŁAM NA SPOTKANIU CO GORSZA ZOSTAŁAM WYBRANA NA WPISYWANIE OBECNOŚCI NA SZCZĘCIE ROCZNIK 2001 JEST MAŁY> TYLKO 80 OSÓB W ZESZŁYM BYŁO PRAWIE 2000
Ban, bo czyste szaleństwo Pine
U nas jest jakoś 16 ?
Ban, bo mamke mówi, że ją już babcia pytała, czemu nie idę do bierzmowania. XD
Geez, jakby się dowiedziała, że nie chodzę na religię, to pewnie by mnie na egzorcyzmy wysłała. :')

Ban, bo tłumacz się Zioło, tłumacz 
Ban, bo nie chce wiedzieć ile wtedy w samej Gdyni idzie jak tylko u mnie na dzielnicy tyle. Co jak co ale Dąbrowa jest małą dzielnicą tylko 15 000
Majranku, u mnie też nie chce chodzić na religie, ale w sumie być taką chrzestna to bym chciała a akurat mamy spoko księdza
Ban, bo moja klasa byla w liceum jedyna, na ktora chodzilo wiecej niz 5 osob, na religie xD Prawie 30-tka.

Ban, bo nie zapędzajcie się w rozmowę za daleko, proszę ja Was ;D Pamiętajcie, jaki to temat ;P
Ban, bo dzisiaj ogarnęłam swojego tumblra, zapomniałam,że był pusty przez kilka miesięcy xD