Ban, bo dziękujem '3'
Jeszczs 30 min i zacznie się prawdziwa męczarnia. Dobrze, że mam Pratchetta ze sobą '-'
We are in noir

Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 200
Ban, bo dziękujem '3'
Jeszczs 30 min i zacznie się prawdziwa męczarnia. Dobrze, że mam Pratchetta ze sobą '-'

Ban, bo cześć. Szerokiej drogi, Mineo.

Ban, bo ja chyba pochopne wnioski co do remontu wyciągnęłam, ale zobaczymy jutro
Tak poza tym byłam w trzecim sklepie z książkami, a Dnia Gniewu jak nie było, tak nie ma ... chyba muszę poszukać online

Ban, bo skąd takie skojarzenie Spsr? xDD Dobry tak w ogóle 
Ban, bo buziaczki z Lizbony, nowego domku na najbliższe 5 miechów XD
Ban, bo pozdrowienia z słonecznej Macedonii xD
Jeżu, ładnie tu, same góry.

Ban, bo ja wolałabym jakieś chłodniejsze kraje xd
Pozdrowienia z Polski, w której niestety na brak słońca też narzekać nie można xd

Ban, bo potem będziemy narzekać na zimno znając naturę Polaków 
Ban, bo ja lubię zimno, wiec narzekać nie zamierzam
xd

Ban, bo ja też, póki są wysokie temperatury choćbym chciała nie mogę się ruszyć z domu, bo aż mi słabo jest. Dajcie mi chłodek! ㅠㅠ
Ban, bo mam podobnie. Jak wyjdę chociaż na 30 minut czuję się jak po 5 godzinach. A wychodzić z domu muszę niestety - Tyle dobrego, że istnieje coś takiego jak bloker (w sensie krem 50+)... xd

Ban, bo zostało mi 5h jazdy xD. A teraz jak w barze siedzę to mną kręci >~<

Ban, bo trzeba by zacząć ciułać na jakąś bluzę xd

Ban, bo nie macie może jakiś tipów dla Portugalczyka jadącego na 5 dni do Polski? Wrocław/Kraków głównie, ewentualnie Katowice, bo tak się wybierał.
Ban, bo nie działa mi forum eldki, wrrrr.

Ban, bo pewnie znowu przeciążone serwery... Dzisiaj z rana dokończyłam 3 odcinek, bo wczoraj nie wytrzymałam.. a i tak granice mojej cierpliwości zostały wystawione na próbę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-09-2016 o 18h52)

Ban, bo na Eldaryi się jeszcze nie rejestrowałam, warto dziewczyny?
Ban, bo na razie nie. XD Tzn gra jest chyba spoko, ale serwery są przeciążone.

Ban, bo z tego, co wiem, to SyF osadzony w świecie fantastycznym, więc no, sama oceń, Seciu!
Tak btw, to czy tylko ja gram na razie jedynie na amerykańskiej wersji, bo serwer polskiej to nie serwer, a skarpeta? xD W miarę prosty język, więc rozumiem nieźle, więc co się męczyć z polską skarpetą? ;-;
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-09-2016 o 19h55)
Ban, bo w takim razie sobie odpuszczę na tą chwilę. Ale brzmi ciekawie, potem ogarnę to
Co do serwerów to podejrzewam, że działają jak działają, bo nawet demo nie chodziło mi, gdy chciałam spróbować.
Ban, bo cóż poradzić premiera parę dni temu, więc wiadomo, że usterki póki co będą.

Ban, bo wiem wiem. Jak już to ponaprawiają, to może się skuszę na konto 
Ban, bo to fajnie
Zauważyłam, że większość osób sprzedaje na ''targu'' prezenty za rejestracje przed premierą xd

Ban, bo nawet zapomniałam o tej premierze. I jak teraz weszłam to wszystko się zawiesza. Ech.
Ban, bo wszyscy się rzucili na grę, więc same wiecie.