Ban, bo to samo wczoraj do mnie siostra mówiła jak zaczęłam wyklinać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-09-2016 o 21h07)

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 200
Ban, bo to samo wczoraj do mnie siostra mówiła jak zaczęłam wyklinać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-09-2016 o 21h07)

Ban, bo podobnie myślimy xD Legia dostaje baty od Dortmundu, ktoś się też interesuje?
Ban, bo jeśli chodzi o piłkę to ja niestety nie xd

Ban, bo spoko spoko
Ciekawe, jak to się dalej rozwinie. xD
Ban bo w tym roku pierwszy raz wciągnął mnie mecz piłki nożnej (wina współlokatorów, bo zmusili mnie do oglądania), kto wie, może zacznę się wkręcać w temat 
Ban, bo mój tata ogląda ten mecz i chcąc nie chcąc słyszę co nieco.

Ban, bo mnie jakoś nigdy nie interesowała xd
Eh.. trzeba by w końcu ruszyć swoją szanowną do pisania... ale najpierw przeczytam jeszcze jedną serię książek 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-09-2016 o 21h16)

Ban, bo ja najpierw oglądnę Na dobre i na złe. Potem przełączę na mecz.
Ban bo ja też bym coś obejrzała, ale mój serial nie chce się ściągnąć 
Ban, bo jeden z moich seriali pojawi się dopiero 13 Października, a drugi 28 + jeden/dwa dni czekania na napisy 

Ban, bo znam Twój ból Nerro
czekam na TWD... ale jutro chyba premiera American Horror Story więc nie będę się nudzić 
Ban, bo wkurzające jest czekanie po ''przerwie'' xd Ogólnie przez wakacje miałam nadrobić sobie Flasha oraz Gotham, ale jakoś wciągnęłam się w czytanie wieczorami xd

Ban, bo przez AHS nie mogę się doczekać jutra! Już mam dość tych wszystkich tajemnic, chcę wiedzieć, o czym będzie sezon ._. Chociaż w głębi duszy cały czas mam nadzieję na wioskę amiszów </3
Edit. No i pociągniecie tematu z jedynki ofc
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (14-09-2016 o 21h43)
Ban bo czekanie na nowy sezon jest niczym w porównaniu do czekania aż George Martin napisze kolejną część Pieśni Lodu i Ognia. Oby tylko nie umarł zanim skończy...
Ban, bo ja boje się się jedynie, że Supernatural całkowicie straci poziom.. No, ale i tak będę oglądać xd

Ban, bo właśnie mi przypomniałaś że miałam obejrzeć ten serial i w końcu zobaczyć czym to się jarają znajomi : )
Ban, bo zależy co, kto lubi. Nie wszystkim się podoba xd
Uprzedzam, że pierwsze pięć (o ile dobrze pamiętam) sezonów nie ma napisów tylko samego lektora, chyba że na jakiś innych stronach będą napisy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-09-2016 o 21h59)

Ban bo ja i tak zawsze ogarniam z zagranicznych torrentów więc nie będzie problemu z wersją z napisami 
Ban, bo to fajnie. Ja myślałam, że nie wytrzymam jak oglądałam,ale udało się jakoś dobrnąć (nie byłam na bieżąco xd)

Ban, bo fajnie że ktoś tak jak ja irytuje się lektorem w filmach/serialach. Czuję się teraz mniej dziwna xD
Ban, bo czemu miało być to dziwne? Znam jeszcze kilka osób, które nie lubią filmów z lektorem xd
Lektor na mój gust psuje cały efekt filmu
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-09-2016 o 22h20)

Ban, bo się zgodzę. Bohaterzy brzmią tak.. hm... jednopłciowo xD

Ban, bo lektor to zUo, zgodzę się. xD
Pozdro spod kołderki, czuję się jak rozjechana czołgiem, ale nie zasnę. ;-;
Ban, bo rany, już prawie 12:00, a moja kuzynka nadal śpi. xD

Ban, bo znam to XD Mojego brata z trudem się da obudzić o 14, jak tak można ._.