Ban, bo dobry.~przeciera oczy~

Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 200
Ban, bo dobry.~przeciera oczy~

Ban, bo witam xD
Chciałam tylko by przestał mnie nos mrowić i umazałam się krwią xD. Uwielbiam gorące dni.

Ban, bo kocham swój stary domek z grubymi murami. Nawet nie czuje się w nim, że jest upał. XDD
Ban, bo witam kompanio.

Ban, bo witam wszystkich! Zaraz włączam Simsy, trzeba się odprężyć ;D
Ban, bo pograłabym w Simsy. Niestety nie umiem ich ściągnąć a na kupno szkoda mi kasy. :< Mówi się trudno XD

Ban, bo zawsze lubiłam sobie pograć w Sims3 ,ale po 4 godzinach mój komputer nie wytrzymywał tego psychicznie dlatego już dawno przestałam grać. Aż mi się zamarzyło pograć w dwójkę.
Ban, bo moja przyjaciółka nakręciła się na zrobienie EXO w Simsach XD
Ona zaklepała sobie Kaia a ja Xiu i Baeka xD Będziemy nieśmiertelną rodziną, już widzę swoje i Xiu dzieci
PS: Majeranku nie zabijaj 

Ban, bo mój tato kupił kilka smakowych miodków i przyznam, że różany i miętowy to moje fav 'o'

Ban, bo chciałam pograć w World of Warcraft, a tu kolejny prywatny polski serwer padł, co tu się dzieje :<

Ban, bo to jakiś problem grać na angielskim xD?

Ban, bo wolę grać z polakami, bo jak ludzie gadają po angielsku to niewiele rozumiem. Co z tego że i tak cała gra jest po angielsku, ale to co innego XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (11-09-2016 o 16h01)

Często mam ochotę sobie popykać wowa, ale po tym, jak parę lat temu całe wakacje w to przegrałam ledwo co wychodząc z domu, wbiłam 80 lvl, po czym usunęli mi z dupy konto, nie chcę znowu się w to wciągać :"D
Ban, bo mi się jeszcze nie udało zdobyć 80lvla, bo gdy już byłam blisko zamykali serwer :'D :') :'( Też powinnam dać se spokój, ale mam ochotę pograć, co zrobić.

Ban, bo widziałam dziś Dudeła. 8 ) Jego pedoface to życiowy goal.

Ban, bo widzę że bany trochę spadły, to napiszę.
Czuję już jesień. Jeszcze trochę i wysmarkam sobie mózg.
Ban, bo witam w klubie smarkania 

Ban, bo witam.
*wyciąga rączkę ze smarkatką*
Ban, bo wpadła ci ostatnio jakaś piosenka w ucho Roziu?

Ban, bo tak. Problem w tym, że nie spojrzałam na tytuł i szukam jej od chyba 5 dni. T-T
A jak tam u ciebie Madziu?
A u mnie niby dobrze niby źle, do mojej klasy maja dojść osoby, których,że tak powiem moja klasa, szczerze nie lubi? A z drugiej strony jest październikowy comeback BTS, a z jeszcze innej strony ostatnio ciągle słucham, o to tej piosenki.

Ban, bo plz, wrzuć piosenkę w spoiler ;v Tak w temacie muzyki to widziałam dzisiaj na ulicy gościa, który grał na kontrabasie 'Seven Nation Army'. Ten człowiek wiedział jak grać, to było zbyt dobre -u-
Dobra to tyle, idę się zadźgać ołówkiem, bo na jutro mam przeczytać Wertera, a jestem na pierwszej stronie od kilku dni. Ta prędkość czytania...
A i ban za brak bana jest, o! :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-09-2016 o 20h48)
Ban, bo pograłam w Simsy, laptop będzie wdzięczny, że już skończyłam 
Ban, bo też mi ostatnio wróciła chęć do grania w simsy i jakoś tak częściej w nie gram.
Wgl długo bez bana ;;
Ban, bo nudzi mi się, chyba pójdę pozmywać.