Ban, bo ja właśnie w wakacje jako, że miałam czas, to siedziałam na forum, a teraz powinnam prace domowe odrabiać.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 200
Ban, bo ja właśnie w wakacje jako, że miałam czas, to siedziałam na forum, a teraz powinnam prace domowe odrabiać.
Ban, bo obiecana fotka. Miało być ciasto, ale zrobiłam babeczki. Tak bardzo mi się nie chciało polewy robić, że użyłam pisaków specjalnie dla dziołch, które czekały xD.
Ręka mi tak się trzęsła, że wyszło jak wyszło xD

Ban, bo babeczki piękne Mineo.
Ja sama jak ostatnio robiłam, to połowę spaliłam, więc dla mnie to co zrobiłaś to sztuka i czarna magia.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (07-09-2016 o 17h19)
Ban bo spoko, babeczki też mogą być. Przynajmniej nie będziemy się kłócić że któraś sobie większy kawałek odkroiła xD Śliczne są 

Ban, bo super wyglądają
Ach te serca, czyżby Minio zakochana? 
Ban, bo bardzo dziękujem '3'
Tak...kocham... jedzenie.
Innych foremek nie mam xD.

Ban, bo jedzenie to kocha większość z nas ;D
Słodkie są foremki w serca, zdecydowanie 
Ban, bo na początku roku byłam taka ciekawa, jakie oceny mogę mieć, jeśli będę spała tylko na niemieckim i matematyce i od czasu się pouczę...
Już coś czuję, że błyszczący stolec z tego wyjdzie. Jedzie. XD
*Inteligentne przenośnie na wysokim poziomie*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-09-2016 o 18h36)
Ban, bo daj znać potem, czy Ci się udało postanowienie 
Ban, bo pewnie się nie uda. xDD Jestem z tych osób, które, o ile im podchodzi przedmiot, mogą mieć pięć z palcem w nosku, ale i tak wolą zazwyczaj spać. XDDD
Ale trzecia klasa, toteż noooo. ;-;
Ban, bo trzeba się starać, zdecydowanie
Powodzenia życzę ;D
Ban, bo jestem leniem, ale dziękuję. Przyda się. awa
Ban, bo zastanawiam się czy 3 klasa Pineapple to giba czy liceum bo nie ma wieku wpisane a na karte mi się wchodzić nie chce
P.S. Jak gimba to pozdrawiam > choć obstawiam że jednak LO
Ban, bo ananas to gimbus *3*

Ban, bo nie wiedziałam> Jej to tak jak ja!
Ban, bo aż śmiechłam z tego obstawiania, że jestem z licbazy. Ostatnio znajoma tak się pomyliła. Tylko, że szła wtedy chodniczkiem, obok mnie. XDDD
Ino gimbusy, łączmy się! \(*u*)/
Ban, bo dołączam się do gimbowego zbiorowiska. xD
Ban, bo Jej serio obstawiałam że będziesz z liceum ( nie wiem w sumie czemu ot tak). W takim razie też powodzenia życzę ( w końcu trzeba się wspierać a nie!)
Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (07-09-2016 o 19h58)
Ban, bo w takim razie ja zbieram wszystkie dajnozaury w jedną grupę! Kto się przyłączy?
Ban, bo jedyna rzecz, na podstawie której mogłaś tak sądzić, są chyba tylko moje posty. XDD Inna sprawa, ze przecież od nich aż tchnie duch gimbazy~! XDDD
Ino również dziękuję. Aż wezmę do ręki zeszyt od historii. XDD
Powodzenia, Seciu. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-09-2016 o 20h03)
Ban, bo problem w tym że mi daleko od tej totalnej z krwii i kości gimbazy. Nie żebym była jakoś zakonnicą czy coś ale duch gimbazy nigdy do mnie nie przybył ( i chyba nawet nie zdąży)
Ban, bo chyba zostałam bez grupy, łe :v
Ban, bo Jelonku, ja też sama jak na razie ;P
Ban, bo hyhy, gimbaza przejmnie cały świat we władanie! Mwahahahahah! *Diaboliczny śmiech* >:DDD
E, Paulinko, ja mam podobnie. Tylko niektóre teksty z gimbazy wsiąkły we mua, toteż no. XDD I pytanie: oglądasz czasem anime?
Ban, bo w końcu udało mi się odrobić lekcje.
Czuję się niesamowicie, wiedząc że nie będę musiała się chować po toaletach, żeby je odrobić.