Ban, bo mi zawsze jak coś szyje wychodzi niechlujnie. Nie mam do tego rąk :d
Ostatnio zmieniony przez Mineo (02-09-2016 o 16h28)
We are in noir

Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 200
Ban, bo mi zawsze jak coś szyje wychodzi niechlujnie. Nie mam do tego rąk :d
Ostatnio zmieniony przez Mineo (02-09-2016 o 16h28)

Ban, bo ja za to jeszcze nie wiem czy mam dryg czy nie, muszę się przekonać ;-D
Ostatnio zmieniony przez spsr (02-09-2016 o 16h17)

Ban, bo ja mam tylko test diagnostyczny z angola jak na razie. XD
Zamówiliśmy jedzonko. Szkoda, że czas dostawy dodali dopiero jak kliknęłam "zamów", bo o 18:10 mają przywieźć. Zwariowali... W tym czasie to bym do ich restauracji 4 razy przyszła.

Ban, bo łobooru, zdechłabym z głodu xD

Ban, bo ja wytrzymam, ale po prostu do domciu chcieliśmy jechać. xD Nie wiemy do której tata pracuje, ale zwykle do 17, soł zaraz powinien być...

Ban, dzisiaj od wieków pierwszy raz się zalogowałam na MF (jeju, jak długo mnie tutaj nie było).
Ban, bo jeszcze rano byłam z siebie dumna, że się nie zgubiłam w Krakowie przez cały dzień, po czym wyszłam z domu, wsiadłam do złego autobusu, wywiózł mnie na całkowicie przeciwny kraniec miasta i musiałam wracać kilka kilometrów z buta, bo się cykałam, że znowu źle pojadę X"D zdecydowanie nie umiem w życie
Ban, bo ja w Krakowie od urodzenia mieszkam, a słyszałam,że ktoś tu się pogubił, więc mogę pomóc ogarnąć to miasto ;3

Ban, bo jeśli kiedyś wpadnę to chętnie, ale teraz to się nie zanosi. @.@
Ban, bo się dzielę nutką! Sia jest genialna <3
Ostatnio zmieniony przez Setarah (02-09-2016 o 20h57)
Ban, bo rzeczywiście jest genialna 
Ban, bo lubię jej słuchać
Jeszcze Passenger, Kodaline, Ed Sheeran i inni ;D A jakie zespoły Ty polecisz? 
Ban, bo moja nauczycielka od polskiego ma bardzo dobre nastawienie. Już przecież tylko dziesięć miesięcy minus dwa dni do wakacji.
Ban, bo lepsze takie podejście niż biadolenie, że znowu jutro do pracy xD
Ban, bo Kodaline i Eda też słucham 
Ja mogę Ci polecić Tokio Hotel, Panic! At the disco, Jamesa Morrisona...
A! I koniecznie posłuchaj tej piosenki: Just One Last Time
Ban, bo ta kobieta potrafiłaby siedzieć tylko ze swoją pluszową owieczką w górach.
Ban, bo moja nauczycielka polskiego też zawsze mów ina początku roku, że "jesteśmy o 1/2 (zależy) dni bliżej do wakacji". Nie lubię jej XD
Ban, bo wszyscy wrzucają jakieś nuty to ja polecę północnokoreańską propagandę po rosyjsku z puszczonym dodatkowo hiphopowym podkładem, 11/10. tak, nie mam nic do roboty. I nie wiem o co chodzi z babką z owcą. Teraz już zupełnie nie ogarniam tematu.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (02-09-2016 o 22h13)
Ban, bo na mi to, że ona taka wyluzowana i w ogóle, jeżeli już pierwszego dnia pracę domową zadaje.
Ban, bo to nienormalne. Ale nie martw się - nie jesteś osamotniona. Mam 3 strony zadań z matmy na przyszły tydzień ;-;
Ban, bo posłucham Stephanie!
Jelonku, mam ślicznego jelona do bransoletek, muszę Ci fotkę wrzucić.
A teraz lecę spać, good night!
Ban, bo Panic! to ja też polecam. Brendon. <3

Ban, bo dzisiaj taka silnie leniwa sobota dla mnie 'w' Lubię takie soboty.

Ban, bo nienawidzę być na bieżąco z odcinkami anime -_- zwłaszcza że zaczyna być ciekawie..
Co z tego że jestem za stara na One Piece XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (03-09-2016 o 16h30)

Ban, bo ja mam tak z dramą..a właściwie to już trzema. Powinnam poczekać z dwa miesiące, aż w końcu przestaną być nadawane >.<